Πληροφορίες για εκπαιδευτές;

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Στα 4 τελευταια μαθηματα, εκανε μονος μου τις εντολες, σαν δοκιμη, οταν του εδινε παραγγελματα και εντολες ο εκπαιδευτης δεν τον ακουγε. Ολα γινονται με τις καταλληλες διορθωσεις.

Αυτο που με ενδιεφερε εμενα ηταν να μη βαλω στον σκυλο μου πνιχτη!

Ολοι οι εκπαιδευτες πνιχτη χρησιμοποιουν και θετικη εκπαιδευση...

Πως εσυ περνεις εκπαιδευμενο σκυλο χωρις να εχεις κανει μαθηματα μαζι του και περιμενεις οτι θα εχει ανταποκριση... Μια ετσι και μια αλλιως μου τα λες.
Η mad00lini σου ειπε οτι θα το παει κι εκεινη το σκυλι για εκπαιδευση ωστε να μαθει κι αυτη. Και στο κατω κατω δεν περνει απλα ενα ετοιμο εκπαιδευμενο κουταβι, καποιοι ανθρωποι πρεπει να το δωσουνε το σκυλι αν θυμαμαι καλα και αποφασισε να το παρει εκεινη.

My two cents...

Η εκπαίδευση είναι κάτι μαγικό και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ να λείπω απο αυτό το κομμάτι.
+10000000 BiggBilly :rolleyes: Πιστευω ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που μπορεις να κανεις με τον σκυλο σου. Δενεστε παρα πολυ!!!

Γι αυτο ASBT λενε τα παιδια οτι ειναι καλυτερα να εισαι παρων επειδη πρωτα απο ολα εκπαιδευεσαι εσυ και μετα ο σκυλος. Συν οτι εμενα δεν θα μου αρεσε να ειχε δεθει το σκυλι μου τοσο με τον εκπαιδευτη που θα το ειχα αφησει για ενα μηνα και δεν ηθελε να φυγει απο εκει.. θα με ενοχλουσε. Γι αυτο λεμε οτι οταν εκπαιδευεις τον σκυλο δενεστε παρα πολυ!!!!!

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
στην εκπαιδευση εκπαιδευεται ο ιδιοκτητης πως να συμπεριφερεται στο σκυλο του. ο σκυλος μαθαινει πολυ ευκολα τις εντολες και αν δεν τις εκτελει φταιμε εμεις κυριως. ειμαι και γω υπερ να μαστε και μεις μαζι στην εκπαιδευση,ειναι τελεια!!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όταν το πήρα για βόλτα με τις εντολές του ήταν υπάκουο. Απλά θέλω να μιλήσω και με τον εκπαιδευτή της, να μου πει hints & tips. Κατά τα άλλα στα είπε η Ηλέκτρα :)

Δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό, αλλά το σκυλί εκπαιδεύτηκε με πνίχτη και με πνίχτη θα παραμείνει. Δε θα αλλάξω κάτι στη συμπεριφορά του και την εκπαίδευσή του.

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
μην αγχωνεσαι με τον πνιχτη,δεν ειναι κατι αρνητικο.Απλως διορθωνεις πιο ευκολα το σκυλι και η διορθωση στην ουσια δεν τον πνιγει,πιο πολυ ειναι το ξαφνιασμα που του κανεις. με τον καιρο ο πνιχτης,εφοσον το σκυλι περπαταει διπλα σου και δεν κανει κατι που δεν πρεπει , θα ειναι σαν κανονικο λουρι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.271
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK