Πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας!!

xronis101

Member
20 Μαρτίου 2012
19
1
Παιδιά καλησπέρα έχω διάβαση πολλά θέματα στο forum και είμαι επιφυλακτικός στην αγορά κουταβιού. Ένα φίλος μου πρώτινε να Πάρο τηλ σε αυτόν τον εισαγωγέα σκύλον που είναι και εκπαιδευτής dogcenter, εσείς τι γνώμη έχτε για αυτόν? Ενδιαφέρομαι για ακιτα ινου και δεν βρήκα και εκτροφεία, ο κοε δεν μου δίνη σημασία 15 τηλ τους έχω πάρει!!!! Το παιδιά που μίλησα μου είπε ότι έρχεται από την Ουγγαρία εκεί κώλυσα και μου είπε και κάτι πόλη περίεργο ότι για πιστοποιήσει γνησιότητα μάλλον pedigree ότι είναι συν 250 εύρο πολλοί περίεργο μου φαίνετε για πείτε μου και εσείς?!!!550 το κουτάβι + 250 ή πιστοποιήσει!!!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Στο site του γραφει "Εισαγωγέας σκύλων". Kαι μονο αυτο φτάνει για να μεινεις μακριά του.
Ασε που τα χρηματα που ζηταει ειναι παρα πολλα.

Αν καποιος ξερει καλό εκτροφέα ΑΚΙΤΑ στην Ελλαδα/Ευρωπη θα ηταν χρησιμο.

xronis101

Member
20 Μαρτίου 2012
19
1
Εσύ το δικό σου από πού το απέκτησες από κάποιον από αυτούς που μου πρότεινες?

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Μακρυαααα...Αμφιβολου ποιοτητας σκυλοι,κατα βαση απο puppy mills oυγγαριας..Πηρε γνωστη μου απο Αθηνα γαλλικο μπουλντογκ και μετα απο 1 βδομαδα δυστυχως απεβιωσε λογω μορβας..Επικοινωνισε με τους παραπανω..Ψαξε αν θες και για αμερικανικο ακιτα που υπαρχουν εκτροφεια σιγουρα..

manos82

Member
10 Φεβρουαρίου 2012
17
0
athina
αν θες εχει σκυλια απο εκει που πηρα εγω την δικια μου πριν 2 εβδομαδες της εχουν μεινη 2 αν δεν κανω λαθος
Ειναι εκτροφεας δηλωμενη με πολυ καλα σκυλια απο Σερβια και αν κρινω απο την δικια μου εχουν και πολυ καλο χαρακτηρα
1000Ε με ολα της τα χαρτια

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σκέψου το λογικά Χρόνη, ποιός σοβαρός εκτροφέας εισάγει κουτάβια για πούλημα; Τι εκτροφέας είναι τότε;

manos82

Member
10 Φεβρουαρίου 2012
17
0
athina
manos82 από που τον πήρες?
Επιτρέπεται να το πεις....
Sandra Perin αν και 3 επιλογη γιατι απο τις γεννες του Κου Βαζακα και του Κου Τραικου δεν πηρα σκυλο εστειλα στην Σαντρα και ειχε και αυτη γεννα και επιτελους μετα απο αρκετους μηνες αποκτησαμε ενα υπεροχο πλασματακι.
Μας το εστειλε 9 εβδομαδων αυτη ειναι η 3 εβδομαδα μαζι μας και ειναι ολα πολυ καλα

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
AAAA, τα έχω δει τα σκυλιά της στο Facebook...Όντως πολύ όμορφα....
Να σου ζήσει...
Πήγες και τα είδες από κοντά? Είδες εγκαταστάσεις???

manos82

Member
10 Φεβρουαρίου 2012
17
0
athina
AAAA, τα έχω δει τα σκυλιά της στο Facebook...Όντως πολύ όμορφα....
Να σου ζήσει...
Πήγες και τα είδες από κοντά? Είδες εγκαταστάσεις???
οχι τετοια εκδρομη δεν μπορουσα να κανω δυστηχωςμ, αλλα τελικα εχει πολυ ομορφη και αξιζε τα λεφτα της την ειδε και ο κτηνιατρος και μου ειπε οτι ειναι υγειεστατη και πολυ ομορφο σκυλι καναμε και τα πρωτα εμβολια και μαλλον σημερα θα βγουμε βολτα για πρωτη φορα με το σκυλο του κολλητου μου ( Πιτ Μπουλ )

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Είναι γνωστή στο χώρο η συγκεκριμένη εκτροφέας πάντως, και με αρκετούς τίτλους τα σκυλιά της...
Και πάλι να σου ζήσει....Και καλές βόλτες...