Παραλίγο τραγωδία..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το διαβασα εχτες το post σου και ειλικρινα στεναχωρηθηκα αρκετα για αυτο που σας συνεβει. Μπορει να μην τον εχω γνωρισω τον Ουζο αλλα για εναν περιεργο λογο τον συμπαθω ιδιαιτερα. Μπραβο και στον καλο σου για την ψυχραιμια που διατηρησε αλλα και στον Ουζο που ειχε τοσο θεληση για ζωη!! Εγω στην θεση σου θα ειχα παθει τουλαχιστον 3 εγκεφαλικα. Περασμενα ξεχασμενα ομως! Και αγυριστα σιγουρα!

Υγ: Ο Κος Κωστας ηθελε λιγοοοο ξεχεσμα μετα. . .

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
περιεργο για επαγγελματια να μην εχει κορτιζονη,αντιισταμινικα και αλλα φαρμακα πρωτων βοηθειων..
Παντως και εμενα με απασχολει το θεμα γιατι το δικο μου το χαμενο κυνηγαει ,σκοτωνει και μασαει εντομα,συμπεριλαμβανομενες μελισσες και σφηκες.Δηλαδη εκει που παιρναν μπροστα του ανοιγει το στομα και το κλεινει αποτομα...εχω προσπαθησει να του το κοψω αλλα δεν χαμπαριαζει,τωρα πως δεν τον τσιμπανε δεν το εχω καταλαβει....

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
δεν θαθελες να το ξαναθυμηθεις ....και στο θυμησαμε αθελα μας ,μπραβο για την ψυχραιμια σου 45 λεπτα , στην θεση σου εγω θα τσιρηζα και φθανοντας στο γιατρο δεν θαξερε ποιον να πρωτοπιασει , εμενα η τον σκυλο μου ,
η ψυχραιμια σωζει ζωες (εγω τα λεω αυτα ?)χαλασε ο κοσμος...