Παραλίες στην Αττική για Παιχνίδι και Μπάνιο;

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Σκέφτηκα να φτιάξουμε ένα νήμα όπου θα ποστ άρουμε περιοχές με νερό, αλμυρό και μη χωρίς λουόμενους και σχετικά απόμακρες, όπου θα πηγαίνουμε τους "φίλους" μας για άσκηση και διασκέδαση.
Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη κάτι παρόμοιο και αν υπάρχει ζητώ συγνώμη γιατί δεν έκανα εκτεταμένη έρευνα!:rolleyes:

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Πολύ καλώς το σκέφτηκες!! Είναι κάτι που νομίζω μας ενδιαφέρει όλους γιατί προβληματιζόμαστε με το πού μπορούμε να πάμε για μπανάκι χωρίς φασαρίες και γκρίνιες από τους λουόμενους :p
Για να προσανατολιζόμαστε σιγά σιγά.....!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κάπου το έχουμε ξανασυζητήσει, αν θέλετε να το ψάξετε.

Ακρη πάντως, δεν είχαμε βγάλει.

Ειδικά για εντός Αττικής και εν μέσω καλοκαιριού...δύσκολα τα πράγματα...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Παιδιά, ανακάλυψα πέρυσι μια παραλία σχετικά κοντά. Όχι οργανωμένη και με ελάχιστους λουόμενους, το πολύ 20 ταυτόχρονα. Η παραλία έχει χαλικάκι έξω και πέτρες στη θάλασσα, είναι πεντακάθαρη αλλά βαθαίνει σχετικά γρήγορα.
Είναι περίπου μετά το Palmie Bistro της Βούλας κι έχει ένα μικρό πάρκινγκ με δεντράκια.
Τώρα αν βολέβει η σύσταση της παραλίας δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι είναι μια καλή λύση και κοντά για όσους μένουν στα νότια.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μακάρι να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη...Προχθες΄το συζήταγα με μια φίλη μου εκτροφέα ΓΠ, και λέγαμε ότι τα κουτάβια μας χρειάζονται κολύμπι και μέχρι τον Οκτώβριο δεν θα μπορέσουμε να πάμε πουθενά.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, όπως λέει και το καλό μας το mareco, δύσκολο να βρείς παραλία χωρίς κανέναν άνθρωπο. Εγώ πια το έχω πάρει χαμπάρι ότι αν θέλω να πάω με σκυλί για μπάνιο θα πάω είτε πολύ νωρίς (07:00 - 08:00) μέχρι να αρχίσει να έρχετε κόσμος ή μετα τις 18:00-19:00 όπου όλοι αποχωρούν απο τις παραλίες

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά, ανακάλυψα πέρυσι μια παραλία σχετικά κοντά. Όχι οργανωμένη και με ελάχιστους λουόμενους, το πολύ 20 ταυτόχρονα. Η παραλία έχει χαλικάκι έξω και πέτρες στη θάλασσα, είναι πεντακάθαρη αλλά βαθαίνει σχετικά γρήγορα.
Είναι περίπου μετά το Palmie Bistro της Βούλας κι έχει ένα μικρό πάρκινγκ με δεντράκια.
Τώρα αν βολέβει η σύσταση της παραλίας δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι είναι μια καλή λύση και κοντά για όσους μένουν στα νότια.
Αν έχει λουόμενους μπορούν να σου κάνουν παρατήρηση για τον σκύλο...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ναι, αλλά βάσει νόμου οι σκύλοι δεν επιτρέπονται σε οργανωμένες παραλίες. Αυτή δεν είναι.
Κι έχει αρκετό μέρος να τον πας μακριά τους.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο νόμος λέει ότι τα σκυλιά απαγορεύονται τελείως σε όλες τις παραλίες. Στις οργανωμένες σίγουρα, αλλά και σε οποιαδήποτε παραλία αν έστω και ένας λουόμενος σου ζητήσει να φύγεις είσαι υποχρεωμένος...να φύγεις. Υπάρχουν κάποιες παραλίες που δεν είναι και ότι καλύτερο για τον κόσμο, αλλά είναι μια χαρά για σκύλους. Δεν μπορώ να θυμηθώ πριν από κάποια χρόνια μας είχαν πάει σε μία τέτοια, προς Λούτσα μεριά νομίζω, όπου γενικά για ανθρώπους ήταν χάλια, αλλά μπορούσες να κάνεις τον σκύλο σου μπανιο μια χαρά... Θέλει ψάξιμο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Δεν μπορεί να σε διώξει κανείς από καμμία παραλία.
Μπορεί μόνο να σου "απαγορεύσει" να αφήσεις τον σκύλο σου, να βουτήξει.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Συμφωνώ με τον darkpaladin. Χρόνια ολόκληρα αυτό κάνω . Νωρίς που δεν υπάρχει κανένας. Καί ευχαριστιεμαι μπάνιο καί τά σκυλιά επίσης ούτε νά σε καίει ο ηλιος ούτε νά τσακωνομαι με τον κάθε παράξενο.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Δεν μπορεί να σε διώξει κανείς από καμμία παραλία.
Μπορεί μόνο να σου "απαγορεύσει" να αφήσεις τον σκύλο σου, να βουτήξει.
Εγώ πάντως δεν έχει τύχει να πάω με σκυλί σε παραλία αλλά όσες φορές έχω βρεθεί με κάποιον που είχε δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα με τους λουόμενους.
Ένα περιστατικό με ένα ουίπετ ή γκρέιχαουντ (τα μπερδεύω αυτά τα δύο) πέρυσι στην Κέρκυρα ο κόσμος παρότρυνε όμορφα το σκυλί να βουτήξει και αυτό τίποτα, μέχρι μου ήρθε ένα αδέσποτο (μάλλον) και σάλταρε μέσα και το άλλο ακολούθησε κατ' ευθείαν.
Μετά δεν έβγαινε βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν λέω ότι σε όλες τις παραλίες θα υπάρξει κάποιος περίεργος. Το πολύ πρωινό με δυσκολεύει...(δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να ξυπνήσω), το σούρουπο το θεωρώ πάρα πολύ επικίνδυνο λόγω σκνίπας και υγρασίας. Ο Keagan κόλλησε καλαζάρ από μπάνιο στον Σχοινιά στις 20:00 το βράδυ...

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
αυτό είναι το καλύτερο βασικά. να πηγαίνεις νωρίς το πρωί ή κατα τις 8 το απόγευμα που σπάει ο κόσμος και ίσως βρεις και άλλους τετράποδους κολυμβητές.
εγώ με έναν γνωστό μου σκεφτόμαστε κιόλας να τους πάρουμε αυτές τις μικρές παιδικές πισίνες απο τα πρακτικερ για έξω στο μπαλκόνι γιατί η ζέστη δεν υποφέρεται και είναι σαν χαμένα τα καημένα

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Oποιος το ψηνει μπορει να ερθει Νεα Περαμο.
Οχι στην κεντρικη πλαζ.Σε ενα αλλο σημειο πριν το στρατοπεδο.
κατα τις 15:00-17:00 δεν εχεις προβλημα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Aπόγευμα φοβάμαι κι εγώ τις σκνίπες. Ιδιαίτερα στον Σχοινιά που γίνεται πάρτυ. Νωρίς το πρωί είναι η καλύτερη λύση.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
....και ποιος ξυπνάει???? Για να φτάσω Σχοινιά η Ανάβυσσο πχ, στις 08.00 πρέπει να ξυπνήσω στις 06.00....Λυπάμαι...αγαπάω τα σκυλιά μου αλλά μια μέρα έχω να κοιμηθώ μέχρι αργά...!!! Τον Αύγουστο που λόγω οικονομικών θα κάνουμε διακοπές στην εξωτική Κάντζα....θα "κάνω τη θυσία" και θα ξυπνάω!!!

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
στο καβούρι. όχι κάτω από το divani πιο πριν μπαίνοντας από Ποσειδώνος δεν μαζεύει κόσμο η τέλος προς τις καντίνες τέρμα αργά κατά τις 7 με 8 το απόγευμα.... μετά έχει κάποια κολπάκια στη διαδρομή παραλία προς σουνιο έχει Ανάβυσσο,Σαρωνίδα, Λεγρενά .

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ σε περιοχές που πάω με τα σκυλιά για κολύμπι απογεύματα είναι Ανάβυσσος, Ραφήνα, Λούτσα και πάντα μετά τις 18:00 δεν είναι κανένας εκεί (ή τουλάχιστον κανένας παράξενος/η) και βουτάμε μια χαρά και μόλις βραδυάσει την κάνουμε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
....και ποιος ξυπνάει???? Για να φτάσω Σχοινιά η Ανάβυσσο πχ, στις 08.00 πρέπει να ξυπνήσω στις 06.00....Λυπάμαι...αγαπάω τα σκυλιά μου αλλά μια μέρα έχω να κοιμηθώ μέχρι αργά...!!! Τον Αύγουστο που λόγω οικονομικών θα κάνουμε διακοπές στην εξωτική Κάντζα....θα "κάνω τη θυσία" και θα ξυπνάω!!!
χαχαχαααα έχεις δίκιο βρε Κατερίνα, εγώ είμαι άνεργη και έχω την "πολυτέλεια" να πηγαίνω νωρίς, βέβαια να σου λείπει τέτοια πολυτέλεια!! :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ