Περί Μάγιας... μια χείρα βοηθείας!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
εγω του λεω μαζι
ναι σωστο και αυτο. απλος οταν εγω τον βγαλω στο βουνο με το μακρι λουρι για να τρεξει λιγο μια και δεν μπορω να τον αφισω λυτο οταν του πω (εδω) μετα απο πολλες σκεψεις:p θα ερθει.

Κοινωνικοποίηση ενήλικου σκύλου σε αυτο το θεμα ισως βρεις μερικα πραγματα που μπορη να σε βοηθησουν.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
με το στηθολουρο ,ολα ειναι περ του σε ενα τραβηγμα.εγω ειμαι υπερ του περιλαιμιου.χωρις πολλα πολλα τραβηγματα κτλ.απλα θα προσπαθεις εσυ να μενεις στην θεση σου.αν θελει να πνιγεται ,αστο να τραβαει.εσυ εκει.βραχος.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ναι σωστο και αυτο. απλος οταν εγω τον βγαλω στο βουνο με το μακρι λουρι για να τρεξει λιγο μια και δεν μπορω να τον αφισω λυτο οταν του πω (εδω) μετα απο πολλες σκεψεις:p θα ερθει.
χαχαχαχα...δλδ σε κτλβαινει?

grgkopanas

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
46
22
Να παρέμβω θέτοντας μια ερώτηση:

Πάω με το κουτάβι μου 7 μηνών βόλτα στη παραλία που κρατάει περισσότερο από 30 λεπτά ίσως και 40. Στη πρώτη φάση της βόλτας αφού πάμε περπατώντας μαζί για ένα τμήμα της διαδρομής και ακολουθεί γενικά σωστά, μετά όταν φτάσουμε σε κάποιο προστατευμένο σημείο τον αφήνω ελεύθερο και με ακολουθεί σχετικά υπάκουα. Μετά ξαναπερπατάμε με το λουρί πάλι καλά. Όταν όμως αλλάξουμε κατεύθυνση για να γυρίσουμε πίσω τραβάει σαν τρελό. Και όταν φτάσουμε στο τελικό κομμάτι προς το σπίτι ακόμη περισσότερο. Δεν τον κάνω καλά.

Πως θα το ερμηνεύατε;

liajoe

Well-Known Member
και εδω ξεκινα το προβλημα μου!τους τελευταιους 2 μηνες στην βολτα (μεσα στην πολη) γαυγιζει σε σκυλια,τραβαει παρα πολυ δεν ακουει και κανει λες και ειναι τρελη.αυτο εχει σαν αποτελεσμα να φοβαμαι να την βγαλω βολτα.η αληθεια ειναι οτι επειδη μενω σε πολυ ηρεμη περιοχη μακρια απο το κεντρο την βγαζω στην γειτονια και ετσι δεν εχει τα ερεθισματα που μπορει να εχει στην πολη.παρολα αυτα δεν ηταν παντοτε τοσο τσαμπουκαλου.τωρα ειναι πολυ κυριαρχικη!τι να κανω???!
Χρόνια Πολλά :)

Να σε ρωτήσω κάτι, είναι στειρωμένη?
Πώς είσαι σίγουρη οτι αντιδρά κυριαρχικά?
Μήπως είναι απο ανασφάλεια? ...

τι λέει ο Cesar Millan για παρόμοια περίπτωση...

Με ένα σκυλί υψηλής ενέργειας, θα έβαλα rollerblades μου ή θα έπαιρνα το ποδήλατό μου! Μην πάς ενάντια στη φύση του. Μερικά σκυλιά απλά προτιμούν να τρέξουν πριν περπατήσουν. Μπορεί κάλλιστα να είναι ένας από αυτούς.

Τα σκυλιά μπορεί να περπατήσει για ώρες, αλλά μπορεί να τρέξει για περιορισμένο διάστημα. Σε γενικές γραμμές, μετά από 15 λεπτά τρέξιμο το σκυλί θα είναι έτοιμο για περπάτημα. Τότε θα είναι έτοιμο για μια βόλτα. Εάν δεν μπορείτε να τρέξετε με αυτόν, προτείνω τη χρήση ένος σακίδιου για να ανακατευθύνετε την ενέργεια.

Παραμείνετε ήρεμη και κατηγορηματική,

Cesar Millan
Χρόνια Πολλά Γιώργο :)

Συγνώμη αλλα ο Cesar Milan κλοτσάει τα σκυλιά για να τα εκπαιδεύση!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RFCGtatpCwI

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
Χρόνια Πολλά :)

Να σε ρωτήσω κάτι, είναι στειρωμένη?
Πώς είσαι σίγουρη οτι αντιδρά κυριαρχικά?
Μήπως είναι απο ανασφάλεια? ...

Χρόνια Πολλά Γιώργο :)

Συγνώμη αλλα ο Cesar Milan κλοτσάει τα σκυλιά για να τα εκπαιδεύση!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RFCGtatpCwI

χρονια πολλα και σε σας!πιθανοτατα να αντιδρα ετσι λογω ανασφαλειας δεν το αποκλειω!αλλα δεν μπορω την ωρα που βλεπω και ενα ασχετο-αγνωστο σκυλι να την αφησω να το μυρισει,δεν ξερω και την αντιδραση του αλλου!σαυτεσ τισ περιπτωσεις θελει γνωστους με σκυλια!επιπλεον δεν την εχουμε στειρωσει!

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
συν ολα τα αλλα τωρα εγινε και κροτοφοβικη μετα την ανασταση!!!ελεοσ!τι ωραια οοοολη μερα ασχολουμαστε με τα προβληματα της μαγιας! :p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να παρέμβω θέτοντας μια ερώτηση:

Πάω με το κουτάβι μου 7 μηνών βόλτα στη παραλία που κρατάει περισσότερο από 30 λεπτά ίσως και 40. Στη πρώτη φάση της βόλτας αφού πάμε περπατώντας μαζί για ένα τμήμα της διαδρομής και ακολουθεί γενικά σωστά, μετά όταν φτάσουμε σε κάποιο προστατευμένο σημείο τον αφήνω ελεύθερο και με ακολουθεί σχετικά υπάκουα. Μετά ξαναπερπατάμε με το λουρί πάλι καλά. Όταν όμως αλλάξουμε κατεύθυνση για να γυρίσουμε πίσω τραβάει σαν τρελό. Και όταν φτάσουμε στο τελικό κομμάτι προς το σπίτι ακόμη περισσότερο. Δεν τον κάνω καλά.

Πως θα το ερμηνεύατε;

Πρέπει να τον εκπαιδεύσεις στο "μαζί" ή "δίπλα", να περπατάει δηλαδή δίπλα σου χωρίς να τραβάει. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το κάνει και υπο ποιες συνθήκες. Το ζητούμενο είναι να μάθει να είναι δίπλα σου κατ'εντολή. Θελει πολλή υπομονή η εντολή αυτή. Είσαι τυχερός που δεν τραβάει πάντα. Είναι πάντως κάτι που μαθαίνεται. Δες στην ενότητα της εκπαίδευσης στο φόρουμ. Θα βρεις πολλά νήματα επ'αυτού.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
και τον πληρώνουνε να κλωτσάει σκυλιά ? :eek:

ωραίο επάγγελμα διάλεξε...
ρε σις τα κλωτσαει?? εγω πηστευω πως αυτο που κανει ειναι για να τα συνεφερει ωστε να αποκτιση τον ελεγχο ως αρφηγος μιας αγελης γιατι ε ενταξι απο την μια αν τα σκυλια βρισκοντουσαν σε αγελη ο αρχηγος της αγελης δεν θα ρωτησει τον σκυλω γιατι το κανεις η πηγεναι στο κρεβατι σου κλπ για τη διθεν τιμορια αλλα θα το δαγκωσει ως μαθητικο δαγκωμα ενα πραγμα, τουλαχιστον ετσι θυμαμε στα τσοπανοσκυλακια που εχει στο χωριο ο θειος μου που ειναι σε αγελη ετσι λειτουργει και αυτος αποτι ειχα καταλαβει απο τις εκπομπες. Καλα μπορει να ειμαι και λαθος δεν ξερω αλλα δεν νομιζω πως τα κλωτσαει ετσι ωστε να πονεσουν κλπ. αλλα ισα ισα που να εχει τον ελγχο του σκυλου για να παραμινει ηρεμο και συγκεντρομενο σε αυτον

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ με νεροπιστολο να τους εριχνε νερο,θα λεγαμε γιατι...
η καθε κινηση με το ποδι παιδια δεν ειναι κλωτσια με την εννοια που την αναλυουμε εδω περα.αλλο η κλωτσια για γκολ,αλλο η κλωτσια του κικμποξερ κ αλλο το σκουντηγμα που κανει ο σιζαρ στο σκυλι.λαθος η σωστο....πολλοι εξω απο τον χωρο,πολλα τραγουδια λενε.αυτη ειναι η τακτικη του κ με αυτην εσωσε αρκετα σκυλια.κ μεταξυ μας,περαν της αμερικανιας του πραγματος, το σκουντηγμα που θελετε να λεμε "κλωτσια",αρνητικη προδιαθεση αμεσως σε καποιον που διαβαζει το θεμα,κατι σαν το θετικη εκπαιδευση ενα πραγμα που παιζουμε με τις εντυπωσεις,το σκουντηγμα λοιπον αυτο,δεν μου φαινεται κ τοσο τραγικο ωστε να κατηγορησω τον ανθρωπο αυτο για λαθος χειρησμους...

απο την αλλη,στην χωρα που προβαλεται,εχει αρκετους τετοιους ανθρωπους κ τετοιες εκπομπες,αλλα κ τεραστιο κοινο,οπωτε,πρεπει να υπαρχει υλικο για ολους.καθε ανθρωπος πρεπει να ανηκει καπου.καθε τηλεπερσονα οπωτε πρεπει να εχει το κοινο της.διαφωνιες,συμφωνιες,αντιρησεις,καυγαδες,απειρες σελιδες σε φορουμ,απασχολημενοι ανθρωποι...

η γραμμη παντως που θα χαρακτηριστει καποιος φιλοζωος η μη,απο οτι καταλαβα ειναι πολυ λεπτη...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
η καθε κινηση με το ποδι παιδια δεν ειναι κλωτσια με την εννοια που την αναλυουμε εδω περα.αλλο η κλωτσια για γκολ,αλλο η κλωτσια του κικμποξερ κ αλλο το σκουντηγμα που κανει ο σιζαρ στο σκυλι.λαθος η σωστο....πολλοι εξω απο τον χωρο,πολλα τραγουδια λενε.αυτη ειναι η τακτικη του κ με αυτην εσωσε αρκετα σκυλια.κ μεταξυ μας,περαν της αμερικανιας του πραγματος, το σκουντηγμα που θελετε να λεμε "κλωτσια",αρνητικη προδιαθεση αμεσως σε καποιον που διαβαζει το θεμα,κατι σαν το θετικη εκπαιδευση ενα πραγμα που παιζουμε με τις εντυπωσεις,το σκουντηγμα λοιπον αυτο,δεν μου φαινεται κ τοσο τραγικο ωστε να κατηγορησω τον ανθρωπο αυτο για λαθος χειρησμους...

απο την αλλη,στην χωρα που προβαλεται,εχει αρκετους τετοιους ανθρωπους κ τετοιες εκπομπες,αλλα κ τεραστιο κοινο,οπωτε,πρεπει να υπαρχει υλικο για ολους.καθε ανθρωπος πρεπει να ανηκει καπου.καθε τηλεπερσονα οπωτε πρεπει να εχει το κοινο της.διαφωνιες,συμφωνιες,αντιρησεις,καυγαδες,απειρες σελιδες σε φορουμ,απασχολημενοι ανθρωποι...

η γραμμη παντως που θα χαρακτηριστει καποιος φιλοζωος η μη,απο οτι καταλαβα ειναι πολυ λεπτη...
Καλα τα λες στο κατω κατω αν οντος τα κλωτσαγε οπως λενε, τοτε πιο τουβλα θα ηταν τα αφεντικα τον σκυλων που τον αφινουν να το κανουν στο σκυλο τους οχι ο ιδιος αλλα δεν κλωτσαει ετσι ωστε να παθει ποιος ξερει τι αλλα οπως λες και εσυ αλλο κλωτσια αλλο γκολ κλπ. γιατι αμα παμε ετσι τοτε και εγω που ηρθε ενα παιδι και πεταξε νερο στον Τζερακο μου στο τελειος ακυρο και ετσι αυτοματος το χαιρι μου τυναχτηκε στην μουρι του θα λεγαμε πως το κακοποιησα.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess

οντως πολυ καλα τα λες και εσει και η Νταβινα!!!
οπως ειπες Νταβινα πιος ηλιθιος θα αφηνε να κλωτσησει τον σκυλο του και στην συνεχεια ο Cessar τους βαζει να το κανουν και εκεινη το ιδιο

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
οντως πολυ καλα τα λες και εσει και η Νταβινα!!!
οπως ειπες Νταβινα πιος ηλιθιος θα αφηνε να κλωτσησει τον σκυλο του και στην συνεχεια ο Cessar τους βαζει να το κανουν και εκεινη το ιδιο
ελα μου ντε. Ετσι και αλιως ρε παιδια δεν νομιζω να κανεται και οτι λεει στη εκπομπη γιατι καλου κακου καθε σκυλος ειναι διαφωρετικος και εγω προσωπικα κραταω οτι βλεπω πως κατανοει καλητερα ο Τζερυ ρωταω και εδω για να εχω και αλλες αποψεις υστερα ζηταω την γνωμη του εκπαιδευτη και μετα βγαζω συμπερασματα.Λιπον παιδια ειδα πως ηπαρχει ειδη θεμα για τον σιζαρ οποτε συζηταμε εκει οτι διαφωνιες και υπαρχουν;) οσο αφωρα την σκυλιτσα σου τη Μαγια τελικα τι εγινε?

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
ελα μου ντε. Ετσι και αλιως ρε παιδια δεν νομιζω να κανεται και οτι λεει στη εκπομπη γιατι καλου κακου καθε σκυλος ειναι διαφωρετικος και εγω προσωπικα κραταω οτι βλεπω πως κατανοει καλητερα ο Τζερυ ρωταω και εδω για να εχω και αλλες αποψεις υστερα ζηταω την γνωμη του εκπαιδευτη και μετα βγαζω συμπερασματα.Λιπον παιδια ειδα πως ηπαρχει ειδη θεμα για τον σιζαρ οποτε συζηταμε εκει οτι διαφωνιες και υπαρχουν;) οσο αφωρα την σκυλιτσα σου τη Μαγια τελικα τι εγινε?

Με την μαγια ειχαμε καποια θετικα αποτελεσματα οταν εφαρμοσαμε την τακτικη οταν περναμε απο ενα σημειο με διαφορα ερεθισματα που της τραβουν την προσοχη οπως για παραδειγμα οι γατες προσπαθουμε να τις προσπερασουμε οσο το δυνατον πιο διακριτικα και χωρις να δινουμε καμια απολυτως σημασια στο θεμα!δηλαδη ουτε φωνες ουτε εντολες ουτε υστεριες!απλα με το λουρι της δειχνουμε την κατευθυνση που θελουμε να παμε ασχετα αν μπορει να βγαλω καλους στα χερια....χαχχαχα!της αγορασα και ενα λουρι εκπαιδευσης 10 μετρων ωστε να της μαθω και το ελα απο αποσταση μπας και αυτο βοηθησει!για να δουμε!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Με την μαγια ειχαμε καποια θετικα αποτελεσματα οταν εφαρμοσαμε την τακτικη οταν περναμε απο ενα σημειο με διαφορα ερεθισματα που της τραβουν την προσοχη οπως για παραδειγμα οι γατες προσπαθουμε να τις προσπερασουμε οσο το δυνατον πιο διακριτικα και χωρις να δινουμε καμια απολυτως σημασια στο θεμα!δηλαδη ουτε φωνες ουτε εντολες ουτε υστεριες!απλα με το λουρι της δειχνουμε την κατευθυνση που θελουμε να παμε ασχετα αν μπορει να βγαλω καλους στα χερια....χαχχαχα!της αγορασα και ενα λουρι εκπαιδευσης 10 μετρων ωστε να της μαθω και το ελα απο αποσταση μπας και αυτο βοηθησει!για να δουμε!
αα μια χαρα!! καλα με τις γατες και εγω με τον Τζερυ ετσι κανω xD κοκκινο το χαιρι για λιγο αλλα περναει σιγα. θα κανουμε μυς ως το καλοκαιρι :p

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
αα μια χαρα!! καλα με τις γατες και εγω με τον Τζερυ ετσι κανω xD κοκκινο το χαιρι για λιγο αλλα περναει σιγα. θα κανουμε μυς ως το καλοκαιρι :p

καλα δεν φανταζεσαι!Βουλα Πατουλιδου οι μυς!χαχαχχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα