Πληροφορίες για Γαλλικό Μπουλντογκ

jongou

Member
7 Οκτωβρίου 2013
10
0
Θέλει πολύ ψάξιμο τελικά και χρόνο να μετακινηθείς ώστε να επισκεφτείς εκτροφέα... dnassib
λυπάμαι για το σκυλάκι. Όπως είπατε χρειάζεται να γνωρίζεις τους γονεις του και φυσικά τους ιδιοκτήτες!
Το να επισκεφτώ εκτροφείο μου ακούγετε δύσκολο έως αδύνατο! Το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρω από pet shop. Τώρα από γνωστό, και αυτό, από αυτά που διάβασα εδώ στο forum είναι αποτρεπτικό λόγω αδυναμίας γνώσης του ιατρικού ιστορικού των γονέων. Αδιέξοδος!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Θέλει πολύ ψάξιμο τελικά και χρόνο να μετακινηθείς ώστε να επισκεφτείς εκτροφέα... dnassib
λυπάμαι για το σκυλάκι. Όπως είπατε χρειάζεται να γνωρίζεις τους γονεις του και φυσικά τους ιδιοκτήτες!
Το να επισκεφτώ εκτροφείο μου ακούγετε δύσκολο έως αδύνατο! Το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρω από pet shop. Τώρα από γνωστό, και αυτό, από αυτά που διάβασα εδώ στο forum είναι αποτρεπτικό λόγω αδυναμίας γνώσης του ιατρικού ιστορικού των γονέων. Αδιέξοδος!
πρεπει να ειναι ντε και καλα γαλλικο?
στην ελλαδα εχουμε 3-4 αρκετα καλους εκτροφεις, γιατι δεν απευθυνεσαι εκει?

jongou

Member
7 Οκτωβρίου 2013
10
0
Μένω στην Κρήτη και χρειάζεται τουλάχιστον δυο επισκέψεις σε εκτροφέα από ότι μου είπαν εδώ μέσα!
Το Γαλλικό είναι η αδυναμία μου!(παρόλο αυτων που ισχύουν για την υγεία τους)

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Jongou αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να ταξιδεψεις για το κουταβι που θες να παρεις, τοτε υιοθετησε ενα απο τις φιλοζωικες της Κρητης. Ο ιδιωτης ή ο γνωστος δεν ειναι λυση!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εφοσον θες τοσο πολυ Γαλλικο, ξεκινα τις οικονομιες σου, ενημερωσου για τη φυλη οσο περισσοτερο μπορεις, μιλα με εκτροφεις και πηγαινε σε καμια εκθεση να τους γνωρισεις απο κοντα.
Αυτα τα πραγματα μπορει να σου φαινονται πολλα, δεν ειναι όμως στην ουσια.
Θελεις εναν σκυλο διπλα σου που θα σε συντροφευει για δεκα χρονια...Νομιζω πως αξιζει να το κυνηγησεις λιγο!
Εγω ετοιμαζω ταξιδι στο εξωτερικο για να παρω κουταβι! και μενω επισης σε νησι με πολυ χειροτερη προσβαση οπουδηποτε απο εσενα...

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Μένω στην Κρήτη και χρειάζεται τουλάχιστον δυο επισκέψεις σε εκτροφέα από ότι μου είπαν εδώ μέσα!
Το Γαλλικό είναι η αδυναμία μου!(παρόλο αυτων που ισχύουν για την υγεία τους)
Δεν χρειάζεται να πας δυο φορές, μιλάς πρώτα με τον εκτροφέα, παίρνεις όλες πληροφορίες που θέλεις το ίδιο και εκείνος για σένα, διαλέγεις το κουτάβι που σου αρέσει και πας στο εκτροφείο, αν τα βρείτε με τον εκτροφέα και εκείνος θα είναι διαθέσιμος να σου πουλήσει ένα από τα κουτάβια του (μπορεί να σε απορρίψει όμως για δικούς του λόγους, να είσαι έτοιμος για αυτό) και τότε θα πάρεις το μικρό επι τόπου και θα πας σπίτι σου.

jongou

Member
7 Οκτωβρίου 2013
10
0
Σας ευχαριστώ για όλες τις σωστές-λογικές πληροφορίες, δεν αντιλέγω αλλά για να αποκτήσω ένα σκυλί από εκτροφείο εκτός από τις (προσωπικές) δυσκολίες που σας ανέφερα το ποσό 800€ και πάνω είναι απαγορευτικό για εμένα (ακόμα και με οικονομία). Ότι συγκεντρώνεται συγκεντρώνεται αλλά σε πόσους μήνες (είμαι και ανυπόμονος βλέπετε). Το αφήνω προς το παρόν και στην πορεία βλέπουμε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα