canine-being said:
Τέλος να σου πω, ότι το ότι γράφω εδώ είναι μόνο για να μοιραστώ κάποιες από τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχω αποκτήσει γύρω από τα σκυλιά φτάνοντας αρκετές φορές ακόμη και μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, και όχι για να αντιδικήσω με κανέναν
Συμφωνώ απόλυτα όπως κ σε άλλες απόψεις σου όπως κ με τον rottie.
Θα συμπλήρωνα οτι γράφω τις απόψεις μου στο φόρουμ για να τις συζητήσω με άλλους γιατί πιθανόν να είναι λανθασμένες κ έτσι να τις διορθώσω. Όλοι σας εκθέσατε απορίες που δεν είχα σκεφτεί όπως
'τί γίνεται με την κοινωνικοποίηση του σκύλου σε περίπτωση που δεν θα πάει σε πάρκο;'
θα συμφωνήσω με κάποιους που είπαν οτι θα επέτρεπα στον σκύλο μου να πλησιάσει έναν άλλον σκύλο μόνο αν τον άλλο σκύλο τον ξέρω καλά κ είμαι σίγουρος οτι δεν θα του επιτεθεί.
Είναι αδύνατον να ξέρω τί σόι σκύλια θα συναντήσει σ' ένα πάρκο.
Η κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλιά επίσης γίνεται όταν είναι μικρό το κουτάβι με τη μάνα και τα αδέρφια του.
Τώρα μιλάμε για κοινωνικοποίηση του σκύλου μόνο με άλλα σκυλιά γιάτι αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει και άλλα πράγματα με τα οποία ο σκύλος πρέπει να εξοικειωθεί (θόρυβοι, αυτοκίνητα, άνθρωποι, τηλεόραση, σκαλοπάτια)