Παρκο για κουτάβια

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
΄Εχω πάρκο μεταλλικό που αγόρασα προ τριμήνου(150 ευρώ) για να μένει ο ΄Αρης όταν φεύγαμε απ΄το σπίτι. Τώρα πια δεν το χρησιμοποιούμε μια και δεν κάνει ζημιές και έχει συνηθίσει να μένει κάποιες ώρες μόνος του. Από το να μένει άχρηστο σε μια γωνιά της αποθήκης προτιμώ να το δανείσω σε όποιον το χρειάζεται και για όσους μήνες το χρειάζεται υπό τον όρο να μου επιστραφεί όταν μεγαλώσει το κουταβάκι.
Είναι πολύ ευρύχωρο ,ασφαλές και σταθερό και η συσκευασία περιλαμβάνει και φιλέ για να μην πηδήξει το κουτάβι έξω(που δεν χρησιμοποιήσαμε γιατί για τσιουάουα΄είναι ούτως η άλλως πολύ ψηλό)
Κατοικώ στην Αγ.Παρασκευή.΄Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm.

andrdimi

New Member
16 Μαρτίου 2010
1
0
Θεσσαλονίκη
Πραγματικά πολύ καλό. Το πρόλαβα όμως εγώ ή έχει παραδοθεί σε κάποιον τώρα? Έχω ένα κουταβάκι που θα του ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο νομίζω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν θέλεις άνοιξε ένα δικό σου θέμα να μας πεις και δυο πράγματα για σένα και το κουτάβι σου. Θα σου έλεγα καλύτερα να στείλεις προσωπικό μύνημα στην kat201161, μήπως δεν παρακολουθεί το θέμα. Μακάρι να μπορεί να σε εξυπηρετήσει αν και απ' ότι βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη και ίσως η μεταφορά δημιουργήσει πρόβλημα.