Περιφραγμένος χώρος στη Χαλκίδα για παιχνίδι;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ελα ρε τραγικος εισαι...
εκει στη αρτακη δεν εχετε τιποτα?που τον πας τον ζαρωμενο?
εγω μονο στη λιαννη εχω παει με το σκυλι(οχι το μπαμπη δε πλησιαζει θαλασσα).

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Εγω επειδη φοβαται τα παντα τον παω βολτα οταν δεν υπαρχει πολυς κοσμος εξω και δεν εχω δει κανενα περιφραγμενο μερος εδω κοντα δυστυχως

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
δεν ξερω αλλα θα προτιμουσα και εγω να ειναι περιφραγμενος για να ειναι ελευθερα τα σκυλια να τρεχουν/παιζουν χωρις λουρι, αν βεβαια δουμε πρωτα οτι τα πανε καλα και δεν εχουμε μανουρες και τσακωμους. Εδω στην παραλια που μενω εγω δεν εχει τιποτα τετοιο και το παρκο στο λιμανακι ειναι γεματο παιδια ασε που οι καγκουρες με μηχανες και αυτοκινητα τρεχουνε σαν τρελοι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μπορείτε να πάρετε 20μετρό ιμάντα για πατζούρι που είναι και να αφήσετε!Ή ναύλον ιμάντα ιδίων μέτρων και ξενοιάσατε...όπου και αν είστε τον βγάζετε από την τσάντα και δεν φοβάστε τίποτα!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Φαντάζεσαι να αρχίσουν να παίζουν και να χοροπηδάνε 5-6 σκυλιά με 20μετρους? Κάποιος θα τα πάρει όλα μαζί σπίτι του φεύγοντας γιατί δεν θα μπορούν να τα ξεμπλέξουν! :D

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
φιλε κλαρκ εμεις δεν μπορουμε να ακολουθησουμε σε μερη που εχει πολυ κοσμο. Μια φορα τον πηγα βολτα στην παραλια της χαλκιδας και το σκυλι κοντευε να βουτηξει στη θαλασσα. Μετα στην καφετερια εκατσε μια χαρα αλλα υπηρχε και αλλο σκυλακι στην παρεα οποτε δεν τον πολυενοιαζε ο κοσμος εκει μεσα.

Viktor

Member
1 Νοεμβρίου 2010
21
0
Χαλκιδα
Μπα...δεν υπάρχει κανένα αξιοπρεπές πάρκο...για ευρωπαικών προδιαγραφών σκυλοπαρκο ΟΥΤΕ λογος...η παραλία τώρα που κάνει κρύο όπου θές, το καλοκαίρι στην λιαννη άμμο.
Οπου παίζουν παιδιά μακριά γιατί θα ακούσεις κατσάδες απο καμιά μαμα-γιαγιά. Κάτι λόφοι η απομακρυσμένα παρκάκια μόνο.
Κάτι άκουσα για το πάρκο στο βούρκο που παίζουν μπάσκετ..έχει πάει κανείς? Βγάζει κανένας εκεί πέρα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Μεγάλο πρόβλημα αυτό και όχι μόνο στην Χαλκίδα. Τα πάρκα που είναι ωραία για τέτοιες περιπτώσεις τουλάχιστον στην Αγία παρασκευή έχουν ταμπέλες ότι απαγορεύονται οι σκύλοι. Στου παπάγου που πηγαίνω έχει σκυλόπαρκο αλλά χρειάζομαι αμάξι αλλά τώρα πρόσφατα ανακάλυψα σε απόσταση περπατήματος περιφραγμένο χώρο που πάνει όλοι οι κατακαημένοι ιδιοκτήτες με τα σκυλάκια τους και προβλέπεται τρελό παιχνίδι Ελβις Λούση με άλλα σκυλάκια.
Πάντως θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο να είμαστε αποκλεισμένοι σχεδόν από παντού, χρειάζεται και επιμόρφωση των ιδιοκτητών να μην αφήνουν σκατούλες παντού με αποτέλεσμα να γινόμαστε αντιπαθητικοί όλοι και να μην μας επιτρέπεται η είσοδος πουθενά αλλά χρειάζεται και πίεση στους δήμους να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη τακτική.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα