Περιεργη και Ανησυχητικη Συμπεριφορα

VasilisK

New Member
12 Αυγούστου 2016
1
0
32
Καλησπρερα σε ολους,

Ο αδερφος μου ειναι ιδιοκτητης ενος αρσενικου σιβηρικου χασκι, 1.5 ετους περιπου (δεν εχει στειρωθει). Εγω ελειπα απο το σπιτι για 1 χρονο και τωρα που γυρισα και θα μεινω για καποιο διαστημα, παρατηρησα οτι ο σκυλος εχει αλλαξει δραματικα συμπεριφορα. Λιγο το οτι ειναι ο πρωτος μας σκυλος, λιγο το οτι ειμασταν ελαστικοι και τελος η ρατσα, ειχαν ως αποτελεσμα ο σκυλος να ειναι αρκετα ανυπακουος. Εκτος απο το γεγονος οτι τραβαει περισσοτερο απ οτι θα επρεπε στην βολτα, τωρα τελευταια εχει αρχισει να γαυγιζει και να μην δεχεται να τον πλησιαζει ξενος ανθρωπος ουτε για αστειο. Γενικα, με προβληματιζει αρκετα η συμπεριφορα του και εχω αρχισει να τον θεωρω ως εν δυναμει επικινδυνο οταν τον βγαζω βολτα. Σιγουρα εχουν γινει αρκετα λαθη κατα την ανατροφη του αλλα τωρα εχω χρονο να αφιερωσω και να αλλαξω καποια πραγματα. Οποιαδηποτε συμβουλη απο ιδιοκτητη σκυλου με παρομοια προβληματα η΄ γενικοτερα καποιου γνωστη επι του θεματος θα ηταν πολυ χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φιλικα,
Βασιλης

Last edited:

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
για να μην γινουν μεγαλυτερα λαθη ακουγοντας γνωμες για ενα σκυλο που δεν τον εχουμε δει καν πως συμπεριφερεται, απευθυνσου σε εναν καλο εκπαιδευτη να εκτιμησει την κατασταση και να δειτε πως μπορειτε να διορθωσετε ανεπιθυμητες συμπεριφορες..