Πειτε μου ότι το κάνουν και άλλα σκυλιά!

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Και ότι δεν έχω τη μετεμψύχωση του σκρουτζ μακ ντακ για σκύλο.

Να θάβει ο σκύλος κόκαλα το ήξερα και το περίμενα. Να θάβει ο σκύλος τις λιχουδιές του, δεν το έχω ξαναδεί. Ειδικά αυτές που του αρέσουν πολύ! Αν όταν τις ξαναψάξει δεν υπάρχουν πια, άραγε θα το κόψει;

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
και εσένα τι σε πειράζει? θέλω να πω γιατί να το κόψει?
το σκυλάκι ενός φίλου, όταν πάει σε ένα φιλικό σπίτι με παιδιά που το ταΐζουν συνέχεια, τρώει όσο θέλει και μετά κρύβει ακόμα και τα σουβλάκια στο χώμα. Τα αναζητά την επόμενη φορά.

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Και δε χαίρεσαι που δεν είναι λαίμαργο;
Έτσι διατηρεί και το βάρος του σταθερό.
Τα περισσότερα σκυλιά που ξέρω, θα ήταν ικανά να σκάσουν από το πολύ φαγητό.
Η Μούζη, όσο της δίνει κανείς, τρώει. Για να μην κακοχαρακτηριστεί ως ακατάδεχτη φαίνεται.
Δε θέλει να προσβάλει.. :cool: Ίσως είναι και οπαδός της ιδέας, "από την παραγωγή, στην κατανάλωση".
Αν και το τιμάει και το μπαγιάτικο, μόνο τα παιχνίδια της την έχω δει να κρύβει καμία φορά.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Όλα μου τα γιόρκι το έκαναν και το κάνουν. Ειδικά κόκαλα - λιχουδιές που θέλουν χρόνο για να τα φάνε, είναι ικανά να ψάχνουν ώρες για να τα κρύψουν.
Είναι φορές που βρίσκουν πολύ καλές κρυψώνες, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα αφήνουν χύμα νομίζοντας πως τα έχουν κρύψει.

• Like
Reactions: d-friend

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Αναρωτιέμαι τι γίνεται αν ξεθάψει το θησαυρό κανένα μήνα μετά. Και τι θα πάθει αν φάει ό,τι έχει απομείνει

• Like
Reactions: d-friend