Πεταμενα κουταβακια στο δρομο

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
1185518_612568725441121_839201649_n.jpg1175506_612568728774454_223077223_n.jpg

Μονο την ωρα που κοιματε μπορω να την φωτογραφισω γιατι οταν ειναι ξυπνια δεν καθεται σταθερη πανω απο 1 κλασμα του δεπτερολεπτου :)
Φυσικα οταν κοιματε διπλα της ειναι και η Κουκι ακοιμητος φρουρος!!!!!!

Last edited by a moderator:

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Συγχαρητήρια και από εμένα και μπράβο και στις 3 σας! Υπέροχη ιστορία και φωτογραφίες :)
Από όσο μπορώ να την δω, μου φέρνει σε κυνηγόσκυλο - κλασσική σκουπιδοιστορία δυστυχώς....

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά όσο λείπατε και πάλι μπράβο που την μαζέψατε και την περιθάλπετε!

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
Εχω προβλημα με το μπιμπερο μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα αυτο που ειχε μεσα το γαλα και ολα καλα αλλα χτες εκοψε η πιπιλα απο το την χρηση και πηρα αλλο το οποιο δεν το θελει με τιποτα μετα απο 10 λεπτα πιπιλισμα δεν κατεβαινει γραμμαριο στο στομα της ,πηγα και πηρα ενα ακομα αλλα η πιπιλα του βγαζει πολυ και πνιγεται...................ουφ τι αγχος και αυτο γουλια γουλια το πινει το γαλα για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα πνιγει αλλα ενω τρωγαμε μια χαρα τωρα οταν ειναι να την ταισω με πιανει κρυος ιδρωτας.
Εχει να μου προτεινει καποιος καποιο συγκεκριμενο που εχει χρησιμοποιησει σε αναλογη περιπτωση?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ειναι μαλλον σκληρη η καινουργια .το αντιμετωπισα αυτο με το γατακι μας. Ειχα δυο μπιμπερο και το ενα ειχε θηλη διαφανη σιλικονης .δεν την ηθελε καθολου ενω την αλλη τη λαστιχενια την καφε την αρπαζε και ρουφουσε με μανια το γαλα. Ανοιξα τη τρυπα στης σιλικονης αλλα και παλι με το ζορι.μηπως ειναι και πιο μεγαλη η καινουργια;

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
H καινουρια ειναι αυτη της σιλικονης και δεν της αρεσει καθολου η παλια ηταν αυτη η κιτρινη η λαστιχενια.
Ανοιξα λιγο την τρυπα και πινει αλλα με χιλια ζορια :(
Αλεξια σημερα με τους υπολογισμους μας πρεπει να ειναι 17 ημερων μπορω να της δωσω σε πιατακι???
Αν αρχισει να τρωει απο πιατακι τελειωσαν τα βασανα μας!!!!!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μπορει να μην καταλάβει με την πρώτη τι πρέπει να κάνει, αλλα σίγουρα δεν θα αργήσει. Βουτα το δάχτυλο σου στο γάλα και άφησε την να το γλυψει, γρήγορα θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει.

Αγορασε και την Royal Canin Starter γιατι σε καμία εβδομάδα θα την χρειαστείς.

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
Για να ξεκινησει την ξηρα τροφη δεν πρεπει να εχει δοντακια?
Το στομα της τωρα δεν εχει τιποτα θα βγουνε λες την εβδομαδα αυτη?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Η starter δεν υπάρχει σε κονσέρβα; Δεν είναι καλύτερα για αρχή;

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
Ναι υπαρχει και σε κονσερβα τουλαχιστον πριν 2 χρονια που ειχα την Κουκι κουταβι υπηρχε μετα για καποιο διαστημα ειχα προβλημα στο να βρω την Ροιαλ κανιν γενικα αλλα μετα απο 2-3 μηνες αρχισε παλι να κυκλοφορει κανονικα.

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
Παντως για την Κουκι σκεφτομαι σοβαρα να της ξεκινησω διατροφη Barf.
Ενας φιλος εχει ξεκινησει εδω και 5 μηνες στο μποξερακι που εχει και εχει δει τεραστια διαφορα.
Διαβασα και πριν λιγες μερες ενα αρθρο για την κατασκευη των ξηρων τροφων και σφικτηκε το στομαχι μου :(

Danai1

Member
13 Αυγούστου 2013
23
0
1173748_620302614667732_2092750099_n.jpg
Η μικρη μας μεγαλωνει και ομορφαινει.
Σημερα ειναι περιπου 31 ημερων και υιοθετηθηκε απο ενα ζευγαρι φιλων που ετοιμαζει το σπιτι του πυρετωδος για να την δεχτει σε 2 περιπου εβδομαδες !!!!
Τρωει μονη απο πιατακι και ευτυχως εμαθε γρηγορα την πανα.
Της φτιαξαμε ενα παρκακι και κοιματε τρωει και εχει την πανα της εκει.
Παιζει με την Κουκι και ειναι τρελλα να της βλεπεις!!!!!!
Η Κουκι που και που την θηλαζει ακομα αλλα τα στηθακια της εχουν αρχισει να ξεφουσκωνουν.
Χαιρομαι παρα πολυ που επιτελους μπορω να ειμαι ησυχη για το μελλον της μικρης και που ολα μεχρι τωρα απο την στιγμη που την βρηκαμε πεταμενη σε σακουλα στο δρομο μεσα στη ζεστη και στους ψυλλους φτασαμε σημερα να καμαρωνουμε για αυτην και για την Κουκι που εγινε μανα της απο την πρωτη στιγμη που την ειδε!!!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα