Αυτό ακριβώς, απο ότι έχω δεί με τα μάτια μου και το έχω διαβάσει τα σκασμένα δεν ξεκολλάνε από το αφεντικό τους. Να τον χαίρεσαι και να περνάτε ωραία.Μια χαρά, όλα καλά..ο μικρός είναι πολύ παιχνιδιάρης και δε ξεκολλάει απο πάνω μου..
Ήρθε ήρθε...ωπ, ήρθε το μαυροτσουκαλάκι!!! Είναι πολύ φατσόνι και μου θυμίζει πολύ τη Barbie μου όταν ήταν κουταβίνα, ιδού: View attachment 50371
Να σας ζήσει και να είναι το φιλαράκι σας για πολλά χρόνια.
Υ.Γ. είχαμε ένα ίδιο μπαλάκι αλλά φαγώθηκε μέσα σε μια εβδομάδα
Αυτό ακριβώς, απο ότι έχω δεί με τα μάτια μου και το έχω διαβάσει τα σκασμένα δεν ξεκολλάνε από το αφεντικό τους. Να τον χαίρεσαι και να περνάτε ωραία.
Και είπαμε εσύ είσαι ο αρχηγός άμα θέλεις να του χτενίσεις το μούσι μην σου κάνει πως δεν θέλει, πρέπει να περάσει το δικό σου.
Πολύ σωστή παρατήρηση Pitsinaki..Να αλλάξει ο τίτλος παρακαλώ, από περιμένοντας σε απολαμβάνοντας τον Django!!
Να σου ζήσει, να τον χαίρεσαι και να περνάτε τέλεια μαζί!!
toν μουστακια και τα ματια σου !!! εναν εχω γνωρισει και ηταν μαλαμα παιδι (αν και αυτον παντα τον ελεγα μουσια ) !!! ελπιζω να σου βγει οπως ακριβως τον φανταζοσουν και ακομα καλυτεροςήρθε ήρθε όλα μια χαρά...
ευχαριστώ πολύ!!
Εννοείται εννοείται σαν τα μάτια μου...toν μουστακια και τα ματια σου !!! εναν εχω γνωρισει και ηταν μαλαμα παιδι (αν και αυτον παντα τον ελεγα μουσια ) !!! ελπιζω να σου βγει οπως ακριβως τον φανταζοσουν και ακομα καλυτερος
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγιαKαλώς τον δέχτηκες και να τον χαίρεσαι! Να είναι τυχερός όσο όμορφος είναι!
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη να σαι καλά κι εσύ το δικό σου!!Καλως τον δεχτηκες τον μουστακαλη μαυροτσουκαλο φιλαρακο σου! Να χετε μια υπεροχη συμβιωση παρεα! Ειναι τρελο-φατσονι ο ατιμος!
Να σαι καλά Αργυρώ ευχαριστώ πολύ να χαίρεσαι κι εσύ το σκυλάκι σου!!Καλώς τον δέχτηκες και τις καλύτερες ευχές μας για μια ευτυχισμένη συμβίωση.
Ευχαριστώ πολύ!!Φοβερός!πολύ ιδιαίτερο σκυλί!Οσο μεγαλώνει να δεις!!