Ρε παιδιά δεν είδα τις αναρτήσεις σας και με πήρε τηλ αυτός και του ειπα που ειναι και τον πήρε. Νόμιζα οτι αυτή ηταν η καλύτερη επιλογή το σκυλί είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας δεν νομίζω να έχει υποστεί κακοποίηση ούτε γάτα δεν πειράζει. Η εναλλακτική μέχρι να βρει άλλο σπίτι δεν ήταν άμεση.ειδα αυτο αλλα αν ειναι αυτος δε νομιζω τα πραγματα ειναι ιδανικα. Παλι προτεινω να μη παρεις τηλ και να απευθυνθεις στον δημο η στην αστυνομια και να δηλωσεις την ευρεση. Σε καμια περιπτωση να μην επιστραφει ατσιπαριστο κ χωρις ελεγχο συνθηκων.
Μου είπε είχε κάτι πυροτέχνηματα τρόμαξε και έφυγε.Πώς τον έχασε ξέρουμε;
αυτο σχετικο... ουτε σπιτι βλεπω, ουτε ασφαλεια... ενα σκυλι μονιμα δεμενο εξω με ακροτιριασμενα ακρα βλεπω....ο φίλος γύρισε σπίτι στην ασφάλεια.
Για τα κομμένα αυτιά και την ουρά μπορεί να μην οφείλεται ο ιδιοκτήτης. Μπορεί να τον βρήκε κάπου έτσι ή να τον υιοθέτησε. Το αν ήταν δεμένος έξω μόνιμα επίσης δεν το ξέρουμε. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από μερικές φωτογραφίες. Απλώς είναι καλό ο σκύλος πάντα να φέρει κολάρο με ταυτότητα και αν βρίσκεται έξω σε ανοιχτό χώρο/αυλή από την οποία μπορεί να φύγει, πάντα να είναι σε επίβλεψη. Σίγουρα ο ιδιοκτήτης τώρα θα προσέχει περισσότερο, θέλω να πιστεύω.αυτο σχετικο... ουτε σπιτι βλεπω, ουτε ασφαλεια... ενα σκυλι μονιμα δεμενο εξω με ακροτιριασμενα ακρα βλεπω....
καλο ειναι να εχεις πιστη στους ανθρωπους, αλλα εγω δεν εχωΓια τα κομμένα αυτιά και την ουρά μπορεί να μην οφείλεται ο ιδιοκτήτης. Μπορεί να τον βρήκε κάπου έτσι ή να τον υιοθέτησε. Το αν ήταν δεμένος έξω μόνιμα επίσης δεν το ξέρουμε. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από μερικές φωτογραφίες. Απλώς είναι καλό ο σκύλος πάντα να φέρει κολάρο με ταυτότητα και αν βρίσκεται έξω σε ανοιχτό χώρο/αυλή από την οποία μπορεί να φύγει, πάντα να είναι σε επίβλεψη. Σίγουρα ο ιδιοκτήτης τώρα θα προσέχει περισσότερο, θέλω να πιστεύω.
Πάντως το σκυλί είναι πολύ φιλικό και ηρεμο δεν δείχνει κανένα σημάδι κακοποίησης η επιθετικοτητας νομίζω δεν του ειχαν φερθεί άσχημα ίσως ειναι λιγο παραμελημένο αλλά δεν είχε ούτε μία ουλη πάνω του μόνο τα νυχια του ήταν μεγάλα.αυτο σχετικο... ουτε σπιτι βλεπω, ουτε ασφαλεια... ενα σκυλι μονιμα δεμενο εξω με ακροτιριασμενα ακρα βλεπω....
οι σκυλοι συγχωρουνε ευκολα! μπορει να εχουν περασει χιλια δυο στα χερια ανθρωπων, αλλα ακομα να γυρνανε και να σου γλυφουν τα χεριαΠάντως το σκυλί είναι πολύ φιλικό και ηρεμο δεν δείχνει κανένα σημάδι κακοποίησης η επιθετικοτητας νομίζω δεν του ειχαν φερθεί άσχημα ίσως ειναι λιγο παραμελημένο αλλά δεν είχε ούτε μία ουλη πάνω του μόνο τα νυχια του ήταν μεγάλα.
Ρε παιδιά δεν είδα τις αναρτήσεις σας και με πήρε τηλ αυτός και του ειπα που ειναι και τον πήρε. Νόμιζα οτι αυτή ηταν η καλύτερη επιλογή το σκυλί είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας δεν νομίζω να έχει υποστεί κακοποίηση ούτε γάτα δεν πειράζει. Η εναλλακτική μέχρι να βρει άλλο σπίτι δεν ήταν άμεση.
/QUOTE]
Έχετε κρατήσει στοιχεία του? πώς ξέρουμε ότι είναι δικός του?
Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα διαδικασία ανεύρεσης και δεν σκέφτηκα ολες τις παραμέτρους. Ελπίζω να είναι καλά και θα επιδιώξω να τον δω γιατί είναι κοντά και θα κρίνω μετά πώς θα κινηθώ, θα σας ενημερώσω με τις εξελίξεις. Αφού ασχολήθηκα με τον φίλο δεν θα τον εγκαταλείψω.καλο ειναι να εχεις πιστη στους ανθρωπους, αλλα εγω δεν εχω
για εμενα η εικονα και μονο λεει χιλιες λεξεις... δεν εχω καμια ελπιδα πως αυτο το σκυλι θα ειναι καλα φροντισμενο απο δω και περα....
κριμα, απλα κριμα.
φιλε γιωργο που εκανες το νημα, σαφως δεν φταις εσυ βεβαια.
Μπράβο! καλά θα κάνετε...ελπίζω πράγματι να είναι ο σκυλάκος καλά αν κι εγώ είμαι λίγο προβληματισμένη. Να μας ενημερώσετε!!Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα διαδικασία ανεύρεσης και δεν σκέφτηκα ολες τις παραμέτρους. Ελπίζω να είναι καλά και θα επιδιώξω να τον δω γιατί είναι κοντά και θα κρίνω μετά πώς θα κινηθώ, θα σας ενημερώσω με τις εξελίξεις. Αφού ασχολήθηκα με τον φίλο δεν θα τον εγκαταλείψω.
Αχ μη με ταράζεις πρωί πρωί, πάνω που κατάλαβα το λάθος μου και έλυσα* τα σκυλιά! Είχα μια ελπίδα ότι το νομοσχέδιο ξεχάστηκε με όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν, εξακολουθεί να προωθείται;;( αυτός που είναι στα σκαριά προς επεξεργασία ).