Η mad00lini σου ειπε οτι θα το παει κι εκεινη το σκυλι για εκπαιδευση ωστε να μαθει κι αυτη. Και στο κατω κατω δεν περνει απλα ενα ετοιμο εκπαιδευμενο κουταβι, καποιοι ανθρωποι πρεπει να το δωσουνε το σκυλι αν θυμαμαι καλα και αποφασισε να το παρει εκεινη.Στα 4 τελευταια μαθηματα, εκανε μονος μου τις εντολες, σαν δοκιμη, οταν του εδινε παραγγελματα και εντολες ο εκπαιδευτης δεν τον ακουγε. Ολα γινονται με τις καταλληλες διορθωσεις.
Αυτο που με ενδιεφερε εμενα ηταν να μη βαλω στον σκυλο μου πνιχτη!
Ολοι οι εκπαιδευτες πνιχτη χρησιμοποιουν και θετικη εκπαιδευση...
Πως εσυ περνεις εκπαιδευμενο σκυλο χωρις να εχεις κανει μαθηματα μαζι του και περιμενεις οτι θα εχει ανταποκριση... Μια ετσι και μια αλλιως μου τα λες.
+10000000 BiggBillyMy two cents...
Η εκπαίδευση είναι κάτι μαγικό και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ να λείπω απο αυτό το κομμάτι.
Γι αυτο ASBT λενε τα παιδια οτι ειναι καλυτερα να εισαι παρων επειδη πρωτα απο ολα εκπαιδευεσαι εσυ και μετα ο σκυλος. Συν οτι εμενα δεν θα μου αρεσε να ειχε δεθει το σκυλι μου τοσο με τον εκπαιδευτη που θα το ειχα αφησει για ενα μηνα και δεν ηθελε να φυγει απο εκει.. θα με ενοχλουσε. Γι αυτο λεμε οτι οταν εκπαιδευεις τον σκυλο δενεστε παρα πολυ!!!!!