Περίεργα - Παράξενα

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Τι άλλο θα μάθω σαν κηδεμόνας σκύλου. Πρέπει να σταματήσει άμεσα η αναπαραγωγή των σκύλων, άλλος ένας λόγος για την στείρωση, αλλά διαφορετικός απο τα αδέσποτα. Το ότι ο σκύλος μου έμμεσα ρυπαίνει το περιβάλλον δεν το είχα σκεφτεί, πόσο μάλιστα πως η ρύπανση είναι περισσότερη απο ένα αυτοκίνητο.

"Μάλιστα ένας μεσαίου μεγέθους κρεατοφάγος σκύλος αποτελεί μεγαλύτερη περιβαλλοντική επίπτωση από ένα SUV εξαιτίας της ποσότητας εδάφους και νερού που απαιτήθηκε για την παραγωγή του κρέατος."

Μαζί με την ρύπανση έμαθα πως υπάρχει η πιθανότητα να επεκτείνω το προσδόκιμο μακροζωϊας του σκύλου μου αν δεν τον ταϊζω κρέας. Όταν μπει ένας σκύλος στο βιβλίο γκίνες για την μακροζωϊα του ( πιθανά λόγω μη βρώσης κρέατος ) γατί όχι και ο δικός μου.

"Η Bramble, ένα blue merle Collie, ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και μάλιστα κέρδισε και το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες όντας ο γηραιότερος σκύλος εν ζωή εκείνη την περίοδο! Το πιο εκπληκτικό σχετικά με αυτή την ιστορία είναι ότι ο εν λόγω σκύλος ζούσε με μια βίγκαν δίαιτα αποτελούμενη από ρύζι, όσπρια και οργανικά λαχανικά."

http://www.viralnews.gr/index.php/zoiko-vasileio/item/225-vegan-dog/225-vegan-dog

Μπας και η κάθε ομάδα έχει ξεφύγει στα παραδείγματα που βάζει. Να με κατηγορούν οι βιγκαν που έχω σκύλο κρεατοφάγο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
"... θα πρότεινα να μην ανοίγονται θέματα "ποικίλης ύλης" μια που δεν φαίνεται ότι μπορούν να διατηρηθούν και να διαχειριστούν ορθά (όχι απλά "πολιτικά ορθά"). Ας μείνουμε σε πιο "εξειδικευμένα" κυνολογικά και κυνοφιλικά θέματα..."

:rolleyes:

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
"Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, αγά μου" είπε ο Γέρος του Μοριά.

Μπορεί ο τίτλος του θέματος που έβαλα να μην ήταν σωστός, ίσως το περιεχόμενο, πιθανολογώ και τα δύο.

Η ελευθερία του λόγου αποτελεί συστατικό στοιχείο της ανθρώπινης προσωπικότητας και το σπουδαιότερο μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων. Προσβλητικές συμπεριφορές με την μορφή της συκοφαντίας, δυσφήμισης, βωμολοχίας, εξύβρισης, έκφρασης μίσους, προσβολής την τιμής και υπόληψης κάποιου δεν συνάδουν με την ελεύθερη έκφραση γνώμης.

Όμως η ελεύθερη έκφραση γνώμης ή πληροφορίας δεν λογοκρίνετε προληπτικά στις θεωρούμενες δημοκρατικές κοινωνίες.

Η οπτική γωνία μιάς ομάδος μπορεί να χαρακτηρίσει ένα θέμα πως χρήζει επέμβασης της διαχείρισης με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια. Πεδίο αντιπαραθέσεων, μέχρι σφαγής Αρμενίων, μπορούν να γίνουν εύκολα δεκάδες ειδικευμένα θέματα. Οι αντιπαραθέσεις όπως είναι φυσικό εκφράζουν διαφορετικές γνώμες αλλά δεν συνεπάγονται προσβολή προσωπικότητας. Αν οι αντιπαρατιθέμενοι επιθυμούν προσβολή των άλλων δεν μιλάμε για ανταλλαγή απόψεων, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει "καφενείο" την οποιαδήποτε συζήτηση σύμφωνα με την δική του άποψη περί έκφρασης των συνομιλητών ή του τρόπου που ο καθένας απο εμάς θα ήθελε να εκφράζονται οι άλλοι.

Παρακαλώ να μην απαντήσει κανείς στο συγκεκριμένο ποστάρισμα. Εκφράζει την δική μου σημερινή οπτική γωνία χωρίς μομφή προς κανένα συνομιλητή.

Σας ευχαριστώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν