Ρε συ Κούλα, ένα χρονο εισαι εδώ, ακομα δεν εμαθες τα ονοματα αυτων τουλαχιστον που γραφουν συχνα??
Εγώ πάντως δεν ήξερα ποια είναι η Κούλα (κι ας συνδιαλεγόμαστε τόσο καιρό!)
Παντως αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μικρά, γιατι δε βάζεις και το nick απο δίπλα??
Το σωστο ειναι να χρησιμοοποιουμε τα nicknames οσο αχαρο και αβολο και αν ειναι αφου πρεπει να γυριζουμε στα αγγλικα για να γραψουμε ενα ονομα μεσα σε ενα ελληνικο κειμενο. Ειναι λιγοτερο χρονοβορο να γραφεις απευθυνομενος στον καθενα με το μικρο του ονομα, αλλα το θεμα ειναι οτι εγω ...μπερδευομαι με το δικο μου. Ειναι τοσο κοινο ονομα που δεν ξερω ποτε αναφερονται σε μενα...
Ούτε και το μικρό του Σολκο ξέρω!!!
Επίσης, εντάξυ, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα να γράφεται το nickname με ελληνικούς χαρακτήρες..... (εμένα τουλάχιστον που με φωνάζουν κοπρίτη, δε με πειράζει!!
)
Είσαι σίγουρη ότι ο Foibos είναι ο Φοίβος?
Δεν είναι.... μια φορά μου είπε το όνομα του, αλλά πέρασε τοσος καιρός που εξακολουθώ να τον λέω Φοιβο εκτοτε, που το ξέχασα!
Καλο είναι να διευκρινίζουμε όταν γράφουμε ονόματα όπως πολλοί το κάνουν τόσα χρονια.
Δεν βρίσκω τον λόγο να απαγορευτεί να γράφουμε ονόματα, αρκεί να διευκρινίζουμε ποιό είναι αυτό.
Δεν είπαμε να απαγορευτεί βρε παιδί μου... ειπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια όλοι!