Πληροφορίες για Πατρα κ επιλογή κατάλληλου σκύλου

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
χαχα έχω βρεί ήδη φίλους του σκύλου μου... Πρίν ακόμα τον επιλέξω! Ωραία!!!

GRDANE αυτό έκανα από την αρχή γιατί δεν είμαι έμπειρος ώστε να καταλάβω το χαρακτήρα του αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να μου δείχνουν το σκύλο κ να μου λενε απλά οτι είναι ήρεμος! Μάλλον θα πρέπει να κάνω πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, όπως αυτές που είπες!
αν θελεις στην επομενη σου επισκεψη μπορουμε να παμε παρεα....
Δημήτρη, αυτή την ευκαιρία μην την χάσεις.
Να πάς με κάποιον σοβαρο γνώστη και εκτροφεα όπως ο GRDANE, λίγοι θα μπορούσαν!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
και οσο για βολτες κοινονικοποιηση και εγω και η κρητηκοπουλα και ΠΙΟ ΠΟΛΥ ο πετρος θα σε βοηθησουμε οσο θελεις... επισης στις βολτες ειμαι ο πλεον καθυστερημενος για ησυχα μερη...και ο νιντζα της γκελυς ο ειδικος στις πολεμικες τεχνες.....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, ο σκύλος μου δεν προτείνεται και για κοινωνικοποίηση... Γι'αυτό και τα εκτεταμένα γκάλοπ κάθε φορά, από μέρους μου, για το ποιοι θα έρθουν, πριν από κάθε σκυλοσυνάντηση.

dimitris7

Active Member
9 Ιουλίου 2012
28
1
Ωραία ωραία.... :D Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! GRDANE δεν θα χάσω τότε την ευκαιρία... οπότε θα σε ενημερώσω για το πότε θα πάω για να πάμε κ μαζί αν γίνεται!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
και οσο για βολτες κοινονικοποιηση και εγω και η κρητηκοπουλα και ΠΙΟ ΠΟΛΥ ο πετρος θα σε βοηθησουμε οσο θελεις... επισης στις βολτες ειμαι ο πλεον καθυστερημενος για ησυχα μερη...και ο νιντζα της γκελυς ο ειδικος στις πολεμικες τεχνες.....
Αυτό το επιβεβαίωνω και εγώ!
Όσο για το Νιντζα, πιάσε τα αυτιά του σκύλου με λαστιχάκι πανω από το κεφάλι σαν μαντήλι σε μαγουλάδες, γιατι αν δει η Σελιν αυτί να κρεμεται, την βάψατε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi