Περίεργη συμπεριφορά!!

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
Καλησπερα,καλη χρονια σε ολους,ευχομαι υγεια.ο σκυλακος μου εκανε κατι παραξενο κ θα ηθελα τη γνωμη σας.ετρωγα με τον αντρα μου σουβλακια κ γκρινιαζε να του δωσουμε.γενικα αποφευγω να του δινουμε μαγειρευτο φαγητο.ανεβηκε μετα απο λιγο στο κρεβατι κ επιδεικτικα το κατουρησε!!τον εβαλα τιμωρια κ ειχε πολυ καιρο να το ξανακανει.πριν απο λιγες ημερες που ηταν κατω στα πεθερικα μου αρχισε να κατουραει πανω στους καναπεδες.δε καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο.τον βγαζουμε συχνα βολτα,γενικα δε λερωνει μεσα στο σπιτι εδω κ αρκετους μηνες.μηπως τον εχουμε κακομαθει σε κατι?θα ηθελα πολυ να ακουσω τη γνωμη σας.ευχαριστω

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ή διεκδικει, γιατι δεν εχει καταλαβει τη θεση του στην αγελη/οικογενεια (δεν του το δειξατε) ή δεν ασχολειστε μαζι του.
Αρχιστε προγραμμα ιεραρχιας (να καταλαβει πως τα παντα εξαρτωνται απο εσας και να ελεγχετε ολη του τη υπαρξη) και κανετε πολλες βολτες (3-4-5 τη μερα) και παιχνιδι (εκτονωση).
Αυτα τελειως για αρχη.

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
ασχολουμαστε μαζι του ολη μερα,παμε 3 φορες την ημερα βολτα με το λουρι κ την υπολοιπη μερα λυσσαει στο κτημα,τρεχει ολη μερα κ συνεχιζουμε τα παιχνιδια κ μεσα στο σπιτι.οποτε δε νομιζω οτι εχει κ παραπονο.

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
θες λιγο να μου εξηγησεις λιγο για το προγραμμα ιεραρχιας?να καταλαβω τι δεν εχω κανει σωστα να το διορθωσω?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Πρώτα τρώμε εμείς και μετά ταίζουμε το σκύλο ποτέ το αντίθετο,αυτό συμβαίνει σε κάθε μας γεύμα,όσο φυσικά αυτό είναι εφικτό!
Στην βόλτα με το λουρί δεν το αφήνουμε να προπορεύεται!
Κατά την επιστροφή στο σπίτι μας απο την βόλτα πρώτα μπαίνουμε εμείς και μετά ο σκύλος!
Αυτά κάνω εγώ,αν θυμηθώ κατι ακόμη θα το συμπληρώσω!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν ειναι τοσο απλά τα πραγματα. Μερικα ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις.
Το σημαντικο ειναι να ελεγχεις τον χρονο του και τις δραστηριοτητες του, ειδικα το φαγητο, και ολα να ερχονται απο εσενα.

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
σε γενικες γραμμες ακολουθουμε τους κανονες αυτους.θα προσπαθησω να πειθαρχησει σε περισσοτερα πραγματα κ ελπιζω πως δε θα ξανασυμβει.σε ευχαριστω πολυ

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
στη βολτα δεν περπαταει διπλα μου,τραβαει λες κ θα φυγουν τα δεντρακια,λες κ εχει να βγει εξω μερες.οταν επιμενω κ τον μαλωνω κ του λεω περιμενε σταματαει να το κανει.απλα πρεπει καθε μερα να το κανω αυτο

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
αν φαμε εμεις πρωτοι γκρινιαζει πολυ.αν τον εχω ταισει πρωτα ειναι ησυχος.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ουσιαστικά δεν πρέπει ποτέ να γίνεται το δικό του επειδή γκρινιάζει. Όποτε έχει κάποια λάθος συμπεριφορά τη δουλεύετε ώστε να εξαλειφθεί. Αν την παρακάμψετε (πχ τον ταΐζετε πριν να φάτε για να μη γκρινιάζει), μπορεί βραχυπρόθεσμα να σας βολέψει αλλά έτσι ο σκύλος μαθαίνει να περνάει το δικό του και να σας ελέγχει (και τότε ποιός τον πιάνει). Πρέπει να τον ελέγχετε εσείς και όχι το αντίθετο.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αυτο και αν δειχνει οτι ειναι αυτος ο αρχηγος.Αστον να χτυπιεται.Εσεις πρωτα και μετα αυτος.Πηγαινε τον στο σπιτακι του,καπου περιορισε τον,να σας βλεπει οτι τρωτε εσεις πρωτα.Θα φωναξει 1,2 3,....10 φορες.καποια στιγμη θα το καταλαβει.

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
θα τον αφηνω να γκρινιαζει.τον λυπαμαι κ με κανει οτι θελει ο γαιδαρος..οπως λετε κ εσεις θα σταματησει.αρκει να μην ερθει κρυφα τη νυχτα κ με κατουρησει!!!

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
οχι αληθεια το φανταζομαι!θυμασαι το σκυλακι στο εργο μασκα;ετσι φανταζομαι το σρεκ με σατανικο χαμογελο κ να σηκωνει το ποδι κ να με κατουραει!!να σκεφτεις μια φορα τεντωνοταν κ νομιζα οτι θα τα αμολησει κ ετρεξα στο κρεβατι με τις χουφτες απλωμενες να τα προλαβω!

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
Μη φοβάσαι...γερά γερά με τσαμπουκά!:D
ναι!!ναι!!μαριλενα αντιστεκομαι!!περα απο την πλακα ομως τον τιμωρω οταν κανει τα δικα του κ πιστευω οτι δε θα εχουμε αλλα ατυχηματα!