Παρβοϊός;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τον τόνο πρέπει να τον ξεπλύνεις από το αλάτι κι αυτός με το λάδι μπορεί να φέρει διάρροια. Επίσης σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουμε κάτι ελαφρύ, όπως το κοτόπουλο.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Τον τόνο πρέπει να τον ξεπλύνεις από το αλάτι κι αυτός με το λάδι μπορεί να φέρει διάρροια. Επίσης σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουμε κάτι ελαφρύ, όπως το κοτόπουλο.
Χρησιμοποιώ τόνο σε νερό και τον ξεπλένω κάτω απο τη βρύση σε στραγγιστήρι. Υπέθεσα θα είναι και καλύτερο για να αποκλείσουμε αλλεργία καθώς έχει ξαναφάει τόνο. Αλλά, ΟΚ από σήμερα θα βράσω κοτόπουλο...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το buscopan ειναι σπασμολυτικο και το δινει ενεσιμο η κτηνιατρος στα κουταβια με γαστρεντεριτιδα που εχουν συχνες διαρροιες. Ισως να ρωτησεις να του δωσεις ηλεκτρολυτες στο νερο?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Συμφωνω αλλα και η αφυδατωση ειναι προβλημα απο τις πολλες διαρροιες.
Ναι , και εγώ συμφωνώ με τους ηλεκτρολύτες, μου κάνει εντύπωση που δεν του έχει βάλει ορό

Η απάντησή μου για τη κολίτιδα ήταν για την ghelly

Αν θεωρήσουμε ότι ειναι κολίτιδα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κανονικά δε θα έπρεπε να τον έχει η γιατρίνα στο ιατρείο με ορό χωρίς φαγητό και να τον παρακολουθεί;
Χτες είπα να πάρεις νέα δείγματα, και από ούρα αν μπορείς, δε χάνεις κάτι.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
....μου κάνει εντύπωση που δεν του έχει βάλει ορό

...
Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα κι εγω. Ουτε πολυ νερο κανει να πινει νομιζω, λιγο στο μπολακι του και με ηλεκτρολυτες καλυτερα. Κι αν δεν τρωει και πολυ ισως να τον περιοριζες και στο κρειτ λιγο?

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Το buscopan ειναι σπασμολυτικο και το δινει ενεσιμο η κτηνιατρος στα κουταβια με γαστρεντεριτιδα που εχουν συχνες διαρροιες. Ισως να ρωτησεις να του δωσεις ηλεκτρολυτες στο νερο?
Καλά πλέον δε μιλάμε για συχνές διάρροιες, αλλά για συχνές προσπάθειες για κένωση... Και το αποτέλεσμα βλέννη με αίμα. Και δεν έχουμε να κάνουμε με γαστρεντερίτιδα, το παχύ έντερο έχει το πρόβλημα, όχι το λεπτό, ούτε το στομάχι... Θα ρωτήσω για ηλεκτρολύτες όμως.

Όταν τρώει κοτόπουλο, έχει αίμα;
Γιατί να έχει αλλεργία στο κοτοπουλάκι δεν καταλαβαίνω.
Ε όχι, μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο τέτοιο δείγμα. Αλλά οι αλλεργίες δεν εμφανίζονται με την πρώτη επαφή με το αλλεργιογόνο. Σιγά σιγά αναπτύσσονται. Αν και πλέον δε νομίζω να μιλάμε για αλλεργία. Μάλλον προς irritable bowel syndrome ή inflammatory bower disease κλινουμε... Αν ευθύνονται κλωστρίδια θα τα πιάσει το Flagyl και θα μάθουμε... Επίσης το Flagyl έχει αντιφλεγμονώδη ιδιότητα και ΠΡΕΠΕΙ να βελτιώσει την κατάσταση...

Και για να πω την αλήθεια, απλά δεν είχα κοτόπουλο την Κυριακή και χρησιμοποίησα τόνο. Και απλά δεν άλλαξα τη διατροφή μέχρι σήμερα. Ρώτησα όμως την κτηνίατρο και μου είπε ότι κακό δεν κάνει, απλά δε χρειάζεται κιόλας να ξοδεύω τις κονσέρβες. Να αναμιγνύω σιγά σιγά την κροκέτα με το ρύζι.

Πρέπει να ξανακάνεις εξετάσεις αιματολογικές και κοπράνων (μικροσκοπική και καλλιέργεια αν χρειάζεται)
Από Δευτέρα...

Κανονικά δε θα έπρεπε να τον έχει η γιατρίνα στο ιατρείο με ορό χωρίς φαγητό και να τον παρακολουθεί;
Χτες είπα να πάρεις νέα δείγματα, και από ούρα αν μπορείς, δε χάνεις κάτι.
Αν ήταν αφυδατωμένος θα το έκανε. Και πλέον μιλάμε για δίδυμο κτηνιάτρων, έχει επιστρέψει ο δεύτερος και κυρίως μαζί του έχω επαφή τώρα.

Τι ακριβώς να τσεκάρει στα ούρα;

Last edited:

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα κι εγω. Ουτε πολυ νερο κανει να πινει νομιζω, λιγο στο μπολακι του και με ηλεκτρολυτες καλυτερα. Κι αν δεν τρωει και πολυ ισως να τον περιοριζες και στο κρειτ λιγο?
Δεν έχω φέρει το κλουβί... :/
Νομίζω πως ο περιορισμός περισσότερο θα τον στρεσσάρει κι αν είναι ψυχοσωματικό το θέμα θα το κάνουμε χειρότερα...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Άσε το ρύζι μέχρι να συνέλθει το παχύ έντερο, το πεπτικό σύστημα του σκύλου δεν τα πάει και τόσο καλά με τους υδατάνθρακες.
Δώσε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής άξιας (πχ αυγό) σε μικρές ποσότητες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog