Περί εκτροφής

skrekas

Member
1 Ιουνίου 2009
11
0
athens
Το θέμα είναι γενικότερο αλλά το πρόσθεσα εδώ καθώς τα σκυλιά μου είναι γερμανικά σπιτς.Ας μεταφερθεί αν νομίζετε... Οι απορίες μου είναι σχετικές με την εκτροφή των σπιτς. Πως γίνεται κάποιος να ανοίξει εκτροφείο? Οτι πληροφορίες έχετε δεκτές. Ακόμα, γνωρίζετε εκτροφείς του εξωτερικού που ασχολούνται με αυτή τη ράτσα? Νομίζω στην ελλάδα δεν υπάρχει ανάλογο εκτροφείο αλλα αν υπάρχει στειλτε σε πμ για να μην γίνεται και διαφήμιση.Και κάτι τελευταίο... Γίνεται τα σκυλιά να γραφτούν στον ΚΟΕ αν η ηλικία τους κοντευει τα 5 έτη....?Η τα κουτάβια τους τουλάχιστον όταν γεννήσουν...? Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω πως αν τα σκυλιά είναι Ελληνικά τότε είναι εγγεγραμένα στον ΚΟΕ (εννοώ απο σκυλιά γονείς γραμμένα στον ΚΟΕ συνεπώς έχουν τα κουτάβια pedigree). Αν ο σκύλος είναι απο εξωτερικό πρέπει να έχει export απο τον όμιλο της χώρας του, να το ελέγξει ο ΚΟΕ και να κάνει την γραφεί του.

Κουτάβια που προέρχονται απο γονείς που δεν είναι εγγεγραμένα στον ΚΟΕ δεν μπορούν να καταχωρηθούν. Επίσης πρέπει η εγγραφή να γίνεται πρώτα στην χώρα απο όπου έρχεται η μητέρα.

Μη θεωρείς τα παραπάνω δεδομένο γιατί όπως έγραψα, απο τα λίγα που ξέρω...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει εκτροφείο γερμανικών σπιτς. Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις το πρώτο;
Τα σκυλάκια σου είναι απο εκτροφείο ή απο πετ σοπ;