Παραλίες στην Αττική για Παιχνίδι και Μπάνιο;

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Καθημερινές απογεύματα, στο Μαυρο λιθάρι στη Σαρωνίδα, συνήθως δεν έχει κόσμο. Αν είναι και μέρες που είναι τα μαγαζιά ανοιχτά, ακόμα καλύτερα.
Το καλό είναι πως ο ήλιος είναι εκεί μέχρι να δύσει. Σε αντίθεση με τον Σχοινιά ή τις ανατολικές παραλίες.
Γενικά όλες εκει οι παραλίες είναι ελεύθερες και προσφέρονται για τα φιλαράκια μας.

ΑΛΛΑ
Αν σεβαστείς θα σε σεβαστούν.
Αν προκαλέσεις και ενώ έχει κόσμο που κάνει το μπάνιο του, τον βάλεις μέσα, έφυγες όπως ήρθες.
Ημουν παρών σε πολλά περιστατικά που ήρθε το λιμενικό και έγινε ένας ψιλοπανικός.

14 Νοεμβρίου 2011
20
0
Καλησπέρα σε όλους

Μπάνιο στην Αττική με σκυλί είναι δύσκολο το καλοκαίρι, τον χειμώνα εμείς πάμε σχοινιά
Αν θέλετε εκτός Αττικής προτείνω Ροβιές Ευβοίας, έχω εξοχικό εκεί και ξέρω πολύ καλή παραλία μεγάλη χωρίς καθόλου κόσμο σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι... και όσες φορές έχω βρεί κόσμο είναι κουλ με τα σκυλιά, όποιος θέλει να μου στείλει πμ
το προτείνω για σκ επίσης σχετικά φθηνό μέρος

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εγω παντως Αναβυσσο που εχω παει μερα μεσημερι μπηκα κανονικα.και μαλιστα φοβομουν να μπω και με παροτρυνε διπλανη παρεα ανω των 45-50!! ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σκέψου να καταφτάσω εγώ με 3....τέρατα, ένα εκ των οποίων ο διάολος Μπου....όχι δεν θα με παροτρύνουν αλλά θα με κυνηγήσουν με ξύλα και πέτρες!!! :):):)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Τη δευτερα εκμεταλλευτηκα την αργια και πηγα Βουλιαγμενη, γι ακομα μια φορα. Πηγαμε νωρις οποτε ειχε μονο 2 ατομα μεσα που εκαναν μπανιο, κανενα προβλημα. Αλλα κι αργοτερα που ηρθε κοσμος, κανεις δε μας ειπε τιποτα. βεβαια την ειχα δεμενη μ εναν μακρυ ιμαντα, και μαλιστα 2 διαφορετικες παρεες ηρθαν και τη χαιδευαν. Το θεμα ειναι να πηγαινεις νωρις, για να γλιτωνεις τις φασαριες. Αμα θες να πας 11 και να χεις και την ησυχια σου δε γινεται. 9 εκει κι εισαι μια χαρα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ