Πληγή που δεν κλείνει

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Καλησπέρα σε όλους ο σκύλος που πήρα πριν μερικούς μήνες είχε μια πληγή στο πόδι η οποία δεν κλείνει με τίποτα έχω δοκιμάσει τα πάντα την Δευτέρα θα του κάνω αιματολογικές για να δω μήπως έχει τίποτα άλλο αν και οι πρώτες αιματολογικές ήταν καλές ο κτηνίατρος μου είπε αν δεν δείξουν κάτι πρέπει να πάρει δείγμα ιστού για να κάνει μια εξέταση και θα στείλει το δείγμα ,μια εξέταση η οποία κοστίζει πολύ και αν έχει θέμα ίσως χρειαστεί πλαστική...έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία? Το λέω μήπως αποφύγω τα 1500 ευρώ που κοστίζει

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.459
12.898
Aθήνα
Εξαρτάται που είναι η πληγή.
Αν είναι σε μέρος που δεν την αφήνει η κίνηση ή η τριβή να κλείσει, θέλει άλλο τρόπο αντιμετώπισης. Ακινησία, περιορισμό, ειδικές αλοιφές, επιδεσμους και υπομονή.
Επίσης μπορεί και ο ίδιος να μην την αφήνει σε ησυχία, να την γλύφει και να μην της επιτρέπει την επούλωση. Εκεί ίσως χρειάζεται ακόμα και κολάρο για να μην την φτάνει.

1500 για τι πράγμα;;;;

• Like
Reactions: Billias83

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
1500 για την πλαστική και για να διαχωρίσει τα δάχτυλα του ποδιού είναι στο πέλμα φορούσε κολάρο για πάνω από έναν μήνα και πάλι τίποτα του έβαλα αλοιφές που μου έδωσαν 5 διαφορετικοί κτηνίατροι spray επιδέσμους πάλι τίποτα δεν υπάρχει καμία βελτίωση

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.571
10.935
Athens
1500 ευρώ για μία επέμβαση στο πόδι του σκύλου... που είναι το ιατρείο να πάμε να τον ληστέψουμε εμείς;
To έχεις δει σε δεύτερο γιατρό;

• Haha
Reactions: Billias83

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
484
32
Τον έχω πάει σε 3 ολοι μου είπαν για πλαστική γιατί το πόδι είναι εντελώς παραμορφωμένο όταν τον βρήκαν στην αρχή ο κτηνίατρος που τον πηγαν απλά άφησε την πληγή να κλείσει έτσι χωρίς να κάνει καν ακτινογραφία ο γιατρός μου είπε ότι αν εξαρχής έκαναν ακτινογραφία το πόδι δεν θα ήταν σ' αυτή την κατάσταση 1500 κάνει η πλαστική μαζί με την άλλη εξέταση δεν θυμάμαι ακριβώς πώς μου την είπε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.063
Νεότερο μέλος
Emmyg