S
SwkDoG
Guest
Μετά από τις παρακάτω δημοσιεύσεις σε άλλο θέμα ανοίχτηκε το παρόν...
gevkarinian Mon Jan 15, 2007 4:02 pm
Ρε παιδια γιατι σε κάθε κουβέντα που κάνετε πάλι γυρνάτε στα πιτμπουλ και στους πιτμπουλάδες??
sir-elric Mon Jan 15, 2007 4:07 pm
αν εξαιρεσεις 2 θεματα που εχω ανοιξει εγω σχετικα με το προβλημα που εχουν στην αμερικη και αυτο εδω που αλλου αναφερομαστε στα πιτ μπουλ?...Ακομα που αναφερομαστε στους "πιτμπουλαδες" (πρεπει να ειναι μια ιδιαιτερη φαρα ανθρωπων)?
Αν θελεις να κυνηγεις μαγισιτσες μαλλον στο λαθος μερος ηρθες!
SwkDoG Mon Jan 15, 2007 4:10 pm
Αν αναφέρεσε στο συγκεκριμένο θέμα που αφορά "Διαγωνισμό δύναμης δαγκώματος Ροτβάϊλερ,Αμερικάνικου Πιτ-Μπούλ Τερριέ και Γερμανικού Ποιμενικού" η απάντηση βρίσκετε στον τίτλο.
Αν και εγώ προσωπικά δεν ανέφερα καμία φυλή.
Αν πάλι ανεφέρεσε γενικά σε όλα τα θέματα του φόρουμ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
gevkarinian Mon Jan 15, 2007 4:26 pm
oscar
"...(παλι καλα την γλιτωσε το πιτμπουλακι...οχι τιποτα αλλο ποιος τους ακουγε μετα τους πιτμπουλαδες....για τον γνωστο μυθο..."πιτμπουλ και πιεση σιαγωνων").
boxer
"sir-elric και εγω θα ηθελα να μας πεις πώς κατεληξες σε αυτες τις φυλες. μηπως επειδη ειναι "ρωμαλεα, μυωδη και δυνατα" ? LOL πλακα κανω. τοβαλα σε εισαγωγικα επειδη ειναι λογια που εχω δει και εχω ακουσει απο πολλους πιτ μπουλαδες, οι οποιοι ταυτοχρονα πιστευουν οτι σκυλος θεωρειται μονο το πιτ μπουλ, ενα βημα παρακατω πιστευουν οτι ειναι τα συγγενικα με πιτ μπουλ σκυλια, και οοοοοοοοολες οι υπολοιπες φυλες για αυτους θεωρουνται ισαξια με γατες, ψαρια, ταβλι, κ.ά. "
sir elric σου φτάνουν αυτά τα 2 θέματα που αναφέρονται στους πιτμπουλάδες? Δλδ ποιά η διαφορά που εγώ έχω πιτμπουλ, ο άλλος μπόξερ και ο άλλος rotweiller? Και ο καθένας που έχει πιτμπουλ δεν είναι πιτμπουλάς, όποιος αγαπάει την ράτσα και σέβεται το σκυλί του είναι πιτμπουλάς....
Και πίστεψέ με δεν κυνηγάω μαγισίτσες