βλέπω αλλά αυτό μου είχε ξεφύγει
τι εννοεί ο καλλιτέχνης?
βλέπω αλλά αυτό μου είχε ξεφύγει
αν στις 8 το βραδυ περιπου μας λεει οτι το σκυλι ηπιε νερο στις 2 το προηγουμενο βραδυ τοτε μαλλον δεν πινει καν 3 φορες την ημερα νεροεγω παντως δεν το βρισκω κακο να πινει νερο 3 φορες την ημερα ελεγχομενα,μεχρι να ρυθμισει τα της τουαλεττας του.
παντως, εαν καθε μα καθε φορα που πινει νερο,(5 φορες νερο, ισον 5 φορες τσισα σε μια ωρα εγραψες) τα αμολαει, ισως εχει καποιο προβλημα υγειας το σκυλακι...
Ωχ????? Σοβαρη απαντηση στο φορουμ?? Πως κι ετσι??? Κοιτα να δεις που υπαρχουν και μερικοι σοβαροι ανθρωποι!
Συγνώμη αλλά από την αρχή προσπαθούμε να σου βάλουμε μυαλό, μας έσπασες τα νεύρα καλέ μου άνθρωπε...Ωχ????? Σοβαρη απαντηση στο φορουμ?? Πως κι ετσι??? Κοιτα να δεις που υπαρχουν και μερικοι σοβαροι ανθρωποι!
πήρες και πολλές και σοβαρές απαντήσεις απο αυτό το φόρουμ.Ωχ????? Σοβαρη απαντηση στο φορουμ?? Πως κι ετσι??? Κοιτα να δεις που υπαρχουν και μερικοι σοβαροι ανθρωποι!
μάλλον ήθελε να πει "θα πηδήξω απ το παράθυρο" κι έκανε σαρδάμ.. (αυτό που άκουσε τον σύγχισε τόσο, που θα πηδούσε απ το παράθυρο!..)βλέπω αλλά αυτό μου είχε ξεφύγει
τι εννοεί ο καλλιτέχνης?
νομίζω πως αν διαβάσεις καλά την στιχομυθία απ την αρχή θα δείς ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα-είναι και αργά...μα βρε παιδια,το κανατε τσατ, το παραξεχυλωσατε, ευκαιρια να ξεθυμανετε βρηκατε?
ειλικρινα, τα παιδια εχουν κανει λαθη, πολλα λαθη, αλλα προσωπικα δεν βρισκω που διαολο ειναι η κακοποιηση στο να πινει ενα σκυλι 5 μηνων (μικροσωμης μαλιστα φυλης) 3 φορες νερο την ημερα
δεν θελω να μαντευω και να υποπτευομαι..εξαλλου δεν βοηθαμε το σκυλι με αυτον τον τροπο..το βοηθαμε?αν στις 8 το βραδυ περιπου μας λεει οτι το σκυλι ηπιε νερο στις 2 το προηγουμενο βραδυ τοτε μαλλον δεν πινει καν 3 φορες την ημερα νερο
ενταξει, τα ειδα ολα..γαλαζια δες πιο πισω τις ξυλιες που αναφερει και το πως το υποστηριζει δες επισης και το ποσο διατεθειμενος ειναι να διορθωθει και το πως απαντα
Ο,τι και να γράψεις... δε βοηθάς το σκυλί.ενταξει, τα ειδα ολα..
το βοηθαμε τωρα το σκυλι?
βασικα δεν βλεπω την διαθεση απο τον πολυστροφο να βοηθηθει , το σκυλι απλα την εκατσε την βαρκατο βοηθαμε τωρα το σκυλι?
σιγα ρε ρομπεν των δασων ολοι!Μόνο με καταγγελία βοηθάς το σκυλί. ...