Πατέντα για όμορφη μυρουδιά του σκύλου μας.

panagiwta

New Member
9 Φεβρουαρίου 2014
2
1
ευχαριστώ πολυ πολυ

αγαπητή Παναγιώτα καλησπέρα

μην απελπίζεσαι κανε το εξής. βάλε μια πανα εκει που θελεις να κανει την αναγκη του το κουταβακι , μετα παρε μια λιχουδιά και και βαλε το κουταβακι πανω στην πανα και αρχισε να το φερνεις γυρω γυρω να μυρίζει την λιχουδιά μεχρι να κατουρήσει , ειναι γνωστο οτι το μύρισμα με την κυκλική κινηση φερνει ουρηση στα κουταβια. καντο μερικες φορες και δωστου και την λιχουδια . σε 2 με 3 μερες εισαι οκ.

άργησα να το δω το μήνυμα άλλα ξεκίνησα να το κάνω από σήμερα δεν είχα αποτέλεσμα άλλα μύριζε το μέρος του περισσότερο από πότε θα συνεχίσω ασταμάτητα με τον τρόπο σου μέχρι να το πετύχω ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμβουλή

• Like
Reactions: Hiraeth

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
καλησπέρα παιδιά είμαι μια νέα μαμά σκυλίτσα
λατρεύω τα ζώα άλλα πρώτη φορά έχω μέσα στο σπίτι σκυλάκι
έχω ένα πρόβλημα υγείας 12 χρονιά
έχω όμως τρελά και με την καθαριότητα και με την μυρωδιά
το μικρο μου κάνει τις ανάγκες του μέσα στο σπίτι εκτός το wc την βάζω όλη μέρα στο μπάνιο και μόλις βγει κάνει οπού νάνε τι κάνω βοηθήστε με
και μόλις τα κάνει τρέχει και κρύβετε στο μπάνιο
Είμαι νέο μέλος εδώ και δεν έχω ακόμα σκυλο. Από τα όσα διάβασα όμως εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες, έχω την εντύπωση ότι στα σκυλάκια δεν αρέσει να τα κάνουνε στον προσωπικό τους χώρο. Μήπως από το πολύ που το έκλεισες το πλασματάκι στο μπάνιο, το αντιλαμβάνεται πλέον ως τον προσωπικό του χώρο, οπότε και κρατιέται για να τα κάνει μόλις θα το βγάλεις από εκεί; Μια σκέψη απλά.. αν και έχω την άισθηση ότι το νήμα αυτό έχει ξεφύγει από μάλλον από το θέμα του.