Περιπατος στο δρομο με τα πετ τσοπ...σκορπιες σκεψεις

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Δεν ηξερα που να γραψω...Αν πρεπει να γραψω...Σκοπος μου ειναι απλα να πω αυτα που ειδα και διαπιστωσα. Πανω κατω γνωστα σε οσους αγαπανε τα σκυλακια και τα σεβονται...

Σημερα ηθελα εντονα να παω σε ενα πετ σοπ. Βλεπετε η εκτροφεας των καβαλιερ ειπε να παω σε ενα μηνα να δω ξανα αν θελω τα σκυλακια. Κ εγω μεχρι τοτε ΤΙ κανω; Ε;
Ειπα λοιπον να παω με τον καλο μου σε ενα μεγαλο πετ σοπ ελπιζοντας να εχει καβαλιερ. Απλα για να τα δω, να τα αγγιξω. Δεν μου χαλασε χατηρι. Πηραμε λοιπον το τουτου και βουρ για Γλυφαδα.

Γεματο κοσμο το ρημαδι..., λεω. Με επιασε η καρδια μου. Αναισθητοι παρτακηδες γουρουνια διποδα, μουρμουρησα με θυμο. Μπαινω μεσα και ναι!Ναι! Βλεπω μεσα στη βρομα ενα κλουβι με δυο καβαλιερακια!

......

ΤΡΟΜΑΞΑ. Θεε μου...ΚΑΜΙΑ σχεση...Αχ κυρια Δαφνη μου, κυρια δαφνη μου εσεις εχετε τα καβαλιερακια. Ετουτοι εδω εχουν σκιες.Φαντασματα. Μεσα στη βρωμα, αδυνατα, σωματικα, πως να πω...δεν θυμιζαν τα καβαλιερακια! Ουτε να τα αγγιξω θελησα ουτε να τα χαζευω...
Ακομα μεγαλυτερος θυμος.
Ερχεται μια γκομενα με τον καλο της ολο γλυκα αυτη και θελει να παρει το ενα.
Ετσι ε; Τωρα θα δεις. Πλησιαζουν μαζι με τον υπαλληλο και λεει η τρελη η Εβελυνα :
"Αχ αγαπη μου σε ευχαριστω αλλα αυτα δεν ειναι καβαλιερ, ειναι αρρωστα οντα που μοιαζουν σα κακογουστο δημιουργημα του Θεου. εγω θελω απο εκτροφεα, που τα φροντιζουν και δεν τα εχουν αρρωστα και μεσα στη βρομα"

Λοξη ματια ο υπαλληλος. Ετσι ε;
Παμε ρε μωρο μου, λεω, αυτοι εδω ειναι δολοφονοι.

Ηλπιζα επειδη με ακουσε η γκομενα , να παρει μπρος.

Μπαααα...

Κανω μια γυρα στο μαγαζι, να βρω το βιβλιαρακι μου. εκδοσεις Βασδεκη, καβαλιερ Κινγκ τσαρλς Σπανιελ:)

ξαναγυρνω και τελικα η γκομενα χεθτηκε για οσα ακουσε. Ηταν πλεον μονο ενα κακεκτυπο του καβαλιερ στο κλουβι.

Α σιχτιρ!Ζωα!Ε ζωα!

Που ειναι το λευκο το τριχωμα, τα ματακια ολο ναζι, η κορμοστασια ολο γλυκα, η κουνιστη ουριτσα για τσαμπα ξεσκονοπανο στο τραπεζακι του σαλονιου :)D χιουμοοοοοορ); ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ;ΠΟυ;;

θεε μου...Ειμαι ΠΟΛΥ τυχερη... Ξερω πως ειναι τα κανονικα καβαλιερ...Ξερω και ειδα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα...

Να μη μιλησω για το γαλλικο μπουλντογκ η τα μελτεζακια...Ξερασμα στην καταντια του ανθρωπου. Θρηνος για τα μεταλλαγμενα ζωντανα...

Ελεγα να επαιρνα μια χελωνιτσα μεχρι να παρω το καβαλιερακι μου, τη λατρεια μου που τη λατρευω πριν καν γεννηθει.Μα οχι. ΣΙΧΑΘΗΚΑ την ιδια μου την παρουσια εκει.

Ακομα και τα crate...αθλια...Εγω ξερω οτι πρεπει να εχουν στα πλαγια τρυπουλες για να αναπνεει το σκυλακι και η πορτουλα να μην ειναι πλαστικια σαν καπακι απο ταπερ..ετσι ηταν ολα οσα ειδα.

Μουλαρια, δολοφονοι. Ολοι. Οσοι δουλευουν εκει, οσοι τα παιρνουν οσοι τα φερνουν ,ολοι.

Αν καποιος θελησει να εγκληματισει, ας παει να παρει απο εκει. Αλλα πρωτα, να βρει ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ σκυλι, να το δει ,να ξερει πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μοιαζει αυτο που τελικα αγοραζει, να ξερει οτι ειναι ενα φτηνο σκατοαντιγραφο απο μια φωτοτυπικη μηχανη ζωντανων ψυχων.

Καλο σας απογευμα...

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
"αγοράζουν" "κάτι" που "υποτίθεται" θα "φροντίζουν" για 10-20 χρόνια χωρίς να το ψάξουν καθόλου-χωρίς να ψάξουν να μάθουν πως το φροντίζεις τελικά αυτό το ζωντανό-πως το καταλαβαίνεις και πως το κάνεις να σε καταλαβαίνει

Γενικά το κάνουν σαν να είναι αντικείμενο διακοσμητικής φύσεως όπου απλά το ακουμπάς κάπου και εντάξει

οι πετσοπασες κάνουν μια δουλειά και τέλος-αν δεν είχαν αγοραστές θα έκαναν κάτι άλλο
μπορεί να ήταν και πολύ καλοί εκτροφείς αν η αγορά αυτό απαιτούσε.λέμε...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καπως ετσι αισθανομαι και εγω οταν παω να παρω την τροφη του μικρου!

Πιο ευστοχο post για τα συναισθηματα οταν παμε σε Pet Shop δεν υπαρχει!

Μια φορα που ετυχε να παμε με τον Αδαμ να παρουμε την τροφη του και ενω χαζευα εγω διαφορα στεκονταν πιο εκει ενας υπαλληλος και ο γιατρος του Mega Pet Shop και με πλησιαζουν και μου λενε απο που το πηρα!Τους λεω απο που!Και γυριζει και μου λεει ο υπαλληλος,"εχουμε και εμεις Γερμανικα Ποιμενικακια" σαν το δικο σου στην βιτρινα!

Ωωω παναγια μου, τι ηθελες να μου το πεις χριστιανε μου!

Του απαντω "Θελεις να κανουμε σιγουρα αυτην την συζητηση τωρα?Δεν σε συμφερει...γιατι θα σε προσβαλλω και μπροστα σε κοσμο!

Ανασκουμπωθηκε ο τυπος και του ξαναλεω... "Σου φαινεται να ειναι ιδιας ποιοτητας σκυλος αυτος με εκεινον εκει που το εχετε μεσα στην βρωμα?"

Μετα ηρθε η υπευθυνη και δεν εδωσα σημασια και συνεχισα να χαζευω...

Ο κτηνιατρος κοιτουσε και δεν μιλουσε!Και μετα αποχωρησαν!

Τι να πει κανεις!Πλεον παω μπαινω μεσα με κλειστα ματια για να μην δω τα αισχη τους, παω παιρνω την τροφη και βουρ εξω παλι!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Ετσι ρε συ Στελιτο, ετσι...Τοση ωρα εχω ερθει σπτι και παλευω να μην βαλω τα κλαματα. αληθεια, σιχαθηκα την παρουσια μου εκει...

Και ξερεις κατι; τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ σκυλια εκει που μοιαζαν με τα κανονικα, ηταν τα λουτρινα τους...

Last edited:

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
παιδια εγω δεν παιρνω ουτε τροφη απο pet shop,προτιμω απο την κτηνιατρο μου.την εχει πιο ακριβη αλλα ξερω οτι τα σκυλια της φιλοζωικης ευοσμου τα εξεταζει και τα εμβολιαζει δωρεαν και οτι εφυγε απο το εξοχικο της 28η οκτωβριου για να κανει 4 ραματα στη λακτα μου!και νομιζω πως αυτα τα 2 δεν πληρωνονται με χρηματα...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Μαγκια σου και ρισπεκτ labrador27. Η πραγματικη αγαπη, δεν εχει τιμη.δεν πουλιεται, δεν εξαγοραζεται,δεν καταλαβαινει απο εκπτωσεις....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Συγνωμη, εγω δεν ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ από pet shop που πουλανε σκυλιά..
Υπαρχουν ένα σωρό pet shop που δεν πουλανε σκυλιά...ουτε καν ψάρια και πουλιά..
Εκει παω...
Και βρίζω και τη μάνα μου που καμιά φορα παέι στο Pet City ...για ευκολία...(η οποία τελευτάια φοβάται να μου πει ότι πήγε εκει...και κάθε φορά μου τα μασάει...)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
να ηταν μονο οι σκυλοι το προβλημα

σαν χομπυ ασχολουμαι με τα ψαρια (αναπαραγωγες σωστη διατηρηση σε σωστα διαμορφωμενα ενυδρεια με σωστες συνθηκες νερου , και στην ουσια αναδημιουργια βιοτοπων , δεν ειναι απλα ενα διακοσμητικο το ενυδρειο με μια σαλατα ψαριων - μεχρι εδω γιατι δεν ειναι αυτο το φορουμ ενυδρειακο )

εκει να δειτε εξαπατηση πουλουν τα παντα οπως τους ερθει σε γυαλες με λαθος συνδυασμους με καμια ενημερωση στον πελατη , ροζ χαλικια , φουξια , κοκκινα , μπλε

αποτελεσμα στρεσσαρισμενα ψαρια και στην πορεια νεκρα , απογοητευμενοι αγοραστες που ποτε δεν γινονται χομπιστες και κατα πολλα ευρω ελαφρυτεροι

ο πανελληνιος συλλογος φιλων του ενυδρειου δημιουργηθηκε και αρχισε να ενημερωνει και φαγαμε ΤΟΝ πολεμο και ΤΗΝ δυσφημιση απο ολους αυτους

πολλοι λιγοι ειναι σωστοι ολοι οι αλλοι ειναι μονο για τα λεφτα χωρις ηθος απλες ταμιακες μηχανες , φυσικα σε ολα ειναι ετσι σκυλους , γατες , πουλια κλπ

romelaki

Active Member
18 Νοεμβρίου 2009
43
0
Εγώ έτυχε μια φορά που ζήτησε ενας κυριος τη γνώμη μου για ενα μποξεράκι και του ειπα άνθρωπε μου φυγε σε παρακαλώ κ ψαξε απο εκτροφέα,η γκόμενα να μου κάνει μαγκιες κ ημουν ετοιμη να τη βουτήξω απο το μαλλί.Μιλαμε σίγουρα για την ιδια αλυσιδα πετσόπ που εχει καθε μέρα πάρα πολύ κόσμο κ τα κλουβιά ειναι πάντα γεμάτα με νέα κουτάβια.

Ο κόσμος δυστυχως αγοράζει πολύ απο πετσόπ.

Τι εχουμε κάνει ολοι εμεις ρε γαμώτο ?
Το μονο που κάνουμε ειναι να λεμε να μην παιρνουν απο πετσόπς.Δηλ.τίποτα ουσιαστικό.

Δέσποινα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Υποτιμας καποια πραγματα πιστευω.
Ουσιαστικο ειναι που εμεις δεν πηραμε απο πετ σοπ.
Ουσιαστικο ειναι να πεισουμε εστω κι εναν να μην παρει.
σιγα σιγα γινονται ολα. Τα γρηγορα κρατανε λιγο και ειναι συνηθως μοδα. Και η μοδα ξεχνιεται μετα απο λιγο...

Μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα. Μακαρι.
Μα μην λεμε η ολα η τιποτα. Γιατι και το κατι, ειναι κατι. Ειναι ενα βημα προς το ολα. Χωρις αυτο, θα ημασταν στο τιποτα...

romelaki

Active Member
18 Νοεμβρίου 2009
43
0
Evelyna δεν υποτιμω την προσπάθεια κανενός μας, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ηθικό φραγμό.Αυτο που κάνουμε όλοι ειναι μια καλή αρχή, αλλά δεν πρέπει να σταματήσει σ αυτό η προσπάθεια.

Δέσποινα

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
να ηταν μονο οι σκυλοι το προβλημα

σαν χομπυ ασχολουμαι με τα ψαρια (αναπαραγωγες σωστη διατηρηση σε σωστα διαμορφωμενα ενυδρεια με σωστες συνθηκες νερου , και στην ουσια αναδημιουργια βιοτοπων , δεν ειναι απλα ενα διακοσμητικο το ενυδρειο με μια σαλατα ψαριων - μεχρι εδω γιατι δεν ειναι αυτο το φορουμ ενυδρειακο )

εκει να δειτε εξαπατηση πουλουν τα παντα οπως τους ερθει σε γυαλες με λαθος συνδυασμους με καμια ενημερωση στον πελατη , ροζ χαλικια , φουξια , κοκκινα , μπλε

αποτελεσμα στρεσσαρισμενα ψαρια και στην πορεια νεκρα , απογοητευμενοι αγοραστες που ποτε δεν γινονται χομπιστες και κατα πολλα ευρω ελαφρυτεροι

ο πανελληνιος συλλογος φιλων του ενυδρειου δημιουργηθηκε και αρχισε να ενημερωνει και φαγαμε ΤΟΝ πολεμο και ΤΗΝ δυσφημιση απο ολους αυτους

πολλοι λιγοι ειναι σωστοι ολοι οι αλλοι ειναι μονο για τα λεφτα χωρις ηθος απλες ταμιακες μηχανες , φυσικα σε ολα ειναι ετσι σκυλους , γατες , πουλια κλπ

και γω θελω ψαρια!!!! εχετε κανενα φορουμ? (σορυ για το οφ τοπικ!)

ρε παιδιά εγώ δε μπαίνω σε πετ σοπ. μου ρχεται ανακατωσούρα απ τη μποχα. πουλια σκυλια γατια σαυρες ολα σ ενα χώρο που βρωμοκοπαει.. μπλιάχ!..
στέλνω τον Άκη κ παίρνει ότι θέλει απο κει μόνος του :p το μωρό μου το παίρνω παιχνίδια από έναν κτηνίατρο (δεν είναι δικός μας αλλά έχει ωραία και φτηνά πράγματα) σιχαίνομαι πολυ να μπω σε πετσοπ..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
romelaki προς Θεου, δεν ηταν μομφη αυτο που ειπα οσο χαριτωμενια, ναζι, σκερτσο, καταλαβες. δεν εξρω,ε γω δεν εχω παει πολλες φορες σε τετοια μερη και κυριως που ειδα ετσι τα καβαλιερακια ο Θεος να τα κανει για καβαλιερακια...ας τα.
Απορω ρε παιδι μου, απορω...δεν δικαιολογειται αγνοια πλεον με το ιντερνετ στα σπιτια μας μεσα. Οχι τοση αγνοια πια...απορω πως τα αγοραζουν. Αληθεια σας το λεω.τελος παντων...

Last edited:

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
τα pet shop ειναι απλα μια αλσυδα franchise εξυπερετουν το κερδος το τζιρος κ τιποτα αλλο ... θες αυτο εχει να κανει σχεση με ενυδρεια που αγοραστες εχουν διαθεση να σκασουν χοντρα λεφτα γιατι οταν λεμε ενυδρειο μιλαμε για φιλτρα για ενυδρειο για χημικα κτλ.......
πραγμα που σημαινει κοστος,
πραγμα που επιβαρηνει μονο τον αγοραστη (θυμα ) που σημαινει τζιρος αν θελει εχει ψαχτει θα βαλει αληθινα φυτα αυτοματα μεγαλυτερος κοστος μεγαλυτορος τζιρος βαζοντας αληθινα φυτα προσφερεις μεταδοση ασθενειων σε ενα κλειστο κυκλωμα οπως τα ενυδρεια !!!
βαζοντας κουταβι σε ενα αγοραστη προσφερεις μια συντροφια μια παρουσια που δεν εχει να κανει με κυκλωμα... εκτος χημειας..... καθαρα αγαπης για το δικο σου κοματι ζωης διπλα σου , σε βαζουν στο τρυπακι να αγαπησω να το παλεψω να του δωσω ζωη πνοη φροντιδα υποκατασταστο ανθρωπιας κ ολα τα σχετικα με αποτελεσμα κ μονο να σε εχουν πελατη να αγοραζεις απο αυτους να τους ακους
να βαδιζεις με αυτους να μαθαινεις απο αυτους που σου εδωσαν ενα κακο εν μερη δειγμα ( κατι σαν ανακλειση προβληματικου η ελλωταμικου κατασκευης δειγμα που για λογους marketing σου ειναι διπλα σου με αντικατασταση η με αλλου ειδους παροχες ) και το παλεβεις ...
και εσυ εκει το ψαχνεις το διαβαζεις και νιωθεις μονος στην λουμπα που επεσες
ενα πραγμα εμεινε ......
μεινε μακρια ψωνιζε τα απαραιτητα κ μεινε μακρια η ιδια τους η πορεια καποια στιγμη θα τους καψει θα τους πεταξει εξω μην ακους κλεισε τα αυτια κ μεινε μακρια τους θα σου κανουν προσφορες αλλα το παν ειναι μακρια , πλησιασε γνωστες με ιδανικα με σεβασμο αλλα ενα θα σου πω ξανα μεινε μακρια μονο ετσι θα τους σβησεις μονο ετσι θα τους κανεις να σκεφτουν μονο ετσι ισως αλαξουν ροτα μεινε μακρια απο τα πρατηρια μεινε μακρια απο οσα τους αξιζουν , για μια φορα μην τους δωσεις καμιαν ευκαιρια καμια ελπιδα κανενα τζιρο κανενα κλικ στα ταμεια μεινε μακρια σε οσα σου ταζουν....
σε οσα σου υποσχοναται και σε οσα εικαζουν μεινε μακρια σε ονειρα ρημαγμενα Κοιτα γυρω σου ...
ξυπνα , φωνξε μεσα σου κ πες οσο εδω μεινε μακρια σε καθε εμποριο ελπιδας και παρανομης συντροφικοτητας
ΕΣΥ εχεις την επιλογη
ΕΣΥ εχεις τον τροπο
ΕΣΥ ισως τους κανεις να σταματησουν
ΕΣΥ , ΕΓΩ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ !!!
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ !!
δειξτο μεσα απο καθημερινες σου πραξεις πως εισαι μακρια ....
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ
ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ
ΜΕΙΝΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Last edited:

romelaki

Active Member
18 Νοεμβρίου 2009
43
0
romelaki προς Θεου, δεν ηταν μομφη αυτο που ειπα οσο χαριτωμενια, ναζι, σκερτσο, καταλαβες. δεν εξρω,ε γω δεν εχω παει πολλες φορες σε τετοια μερη και κυριως που ειδα ετσι τα καβαλιερακια ο Θεος να τα κανει για καβαλιερακια...ας τα.
Απορω ρε παιδι μου, απορω...δεν δικαιολογειται αγνοια πλεον με το ιντερνετ στα σπιτια μας μεσα. Οχι τοση αγνοια πια...απορω πως τα αγοραζουν. Αληθεια σας το λεω.τελος παντων...
:p

Για την ιστορία η εκτροφέας των κάβαλιερ που αναφέρεις ειναι απίστευτη.Εχει φοβερά σκυλιά.Εχει πάρει η ανηψιά μου εναν κούκλο απο αυτήν.Αξίζει τον κόπο να περιμένεις...

Δέσποινα

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
:p

Για την ιστορία η εκτροφέας των κάβαλιερ που αναφέρεις ειναι απίστευτη.Εχει φοβερά σκυλιά.Εχει πάρει η ανηψιά μου εναν κούκλο απο αυτήν.Αξίζει τον κόπο να περιμένεις...

Δέσποινα
Ασχετο αλλά εγώ γνώρισα μια φορα στο αεροδρόμιο μια εκτροφέα καβαλιερ από τη Σύρο.Βates την λέγανε,μου έδωσε την κάρτα της..Την ξέρετε?προσωπικά μου έκανε καλή εντύπωση για το τόσο λίγο που μιλήσαμε...Ετσι πληροφοριακά ρωταω γιατί έτυχε να ψάχνει και μια φίλη πριν λίγο καιρό για καβαλιερ,αν είναι να την έχω στα υπόψιν την Βates.σόρυ για το οφ τοπικ...:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
H Lisanne Bates...ναι τη ξέρω πολύ καλά...είναι Αγγλιδα η οποία παράτησε άντρα και παιδιά και ζει μόνιμα στη Σύρο όπου μαζευει και περιθάλπτει αδεσποτα..τους βρίσκει σπίτια κλπ. Και έχει cavalier & corgies...αλλά δεν κάνει εκτροφη του επιπέδου της Δάφνης...αν και συνεργάζεται και με τη Δάφνη. Ούτε κάνει συχνές γένες...πέρσυ είχε φέρει ένα κουτάβι cavalier από Αγγλία και είχε σκοπό να τη ζευγαρωσει...αλλά δεν ξέρω αν το έκανε τελικά...

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
H Lisanne Bates...ναι τη ξέρω πολύ καλά...είναι Αγγλιδα η οποία παράτησε άντρα και παιδιά και ζει μόνιμα στη Σύρο όπου μαζευει και περιθάλπτει αδεσποτα..τους βρίσκει σπίτια κλπ. Και έχει cavalier & corgies...αλλά δεν κάνει εκτροφη του επιπέδου της Δάφνης...αν και συνεργάζεται και με τη Δάφνη. Ούτε κάνει συχνές γένες...πέρσυ είχε φέρει ένα κουτάβι cavalier από Αγγλία και είχε σκοπό να τη ζευγαρωσει...αλλά δεν ξέρω αν το έκανε τελικά...
κατερινα ειναι μια ψιλοηλικιωμενη που ηταν και στην εκθεση τον σεπτεμβριο;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
κατερινα ειναι μια ψιλοηλικιωμενη που ηταν και στην εκθεση τον σεπτεμβριο;
Ναι, καθόταν με την Αλεξία και την Ανέτα...
Πολλές φορές την φιλοξενει η Αλεξία όταν έρχεται για τις εκθέσεις...
Καλός άνθρωπος είναι...και λατρεύει τα σκυλιά...αλλά άμα αρχίσει να μιλαει...πας για αυτοκτονία..δεν σταματάει με τίποτα...

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ναι, καθόταν με την Αλεξία και την Ανέτα...
Πολλές φορές την φιλοξενει η Αλεξία όταν έρχεται για τις εκθέσεις...
Καλός άνθρωπος είναι...και λατρεύει τα σκυλιά...αλλά άμα αρχίσει να μιλαει...πας για αυτοκτονία..δεν σταματάει με τίποτα...
Mα με τιποτα...:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog