Περιφραγμένος χώρος στη Χαλκίδα για παιχνίδι;

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
Γνωριζετε οσοι ειστε απο χαλκιδα εαν υπαρχει καποιοσ περιφραγμενοσ χωρος ωστε να παιζουν τα σκυλια ελευθερα ?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εκεί που είναι το ΚΕΠ, έχει δέντρα κ πρασινάδα κ είναι γύρω-γύρω με περίφραξη; (εκεί λες σούπερ; )
Δε μένω Χαλκίδα αλλά το'χω δει αυτό το παρκάκι όσες φορές έχω έρθει.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν θυμαμαι αμα εχει κεπ μαλλον εκει που λες κ συ ειναι.
επισης μπορεις να πας εκει πιο πισω που γινετε η λαικη δεν ειναι περιφραγμενο αλλα εχει απλα πολυ εχουνε ριξει και πρασινο

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
αμα εχουν κανει την αναγκη τους κλπ μπορεις να τα πηγαινεισ σε σχολεια που ειναι σιγουρα περιφραγμενα εγω ετσι κανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο:)(οχι στη χαλκιδα)

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
που λετε δεν καταλαβα, δεν τα ξερω ακομα καλα τα κατατοπια εδω. Μαγια πολυ καλα εκανες και ξεκινησες αυτο το θεμα, αντε μπας και ξεκουνισουμε και τον υπερηρωα

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
ριγκο δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι αλλα εδω δεν ειναι και πολυ φαν με τα ζωα, αμα σε δουν στο προαυλιο του σχολειου με σκυλο την στρουμφιξες

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
στην πιστα στον δοκο λες ? χααχχααχ αντε να δουμε και τον μπαμπη δικαβαλο σε καμια μηχανη να περναει τα σαμαρακια

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
η αληθεια ειναι οτι οι χαλκιδαιοι δεν εχουν προχωρησει και πολυ στο θεμα κατοικιδια!ασε που σαν νησι που ειμαστε μια εστω παραλια που να επιτρεπονται τα σκυλια επρεπε να υπηρχε!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
στην πιστα στον δοκο λες ? χααχχααχ αντε να δουμε και τον μπαμπη δικαβαλο σε καμια μηχανη να περναει τα σαμαρακια
Σιγά το δύσκολο για τον Μπάμπη. Σκύλος του Σούπερμαν είναι και δικάβαλο θα πάει και τρικάβαλο και πετώντας αμα λάχει:rolleyes:. Σιγά μην κολόση ο Μπάμπης:D:D:D

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
αφου δεν εχουμε βρει ακομα τον καταλληλο χωρο. Αντε βρε υπερηρωα πετα πανω απο την πολη να βρεις το ιδανικο σημειο :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα