Παραρτημα ομιλου Dobermann


BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Στο σκυλο που ειναι ηδη πρωταθλητης ελλαδος δεν απονεμεται CAC στις εκθεσεις του ντομπερμαν. Ο σιγκερ ηταν ενας σκυλος που ηταν ηδη πρωταθλητης ελλαδος.

Θα μπορουσε επισης ενας σκυλος που δεν ειναι πρωταθλητης ελλαδος αλλα με τις προυποθεσεις που ζητουνται για να παιξει στην σιγκερκλας να γραφτει απ'ευθειας σ'αυτη και να μην διεκδικησει το CAC στην εκθεση, καi να βγει σιγκερ η και βαισσιγκερ κερδιζοντας τον νικητη του CAC. Eχει γινει παλιοτερα ο σιγκερ και ο βαισσιγκερ να εχουν παιξει κατευθειαν σιγκερκλας και να κερδισουν τους νικητες CAC - RCAC.
 


BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Στην κατηγορια πρωταθληματος συμμετεχουν σκυλοι οι οποιοι εχουν περασει ΤOC η ΖΤΡ, EEIP, EDA. Πριν απο την κριση κανουν δυο επιθεσεις κοντινη - μακρινη σε στιλ TOC. Αν δεν επιτυχουν στις επιθεσεις, εαν κριθουν, θα παρουν υποχρεωτικα μια βαθμιδα κατω σε χαρακτηρισμο απο αυτον που τους απονεμει ο κριτης κανονικα.
Ειναι μια ιδιαιτερη εκθεση. Η συμμετοχη στο πρωταθλημα ειναι αλλη απο τη συμμετοχη στην υπολοιπη εκθεση. Επισης εχει και τις κατηγοριες νεων και εφηβων οπου ο κριτης ερωταται αν απονεμει τον τιτλο "Ελπιδα ομιλου" και "Υποσχεση ομιλου" στους νικητες των κατηγοριων. Αυτοι αν λαβουν τον τιτλο ειναι στην ουσια "πρωταθλητες νεων" "πρωταθλητες εφηβων". Εχουν υπαρξει φορες που ο τιτλος αυτος δεν εχει απονεμηθει αν και ο νικητης καποιας κατηγοριας ειχε παρει τον ανωτερο χαρακτηρισμο-οπως περυσι σε μερικες κατηγοριες. Φετος ολοι οι αντιστοιχοι νικητες τον πηραν.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.191
Μηνύματα
896.913
Μέλη
19.976
Νεότερο μέλος
Μαρία8