Μήπως ξέρεις τι κόργκι είναι; Ο πατέρας μου λατρεύει αυτά τα σκυλιά αλλά δεν υπάρχουν εκτροφεία κοντά...H Lisanne Bates...ναι τη ξέρω πολύ καλά...είναι Αγγλιδα η οποία παράτησε άντρα και παιδιά και ζει μόνιμα στη Σύρο όπου μαζευει και περιθάλπτει αδεσποτα..τους βρίσκει σπίτια κλπ. Και έχει cavalier & corgies...αλλά δεν κάνει εκτροφη του επιπέδου της Δάφνης...αν και συνεργάζεται και με τη Δάφνη. Ούτε κάνει συχνές γένες...πέρσυ είχε φέρει ένα κουτάβι cavalier από Αγγλία και είχε σκοπό να τη ζευγαρωσει...αλλά δεν ξέρω αν το έκανε τελικά...
aja1:aja1:aja1:Παιδιά θα έχανα το αεροπλάνο!!!!!δεν μ΄'αφηνε να φύγω!!!μπιρ μπιρ μπιρ μπιρ...Αλλά γι αυτό μου έκανε καλή εντύπωση!!γιατί παρ΄όλη την ηληκία της μιλάει για τα σκλυλια της λές και ξεκίνησε χθες να ασχολέιται,ειχε τόσο ενθουσιάσμο!!!Απ΄ότι μου είχε πει Κατερινα είχε πάρει έναν επιβήτορα απο Αγγλία που τον πλήρωσε χρυσάφι και λογικά μέχρι τώρα θα είχε σίγουρα κι άλλη γέννα!!Τέλωσπάντων,πολύ συμπαθητική κυρία!!Ναι, καθόταν με την Αλεξία και την Ανέτα...
Πολλές φορές την φιλοξενει η Αλεξία όταν έρχεται για τις εκθέσεις...
Καλός άνθρωπος είναι...και λατρεύει τα σκυλιά...αλλά άμα αρχίσει να μιλαει...πας για αυτοκτονία..δεν σταματάει με τίποτα...
Pembroke Welsh CorgiesΜήπως ξέρεις τι κόργκι είναι; Ο πατέρας μου λατρεύει αυτά τα σκυλιά αλλά δεν υπάρχουν εκτροφεία κοντά...