Λιζα δεν είχε κανεις πρόθεση να προσβάλει την ψυχολόγο.
Εγώ προσωπικά απλά δεν βρίσκω κάποια ταύτιση σε αυτές τις περιπτώσεις όπου αναφέρθηκε..
Αλλωστε είπα ότι πιστεύω ότι οι γονείς συμβάλουν στο να απόκτηση το παιδί φιλοζωική παιδιά όπου μέσα σε όλα είναι και η φροντίδα του ζώου π.χ δεν αφήνουμε το σκυλί σε ένα μπαλκόνι ξεχασμένο..
Αλλα η σχέση που θα αναπτύξει πιστεύω ο ανθρωπος με το ζώο είναι προσωπική υποθεση.
Οι γονείς μου αγαπάγανε τα ζώα αλλα εγώ από μικρή πολύ μικρή είχα τεραστια αδυναμία σε όλα τα ζώα..
Τους είχα ζήτησει γουρουνάκι,δελφίνι κ.α και επειδή δεν μου περνάνε σκυλάκι κάτω από τα 11 μου,πριν πάρω τον γάτο μου ,την έβγαζα με χελώνες και σαλιγκάρια.
Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ κοντά μου..,λατρεύουν τα ζώα και κλαίνε όταν βλέπουν ταινίες μαζί τους ,αλλα το ενδιαφέρον που έχω εγώ και την τρελα που έχω με τα σκυλιά και τα ζώα δεν έχει σχέση μαζί τους..
π.χ ο μπαμπάς μου παρότι έκλαιγε επειδή έτυχε να τηγανίσει μια γαρίδα ζωντανή δεν έχει πολλά πολλά με τα σκυλιά..Θα το φροντίσει έως ένα σημείο αλλα δεν θα παίξει μαζί του,ούτε θα φιληθεί ούτε θα το χαϊδέψει πολύ..το ίδιο και ο αδερφός μου..,η μαμά μου λίγο καλύτερα αλλα δεν μπορώ να πω ότι είναι στην κατηγορια του σωστού ιδιοκτητη ,γιατί όταν έχεις ένα σκυλί δεν μπορεί να πλένεσαι μετά από κάθε χαιδεμα με μπεταντίν..
Εγώ καμια σχέση..
Παρόλα αυτά ταΐζαμε πάντα τα αδέσποτα και όταν έφυγε το μαλτεζάκη μου όλοι αρρωστήσανε εδώ..
Μου περάσανε την αγάπη για τα ζώα..,αλλα εγώ από μικρή είχα πολύ διαφορετικές αντιλήψεις στην ίδια την επαφή μαζι τους..
Αλλωστε συζητηση κανουμε..