Περίεργη συμπεριφορά με παιχνιδι.

Μελ_τιτα

New Member
3 Σεπτεμβρίου 2017
3
0
32
Καλησπέρα σας.!!

Έχω μια φιλική σκυλίτσα περίπου 2 χρόνων και τώρα τελευταία κάνει κατι ασυνήθιστο. Οταν είμαστε έξω ειναι κάπως τρομαγμένη κ πολλές φορές κολλάει πάνω μου ( που κανόνια οταν βγαίνει βόλτα δεν μαζεύεται ) αλλα και στο σπίτι έχει δυο παιχνιδάκια ( αυτά που τα πατάς και κάνουν θόρυβο) καθε φορά που τα παίρνει στο στόμα της τα πατάει κ κλαίει... επίσης τα παίρνει πάντα μαζί της.. Εντάξει είχε πάντα αδυναμία σε τέτοια παιχνίδια αλλα επειδή κλαίει έχω αρχίσει να ανησυχώ.. ξέρεις κανείς κατι ..;;
Ευχαριστώ

georgefrms

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2016
106
67
παρόμοια συμπτώματα είχε κάποτε και η δικιά μου σκύλα. Όπου και να πήγαινε έπαιρνε και τα παιχνίδια μαζι. Κοιμόταν σαν να τα προστάτευε κτλ. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι κάτι σαν ανεμογκάστρι. Μετά την στείρωση δεν ξαναεμφάνισε τέτοια συμπεριφορά!

Μελ_τιτα

New Member
3 Σεπτεμβρίου 2017
3
0
32
Ο τελευταιος της οιστρος ποτε ηταν ;

Για δες αυτο μηπως και προκειται για ψευδοκυηση http://www.iatronet.gr/ktiniatriki/ygeia/article/16359/psevdokyisi-sti-skyla-kai-ti-gata.html
Η τελευταία της φορά ήταν τέλη Ιουνίου οποτε χρονικά είμαστε μεσα σ αυτό που λέει το άρθρο... και σ ευχαριστώ πολύ.. Με άγχωσε λίγο αυτό που λέει για την πυομητρα βέβαια αλλα θα την πάω στην κτηνίατρο αύριο..!!

Μελ_τιτα

New Member
3 Σεπτεμβρίου 2017
3
0
32
παρόμοια συμπτώματα είχε κάποτε και η δικιά μου σκύλα. Όπου και να πήγαινε έπαιρνε και τα παιχνίδια μαζι. Κοιμόταν σαν να τα προστάτευε κτλ. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι κάτι σαν ανεμογκάστρι. Μετά την στείρωση δεν ξαναεμφάνισε τέτοια συμπεριφορά!
Σας είπε να κάνετε εξετάσεις μήπως ήταν κατι άλλο; Και επίσης εμείς τις τα κρύψαμε. Μήπως ειναι καλύτερο να της τα δώσουμε;;;

georgefrms

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2016
106
67
Σας είπε να κάνετε εξετάσεις μήπως ήταν κατι άλλο; Και επίσης εμείς τις τα κρύψαμε. Μήπως ειναι καλύτερο να της τα δώσουμε;;;
Όχι δεν μας πρότεινε εξετάσεις. Μας είπε ότι το παθαίνουν όταν δεν είναι στειρωμένα και νομίζουν ότι είναι έγκυος.
Επίσης μας πρότεινε να της κάνουμε στείρωση γιατί στο μέλλον μπορεί να έχει προβλήματα υγείας.
Αφού την στειρώσαμε, δεν το ξαναέπαθε.
Θυμάμαι ότι είχε τέτοια πόρωση με τα παιχνίδια καραμούζες, που την είχα πάει βόλτα στο βουνό, και όταν την έλυσα, έφυγε και γύρισε σπίτι να πάει στο σπιτάκι της και στα παιχνίδια.
Επίσης έκλαιγε συχνά.
Είναι παρόμοια τα συμπτώματα.
Μάλλον και εσένα κάτι αντίστοιχο είναι.