Περιπατος στο δρομο με τα πετ τσοπ...σκορπιες σκεψεις

romelaki

Active Member
18 Νοεμβρίου 2009
43
0
Αν δεν κάνω λάθος η εκτροφέας απο Σύρο είχε καβαλιερ λιγο πιο μεγαλόσωμα απο της Δάφνης,τα οποία ήταν και αυτά εξαιρετικά.

Δέσποινα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
H Lisanne Bates...ναι τη ξέρω πολύ καλά...είναι Αγγλιδα η οποία παράτησε άντρα και παιδιά και ζει μόνιμα στη Σύρο όπου μαζευει και περιθάλπτει αδεσποτα..τους βρίσκει σπίτια κλπ. Και έχει cavalier & corgies...αλλά δεν κάνει εκτροφη του επιπέδου της Δάφνης...αν και συνεργάζεται και με τη Δάφνη. Ούτε κάνει συχνές γένες...πέρσυ είχε φέρει ένα κουτάβι cavalier από Αγγλία και είχε σκοπό να τη ζευγαρωσει...αλλά δεν ξέρω αν το έκανε τελικά...
Μήπως ξέρεις τι κόργκι είναι; Ο πατέρας μου λατρεύει αυτά τα σκυλιά αλλά δεν υπάρχουν εκτροφεία κοντά...

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Ναι, καθόταν με την Αλεξία και την Ανέτα...
Πολλές φορές την φιλοξενει η Αλεξία όταν έρχεται για τις εκθέσεις...
Καλός άνθρωπος είναι...και λατρεύει τα σκυλιά...αλλά άμα αρχίσει να μιλαει...πας για αυτοκτονία..δεν σταματάει με τίποτα...
:paja1::paja1::paja1:Παιδιά θα έχανα το αεροπλάνο!!!!!δεν μ΄'αφηνε να φύγω!!!μπιρ μπιρ μπιρ μπιρ...:D:DΑλλά γι αυτό μου έκανε καλή εντύπωση!!γιατί παρ΄όλη την ηληκία της μιλάει για τα σκλυλια της λές και ξεκίνησε χθες να ασχολέιται,ειχε τόσο ενθουσιάσμο!!!Απ΄ότι μου είχε πει Κατερινα είχε πάρει έναν επιβήτορα απο Αγγλία που τον πλήρωσε χρυσάφι και λογικά μέχρι τώρα θα είχε σίγουρα κι άλλη γέννα!!Τέλωσπάντων,πολύ συμπαθητική κυρία!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μήπως ξέρεις τι κόργκι είναι; Ο πατέρας μου λατρεύει αυτά τα σκυλιά αλλά δεν υπάρχουν εκτροφεία κοντά...
Pembroke Welsh Corgies
Αν θέλει ο πατερας σου μπορει και να του χαρίσει ένα..
Πέρσι μας είπε ότι ήθελε να σταματήσει με την εκτροφη και έψαχνε σπίτια για τα σκυλιά της...
Πάντως τα εχει φέρει όλα από Αγγλία και είναι από πολύ καλά αίματα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog