Παρβοϊός;

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
Ολα τα προβλήματα συνδιάζονται αγαπητέ chris22.

Οτι μπορούμε να το σώσουμε, το σώζουμε.
Και θα έπρεπε κι εσένα να σε νοιάζει αυτό και αν είναι έτσι, να ψάξεις για άλλο γιατρό.
τη να σου πω με νοιαζει ναι γτ τα περισοτερα ζωα που πουλανε τα πουλανε ως καθαροαιμα τα περισοτερα απο αυτα ειναι αρωστα και δεν εχουν pedigree και εγω ειμαι κατα τοις πωλησεις ζωων στα pet shop αλλα δεν μπωρο και να γνωριζο τι κρυβει ο καθενας στο υπογειο του, στην ταρατσα του και οπουδηποτε αλου.!!

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
εγω παντος
πριν 3 μερες που πηγα δεν ειδα να πουλαει ζωα παρα μονο 2 παπαγαλους... και ειναι πολυ γνωστοι κτηνιατρικοι κληνικι εδω στην λαρισα..!!
συγνώμη κιόλας φίλε Χρήστο που επεμβαίνω αλλα εγώ που πέρασα απο κει για να πάω στην expert προχθές, έξω ακριβώς εκτός απο τον μεγάλο κόκκινο παπαγάλο που λες, αν και τον συγκεκριμένο νομίζω ότι δεν τον πουλάνε γιατί είναι κάτι σαν μασκότ του μαγαζιού, είδα έξω 1 κλουβί με κότες, 2 κλουβιά με γάτες και διάφορα κουνέλια + την "μοναδική ποικιλία" σε πουλιά όπως λένε που τα έχουν όλα μέσα σε εκείνο το άσπρο δωματιάκι (τα καημένα)..
επίσης θυμάσαι πριν κανα 2μηνο, που είχαν ένα κουτάβι καυκάσου??
μια στο τόσο που πέρναγα το έβλεπα να μεγαλώνει το καημένο.. άραγε να το πήρε κανείς δύστυχος, η τώρα που άρχισε να γίνεται θηρίο να το σούταραν για επιστροφή;:-|

Υ.Γ. συγνώμη που βγαίνουμε κάπως off topic

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να κρατήσουμε μία πισινή, μήπως τυχόν τα χαρίζει αυτά που λες και δεν τα πουλάει, και να σταματήσουμε εδώ τα off topics, γιατί δυστυχώς το θέμα του DOOM είναι σοβαρό και καλό θα είναι, να μείνει και καθαρό.

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
συγνώμη κιόλας φίλε Χρήστο που επεμβαίνω αλλα εγώ που πέρασα απο κει για να πάω στην expert προχθές, έξω ακριβώς εκτός απο τον μεγάλο κόκκινο παπαγάλο που λες, αν και τον συγκεκριμένο νομίζω ότι δεν τον πουλάνε γιατί είναι κάτι σαν μασκότ του μαγαζιού, είδα έξω 1 κλουβί με κότες, 2 κλουβιά με γάτες και διάφορα κουνέλια + την "μοναδική ποικιλία" σε πουλιά όπως λένε που τα έχουν όλα μέσα σε εκείνο το άσπρο δωματιάκι (τα καημένα)..
επίσης θυμάσαι πριν κανα 2μηνο, που είχαν ένα κουτάβι καυκάσου??
μια στο τόσο που πέρναγα το έβλεπα να μεγαλώνει το καημένο.. άραγε να το πήρε κανείς δύστυχος, η τώρα που άρχισε να γίνεται θηρίο να το σούταραν για επιστροφή;:-|

Υ.Γ. συγνώμη που βγαίνουμε κάπως off topic
δεν ξερω φιλε τι να σου πω

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
[h=1]ΖΩΗ ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΕ[/h]
Κτηνιατρική Κλινική
Ηρώων Πολυτεχνείου 208, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τηλέφωνο
:
2410537308

Εξαιρετικη κλινικη στην Λαρισα...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Το πρωί ο Johnny δεν είχε και τρομερή όρεξη. Δεν έτρεξε πίσω από τη μάνα μου ως συνήθως όταν ξύπνησε. Αυτή υποψιάστηκε πως πάλι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν ξύπνησα είδα ότι έκανε κόπρανα λίγο πιο σφιχτά στο σαλόνι (διάρροια μεν, αλλά όχι νεροζούμι). Του ανοίγω να βγει έξω και μέσα σε μια ώρα έκανε τα παρακάτω:

http://i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX/0bbb7fd4.jpg
http://i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX/6814f91b.jpg
http://i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX/a697280c.jpg

Η κηλίδα στην πρώτη εικόνα είναι στο μέγεθος μιας παλάμης για να έχετε μέτρο σύγκρισης.

Ετοιμάζομαι, που λέτε, να πάμε στον κτηνίατρο. Παίρνω τηλέφωνο τον καθηγητή, δε μου απαντάει. Μπαίνω στο μπάνιο, ακούω τον Johnny να κάνει εμετό. Βγαίνω και μέχρι να ντυθώ δεν είχε καλέσει πίσω. Οπότε αποφάσισα να πάω πάλι στη δικιά μου.

Ζήτησα τεστ για τύφο, αρνητικό όπως υποψιαζόταν. Κάναμε και γενική αίματος. Ορίστε οι τιμές, μαζί με τις τιμές της Κυριακής. Με σταυρό σημειώνονται αυτές που είναι εκτός φυσιολογικού, με πράσινο αυτές που κατέβηκαν σε σχέση με τις προηγούμενες και με κόκκινο αυτές που ανέβηκαν.

Ταυτόχρονα, έκανε και τεστ για πήξη του αίματος. Κανονικό.

Έπειτα του έδωσε βάριο και μετά από μια ώρα βγάλαμε ακτινογραφία. Το βάριο είχε προχωρήσει μέχρι και το παχύ έντερο επιτυχώς.

Μου είπε ότι η κολίτιδα δεν περνάει από τη μια μέρα στην άλλη. Να κάνω λίγη υπομονή, να δώσω κανονικά την αγωγή και την Παρασκευή θα έχουμε περισσότερες απαντήσεις.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Καμιά τροφή w/d ή i/d σου έδωσε?
Τι τροφή τρώει?
Ρύζι με κοτόπουλο (ή τόνο). Βάζω και λίγο γιαουρτάκι, δεν ξέρω αν κάνω καλά...

w/d και i/d δεν ξέρω τι είναι. Ειδική κροκέτα κτηνιατρική δε μου έδωσε πάντως.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Hills i/d και w/d είναι κτηνιατρικές κονσέρβες για διάρροιες. Σε μένα πάντα βοηθούσαν - και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μου τις συνιστούσε ο κτηνίατρος. Θα πρότεινα να τηλεφωνήσεις στην κτηνίατρο και να την ρωτήσεις για αυτές. Δεν θυμάμαι τώρα ποια από τις 2 είναι η καταλληλοτερη - νομίζω εξαρτάται και από το αν πρόκειται για κολίτιδα ή όχι.

Το γιαούρτι άστο καλύτερα και το κοτόπουλο δίνε το χωρίς πέτσες.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Hills i/d και w/d είναι κτηνιατρικές κονσέρβες για διάρροιες. Σε μένα πάντα βοηθούσαν - και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μου τις συνιστούσε ο κτηνίατρος. Θα πρότεινα να τηλεφωνήσεις στην κτηνίατρο και να την ρωτήσεις για αυτές...
Και αν θα τις βρει, λόγω του προβλήματος της διανομής της Hill's...
Βέβαια, ίσως οι αντίστοιχες Royal Canin...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ναι ναι, καθαρή πρωτείνη, χωρίς πέτσες και λίπη. Χωρίς μπαχαρικά και λάδια.

Δε μου είπε για κονσέρβες πάντως... Ρύζι λαπά μου είπε ανακατεμένο είτε με κροκέτα είτε με κοτόπουλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Από όλους ακούω ότι περνάνε οι διάροιες με κοτόπουλο και ρύζι εγώ αν δε έδινα στον χέστη w/d όσο ήταν μικρός και είχε συχνά δεν περνούσε με τίποτα.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Επειδή τα περάσαμε και εμείς πριν από μερικούς μήνες γράφω τα παρακάτω από την εμπειρία μου

Τα Κοκκίδια όντως φαίνονται απλά στο μικροσκόπιο και συνάδουν με διάρροια και βλέννη αλλά όχι με εμετό. Τουλάχιστον εμάς δεν έκανε εμετό ποτέ όσο είχε.

Το Κοτόπουλο με ρύζι στο δικό μου σκυλί είχε το ανάποδο αποτέλεσμα! Τον έκανε πολύ χειρότερα γιατί απλά έχει αλεργία στο κοτόπουλο. Θα σου πρότεινα άμεσα να πάρει την τροφή της hills ή της Royal όποια βρεις που σου πρότειναν παρα πάνω!

Για τζιάρντοια κοίταξε? Δεν χρειάζεται ανάλυση κοπράνων κάνουν ένα test με δείγμα κοπράνων.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog