Περί εφηβείας ο λόγος...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Tα περισσοτερα αδεσποτα ειναι "σκυλια που γαυγιζουν...",αμα τα παρατηρησεις λιγο παραπανω φαινεται (9/10) το "ποιον" τους, κ καλο ειναι εφοσον ο ιδιος δεν τα φοβαται να μην του δημιουργεις εσυ τετοιου ειδους φοβιες τρεπωντας τον σε ατακτη φυγη ανευ λογου...γιατι θα τα συνδυασει με ασχημο τροπο κ οταν μεγαλωσει λιγο (κ δεν σε εχει κ τοσο αναγκη ή αποφασισει να παρει πρωτοβουλιες) μπορει να του βγει λιγο περιεργα...
Δεν ειναι αναγκη να κοβεται λασπη στην θεα ολων των σκυλιων

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
51
Αθήνα
καλά τα λες αλλά βραδιάτικα να πεταχτούν ξαφνικά και να γαυγίζουν δεν φοβήθηκε αυτός αλλά φοβήθηκα εγώ, όχι για μένα, για το κουτάβι φοβήθηκα γιατί αν του την έπεφτε κάποιο δεν θα μπορούσα να το προφυλάξω ... δεν αποφεύγω τα σκυλιά αντιθέτως προσπαθώ να συναντάμε όσα περισσότερα γίνεται , ειδικά όταν είναι με τον ιδιοκτήτη τους μαζί και ελέγχουμε την κατάσταση από όλες τις πλευρές αλλά αυτή η περίπτωση ήταν τρομακτική για μένα...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μωρε σε καταλαβαινω,ταχω ζησει κ γω αυτα...
απανωτα τα εγκεφαλικα
αλλα επειδη εμενα ηταν που ηταν χεστης απο μικρη δαγκωνα την γλωσσα εσφιγγα τα δοντια (ελεγα κ καμια δεκαρια φορες το πατερ ημων απο μεσα μου) κ προχωραγα
τι να κανα?πιο πολυ φοβομουν μη τυχον κ της δειξω οτι φοβαμαι (κ της το περναγα αυτο) παρα τα ιδια τα ερμα τα αδεσποτα.
Μια φορα μονο μας την πεσαν αδεσποτα κ αυτο ειμαι βεβαιη οτι εφταιγα εγω,οταν ηταν κουταβι,γιατι οσο καθομουν κ κοιταγα απλα γαυγιζαν απο μακρυα,με το που τρομαξα κ την αρπαξα να την παρω αγκαλια καναν ντου αυτα...
γενικα αυτο που χω καταλαβει,κ λεω πλεον παντα,ειναι ποτε μα ποτε να μην δειχνεις τον φοβο σου (ειτε στο δικο σου ειτε στο ξενο σκυλι)

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
51
Αθήνα
δεν έτρεξα ούτε τον πήρα αγκαλιά ( εύκολο είναι? ) απλά έβαλα μια φωνή σε αυτά γιατί είχαν πλησιάσει πολυ , τον πήρα και φύγαμε , μας ακολούθησαν για λίγο και έφυγαν αλλά είχε ανέβει η πίεση 28, για το αν με κατάλαβε ο μικρός ότι χέστηκα πάνω μου δεν παίρνω όρκο...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το καταλαβε...
δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται,αλλα οι ανθρωποι οταν φοβομαστε εκκρινουμε μια ορμονη που την μυριζουν τα σκυλια απο ποσα χλμ
αλλα ειδικα τα δικα μας τα σκυλια,πουναι κ δεμενα μαζι μας,μας παιρνουν χαμπαρι απο μακρυα
εμενα η μικρη με καταλαβαινει,ειδικα οταν ειμαι στεναχωρημενη η αρρωστη,αλλαζει αρδην η συμπεριφορα της

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
51
Αθήνα
τοτε με κατάλαβαν λογικά τα σκυλιά σε δέκα τετράγωνα :LOL:
πάντως ναι εφόσον κρίνουν και από εμάς ακόμα μια κατάσταση αν είναι σοβαρή ή όχι πρέπει να κρατάω ψυχραιμία κάπως

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα