Περιμένοντας το νέο μας φίλο

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Καλησπέρα κι από μένα
Μετά από πολύ μελέτη και ψάξιμο κυρίως στο Διαδίκτυο αλλά και μετά από προσωπική επαφή με άλλους ιδιοκτήτες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αγορά ενός Αμερικάνικου Ακίτα.
Η γέννα έγινε προχθές στις 27/6 σε γνωστό Ελληνικό εκτροφείο και περιμένουμε με ανυπομονησία όλοι στην οικογένεια την άφιξη του νέου μέλους γύρω στα τέλη Αυγούστου.
Έχω μάθει πάρα πολλά εδώ στο forum και πιστεύω θα συνεχίσω να μαθαίνω και να μοιράζομαι μαζί σας πολλά ακόμα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Δημήτρης

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Καλωσμηρθες τζιμη!! Καλως να τον δεχτεις τον κουταβο σου και παντα με υγιεια!! Αμα θες δωσε καμια πληροφορια περισσοτερο για την γεννα και το εκτροφειο, καλο ειναι η σωστη αποκτηση καθαροαιμου σκυλου να διαφημιζεται οσο τον δυνατον περισσοτερο

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Το εκτροφείο ειναι το Akitas Land του κ. Πανόπουλου στην Καλαμάτα.
Το είχα επισκεφτεί πριν μερικούς μήνες, μίλησα με τον κ. Πανόπουλο ο οποίος ηταν ευγενέστατος και κατατοπιστικότατος για τα πάντα.
Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα για τη γεννα αυτή τη στιγμή δηλ. γονείς. Εχω προγραμματισει να τους επισκεφτώ σε 15 περίπου ημερες ώστε να δω από κοντά τα μωράκια όταν θα είναι 3ων εβδομάδων.
Το μόνο που γνωρίζω αυτή τη στιγμή ειναι οτι γεννήθηκαν μονο 2 αρσενικά (αρσενικό θα πάρουμε) και είναι και τα 2 ολόλευκα.
Αυτά μέχρι στιγμής. :thumbup:

Στάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Με το καλό να έρθει ο κούταβος στη ζωή σας :)!

Μπράβο που το έψαξες το θέμα και παίρνεις σκύλο ράτσας από εκτροφείο!
Είναι ο πρώτος σας σκύλος?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες.
Δε γνωριζεις τους γονεις και κλεισατε κουταβι ?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Καλως ηρθες.
Πηγε σε εκτροφειο ομως :). Βεβαια ρε τζιμη εχει δικιο η αμαλια , μαθε και εσυ τους γονεις ζητα να δεις εξετασεις , αφου ενημερωθηκες για εκτροφεια και τα σχετικα κανε ολες τις σωστες κινησεις . καταλαβαινω μαλλον οτι τον εμπιστευτικες και ως ενα βαθμο καλα εκανες αλλα δεν ειναι κακο να εισαι λιγο πιο περιεργος και να ρωτας ειδικα τον ανθρωπο που εμπιστευτικες για σκυλακο :cool:

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Με το καλό να έρθει ο κούταβος στη ζωή σας :)!

Μπράβο που το έψαξες το θέμα και παίρνεις σκύλο ράτσας από εκτροφείο!
Είναι ο πρώτος σας σκύλος?
Όχι για την αλήθεια θα είναι το έκτο κατά σειρά.
Το τελευταίο ήταν West Highland Terrier και το χάσαμε ξαφνικά πριν περίπου 8 μήνες από καρδιά όπως μας είπε ο κτηνιατρος.
Πριν απο αυτό έιχαμε ταυτόχρονα ένα αρσενικό Αγγλικο Bulldog και ένα θηλυκο Golden Retriever και πιο πριν (πριν κάνω δικη μου οικογενεια φυσικα στο πατρικο μου) δυο αρσενικους Ποιμενικους (Γερμανικο και Βελγικο).
Όλα εκτος απο τους Ποιμενικους που μας τους ειχαν δώσει ήταν αγορασμένα από Εκτροφεία

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Καλως ηρθες.
Όταν πήγα στο παραπάνω Εκτροφείο που σας είπα είδα τα ζευγάρια. Έχω δηλαδή εικόνα των σκυλιών, απλώς δεν γνωρίζω αυτη τη στιγμη ''ποιοί'' ακριβώς είναι οι γονείς.
Εξάλλου παρακολουθω το συγκεκριμενο εκτροφειο αρκετους μηνες τωρα και γνωριζω οτι εχουν συνεχεις διακρισεις σε πολλους διαγωνισμους (μορφολογιας).
Προσφατα μαλιστα κατεκτησαν και τον τιτλο του κορυφαιου σκυλου της Χρονιας 2012 (Mynyddhaf's King Of The Ring (Rocket): Best Dog of the year 2012 of all breeds in greece according to the point system of K.O.E)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Με το καλό να τον δεχτείς!!!
2 μηνες υπομονής, δεν ειναι απολύτως τίποτα!!!

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Το εκτροφείο ειναι το Akitas Land του κ. Πανόπουλου στην Καλαμάτα.
Το είχα επισκεφτεί πριν μερικούς μήνες, μίλησα με τον κ. Πανόπουλο ο οποίος ηταν ευγενέστατος και κατατοπιστικότατος για τα πάντα.
Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα για τη γεννα αυτή τη στιγμή δηλ. γονείς. Εχω προγραμματισει να τους επισκεφτώ σε 15 περίπου ημερες ώστε να δω από κοντά τα μωράκια όταν θα είναι 3ων εβδομάδων.
Το μόνο που γνωρίζω αυτή τη στιγμή ειναι οτι γεννήθηκαν μονο 2 αρσενικά (αρσενικό θα πάρουμε) και είναι και τα 2 ολόλευκα.
Αυτά μέχρι στιγμής. :thumbup:

Στάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μηπως δεν καταλαβες κατι καλα?Ολολευκα αμερικανικα?Ισως υπαρχουν αλλα νομιζω ειναι πολυ σπανιο να βγει εκτροφικο ολολευκο American Akita.Μηπως εχει μαυρη μουρη?
Παντως το εκτροφειο που διαλεξες ειναι πολυ καλο με πολυ καλα σκυλια και πολλες διακρισεις.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Αν δεις στην σελιδα τους εχουν φωτο απο τοκετομαδες που υπαρχουν και λευκα μεσα. Τωρα αν ειναι εκτος προτυπου ή αν αλλαζει το χρωμα κατα την ενηλικιωση δεν ξερω.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Silent μολις εκανα το σχολιο ειδα και εγω φωτο απο παλια τοκετομαδα και ειδα ασπρα.
Δεν ξερω αλλα πουθενα σε οσες εκθεσεις εχω παει δεν εχω δει να παρουσιαζετε ολολευκο αμερικανικο.
Εντος προτυπου ειναι αλλα ισως δεν προτιμούνται για αναπαραγωγη

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλώς να το δεχτείς το μικρό! Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή εκτροφείου. Αρέσουν πολύ στο αγόρι μου τα Ακιτα και έχουμε μιλησει αρκετές φορές με τον κύριο Πανόπουλο σε εκθέσεις. Όντως σου βγάζει εμπιστοσύνη και τα σκυλιά του για μένα είναι πανέμορφα! Συγχαρητήρια λοιπόν και υπομονή 2 μηνακια:D Εννοείται πτι περιμένουμε φωτό!

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Από τις φωτογραφίες που μου έστειλε ο εκτροφέας αν και ειναι μόλις ημερών όντως τα δύο αρσενικά είναι κατάλευκα.
Ψάχνοντας δε στο διαδίκτυο για Λευκα Αμερικάνικα βρήκα μερικές φωτογραφίες (είναι πανέμορφα) και διάβασα ότι είναι αρκετά σπάνια.
Φυσικά είναι εντός προτύπου

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Γεια σας και πάλι
Σήμερα επισκέφθηκα το εκτροφείο και είδα τα μωράκια τα οποία είναι πανέμορφα.
Ο δε κος Πανόπουλος με τον οποίο είχα πολύωρη συνομιλία με κατατόπισε για πολλά πράγματα που δεν ήξερα και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Λοιπόν σας παραθέτω 1 φωτό από τα δύο αρσενικά της γέννας. Το ένα από τα δύο δεν ξέρω ακόμα ποιο θα είναι το δικό μας. Σήμερα είναι 22 ημερών, οπότε υπομονή ακόμα.

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Τελικά δεν έχω ανεβάσει πάλι αρχείο στο forum και δεν ξερω πως.
Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει