Μου ειπαν οτι καποιες φορες φευγει και ξαναγυρναει μονος του μετα απο λιγο. Εκει εριξα πολυ κραξιμο, τους ειπα οτι θα μπορουσε καλλιστα να ειναι πατημενο στο δρομο. Ειπαν 100 συγνωμη οτι εχω δικιο και δεν θα ξανασυμβει τωρα που τον εχασαν τοσες ημερες καταλαβαν τι θα μπορουσε να του εχει συμβει. Τωρα τους ειχε ξεφυγει απο τη μισανοιχτη αυλοπορτα ειπαν γιατι μαλλον μυρισε οιστρο σε καποια και τον περιμεναν να γυρισει.Κάτσε ρε μάστορα...
1. Δηλαδή, το σκυλάκι γενικώς, τους την κοπανάει από τις αυλές τους και χαμπάρι δεν το παίρνουν.
2. Το τσιπ το δηλώσανε τελικά;
3. Οπως τα λες [τα περί έρωτος] μια χαρά σου καθότανε και σένα, άμα λάχει να ούμε...
4. Την δ/νση γιαγιάς και ανηψιάς, την συγκράτησες καλού-κακού ε;
5. Με το πλοίο το πήγανε φαντάζομαι. Δεν το άφησαν μόνο του; Οχι μπορούν βασικά, αλλά δεν ξέρεις καμμιά φορά...[που να ξέρεις τώρα κι εσύ ε;]
6. Μαγκιά που τους ζήτησες τα λεφτά κτηνιάτρου και γκρούμερ!!!!!!!!!!!!!!!!! Μη σου πω ότι έπρεπε να τους ζητήσεις και ψυχικής οδύνης![]()
Το τσιπακι επρεπε να το δηλωσουν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες και υποσχεθηκαν να το κανουν στον κτηνιατρο τους μολις το παραλαβουν.
Μια χαρα θα μας καθοταν για παντα οπως πηγαινε η δουλεια μαζι του. Ειχε γινει βδελλα και στενος κορσες και δεν θα τον διναμε μιας και ειχε και θεματακια με αρκετους ανθρωπους.
Βεβαια εχω κρατησει διευθυνσεις και τηλεφωνα και τους προειδοπιησα οτι θα στειλω τη φιλοζωικη να κοιταξει ξανα στην περιοχη κι αν τον ξαναβρουν αμολα μονο του οτι θα τον δωσουμε σε αλλο σπιτι. ( κι εκει αρχισαν τα οχι κυριε, μην μου λετε τετοια, ειμαι καρδιακια γυναικα κι εχασα τη μιση μου ζωη αυτες τις ημερες που λειπει και λοιπες βλακειες)
Τους το παρεδωσε ο καπετανιος ο ιδιος μου ειπαν, τηλεφωνησαν να δουν ποιος ηταν καπετανιος στο δρομολογιο και μετα τον εστειλαν επειδη ηταν γνωστος τους.
Σιγα μην δεν τα ζητουσα! Αν ηταν αδεσποτο θα εδινα και προικα αλλα αυτο ηταν ιδιοκτητο ζωο και οφειλαν αυτα να του τα εχουν προσφερει ηδη. Αν ελεγαν το παραμικρο δεν θα τους τον εδινα. ;-)