Καλησπέρα συνforumίστες και συνforumίστριες! Μετά από πολύύύύύύύύύ δάβασμα και ενημέρωση από εσάς έχω πάρει την απόφαση πλέον να πάρω σκύλο από φιλοζωική είμαι φοιτητής στην Πάτρα και έχω επισκεφθεί το σταθμό μέριμνας ζώων στο πανεπιστήμιο... Λοιπόν, θέλω να με πληροφορήσετε για τα εξίς:
1) Για όσους γνωρίζουν: πού αλλού υπάρχουν φιλοζωικές στην Πάτρα; Γιατί είχα δει στο ίντερνετ οτι υπάρχει και ο αχαϊκός σύλλογος στο Ρίο και τελικά σήμερα έχασα μια ώρα για να τον βρω αλλά άφαντος!!!!
2) Θέλω να πάρω έναν ήρεμο σκύλο μεσαίου μεγέθους και ηλικία πάνω κάτω ενός έτους... Μπορείτε να με συμβουλέψετε για το τι πρέπει να παρατηρώ σε κάθε σκύλο που βλέπω για να βρω τον κατάλληλο για μένα;
Κάθε συμβουλή δεκτή.... Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!
1) Για όσους γνωρίζουν: πού αλλού υπάρχουν φιλοζωικές στην Πάτρα; Γιατί είχα δει στο ίντερνετ οτι υπάρχει και ο αχαϊκός σύλλογος στο Ρίο και τελικά σήμερα έχασα μια ώρα για να τον βρω αλλά άφαντος!!!!
2) Θέλω να πάρω έναν ήρεμο σκύλο μεσαίου μεγέθους και ηλικία πάνω κάτω ενός έτους... Μπορείτε να με συμβουλέψετε για το τι πρέπει να παρατηρώ σε κάθε σκύλο που βλέπω για να βρω τον κατάλληλο για μένα;
Κάθε συμβουλή δεκτή.... Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!