Πλημμύρισε τσιουάουα!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αρα ούτε στην Αμερικη έχει βρεθει η λύση για τα pet shops...και περιμένουμε να βρεθει στην Ελλάδα???
Τα puppy mills είναι εγχώρια ???

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
και ποιος ξερει ποσα οντως ειναι?θα γεννανε και θα πεθαινουν συνεχεια!:(:(:(
τοσα σκυλια δεν κουμανταρεις κανονικα φαντασου αυτος!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κανείς δεν είπε ότι βρέθηκε λύση για τα πάππυ μιλλς. Οι Αμερικάνοι όμως είναι πιο ευαισθητοποιημένοι γενικά περί τα ζώα. Δεν είναι βέβαια τέλειοι.

Τελοσπάντων, όντως την Tinkerbell η Χίλτον ΔΕΝ την πήρε από το μαλάκα, αλλά εκτροφέα πετσοπά του Τέξας, τον Texas Teacups: http://www.texasteacups.com/TexasTeacupsHome_Page.php

http://www.texasteacups.com/Celebrity_Pet_Customers.html

Υπάρχουν πολλές πηγές γι' αυτό, καθώς και εφημερίδες. Στο μεταξύ ορίστε και διάφορα άρθρα για την ηλίθια τη Χίλτον, η οποία βαρέθηκε, λέει, την Tinkerbell διότι μεγάλωσε και τα θέλει μικρούλια και την έδωσε στη γιαγιά της:

http://www.celebritydogblog.com/categories/paris-hilton

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βεβαίως. Σώστε όμως πρώτα τις σελίδες πριν τις κατεβάσει. Και ο συγκεκριμένος όμως εκτροφέας-πετσοπάς είναι ύποπτος διότι πουλάει μικρά σκυλάκια σε πετ σοπ και ναι μεν μερικοί τον αποκαλούν εκτροφέα, όμως ο αριθμός σκυλιών που έχει είναι υπερβολικός, αφήστε τις εκπτώσεις και τα κουπόνια για σκύλους!

Αναρωτιέμαι τι γνώμη έχει γι' αυτόν η HSUS...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν το σκέφτηκα και κατά τη γνώμη μου υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι να τον τσιμπήσει κανείς:

1) Δεν ξέρω αν υπάρχει αδίκημα που να λέγεται "ψευδής διαφήμιση" ή κάτι τέτοιο. Στην Αμερική υπάρχει και μάλιστα πέφτει πολύ μεγάλο πρόστιμο έτσι και σε βουτήξουν. Κοιτάξτε για Ελλάδα διότι μπορεί να υπάρχει αφού οι ευρωπαϊκοί νόμοι για αθέμιττο ανταγωνισμό είναι αυστηρότεροι. Αν λοιπόν υπάρχει, πάτε στον εισαγγελέα και λέτε ότι ο τύπος ισχυρίζεται στη σελίδα του ότι εκτρέφει/δίνει/πουλάει τσιουάουα (προσέξτε να το τεκμηριώσετε) και μάλιστα λέει ότι πούλησε στην Πάρις Χίλτον με τσιμπημένη τιμή (εδώ ίσως ισχύει και ο νόμος για extortion ή κάτι τέτοιο, νομίζω υπάρχει). Το κάνει δε για να έρθουν τα κορόιδα και να του τα ακουμπήσουν. Υπάρχει όμως μαρτυρία ότι η Χίλτον πήρε τα σκυλιά της από αλλού (παραθέτετε τα άρθρα από καλές εφημερίδες και το HSUS), καθώς και τα όσα γράφουν τα αμερικανικά πετσοπάδικα για τους υψηλούς πελάτες τους, κι όξω απ' την πόρτα.

2) Μαζεύετε του ΓΡΑΠΤΕΣ του ισχυρισμούς ότι έχει πάνω από τρία σκυλιά που απαγορεύεται νομικά και τις υποψίες με βάση τα όσα γράφει ότι εκτρέφει σκυλιά χωρίς άδεια (ψάχνετε πρώτα να βρείτε αν έχει άδεια). Φοβάστε δε ότι μπορεί να γίνεται της παπυμιλλούς το κάγκελο εκεί μέσα και για τα υγιονομικά, κλπ. κλπ. κλπ. Ακόμα δε κι αν ακούσετε ένα γαβ να προέρχεται από το σπίτι του, λέτε ότι ανησυχεί η γειτονιά και πρέπει να διευρευνηθεί η υπόθεση. Αν μάλιστα μπλέξουν και τα κανάλια που θέλουν να γίνει μπούγιο, θα γίνει έρευνα, δεν μπορεί.

3) Υπάρχει και τρίτη οδός, αν δηλαδή κάποιος πάει μάρτυρας ότι του είπε ο μουρλός ότι έχει 40 τσιουάουα, αν και θα με εξέπλησσε αν κάποιος το έκανε αφού στην Ελλάδα οι νόμοι για συκοφαντική δυσφήμιση είναι δυστυχώς υπέρ το δέον αυστηροί.

Πιστεύω όμως ότι με ολίγη έρευνα και ανάγνωση του παραληρήματός του στις σελίδες του, θα τεκμηριώσετε την καταγγελία πολύ ωραία και καλά. Άντε τώρα που είναι ζεστό το θέμα να τριτώσει η τιμωρία ηλιθίων παπυμιλλάδων.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το πρόβλημα , αν έχω καταλάβει σωστά, είναι ποιός θα ασχοληθει να τα κάνει όλα αυτα..
Το stray που συνήθως αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις..είναι φουλ και δεν μπορούνε.
Άρα, πρέπει να ασχοληθει κάποιο άλλο σωματειο...
Θα δούμε...δεν νομίζω να μείνει έτσι το θέμα...

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Εγω τα σκυλιά σκέφτομαι...40 κακόμοιρα πλάσματα...
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι βρε φιλενάδα...σε κανένα σκυλί δεν αξίζει ο δρόμος φυσικά αλλά , γι αυτά τα σκυλάκια, γι αυτή τη ράτσα, ο δρόμος είναι θανατική καταδίκη...είναι παντελώς ανίκανα να επιβιώσουν εκτός σπιτιού:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το πρόβλημα , αν έχω καταλάβει σωστά, είναι ποιός θα ασχοληθει να τα κάνει όλα αυτα..
Το stray που συνήθως αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις..είναι φουλ και δεν μπορούνε.
Άρα, πρέπει να ασχοληθει κάποιο άλλο σωματειο...
Θα δούμε...δεν νομίζω να μείνει έτσι το θέμα...
Αυτό είναι το δράμα με το οτι τα σωματεία μαλλιοτραβιούνται μεταξύ τους. Το συζητούσαμε και με άλλο μέλος. Αν υπήρχε μια κεντρική οργάνωση που να συντονιζει τους ΠΟΛΛΟΥΣ εθελοντές που υπάρχουν αλλά δρουν αυτόνομα σε μικρές μικρές ομάδες, η ανταπόκριση σε τέτοια θέματα θα ήταν πολύ πιο άμεση και αποτελεσματική.

Αλλα αυτό είναι άλλο θέμα (που έχει συζητηθεί, αλλά ίσως αξίζει να ξανανοίξει).

Καλή σας μέρα!

_evoulini_

Active Member
27 Ιανουαρίου 2010
28
0
Καλλιθέα
παιδια καλησπερα! αν μαθετε οτι του τα πειραν του αχρειου τα σκυλάκια, μπορεί να με ειδοποιήσει κάποιος? μπορώ και θελω να ιοθετίσω ένα, ψάχνω εδώ και καιρό και δεν βρισκω τιποτα τοσο μικρο... email [email protected] .Ελπιζω το ποστ μου να μη θεωρηθει προσβλητικό η οτι δεν νοιαζομαι. Νοιαζομαι πολυ...