Εδώ και 3-4 μέρες σε βόλτα μου με τη Sandy βρήκαμε ένα χαρτόκουτο με 6 κουταβάκια που κάποιος είχε παρατήσει.
Ο έξυπνος επέλεξε σημείο που ξέρει ότι δραστηριοποιούνται ζωόφιλοι και ταίζουν τα αδέσποτα.
Πρόκειται για 6 κουτάβια ηλικίας περίπου 1 μήνα (πόρισμα κτηνιάτρου από εξέταση οδοντοστοιχίας). Πιθανό μέγεθος (ενήλικου) από μικρό έως μεσαίο, μαλλιαρά. Ένα καφετί κοριτσάκι και 5 αγοράκια (μαύρο, 2 μπεζ-καφέ και 2 λευκά).
Τα κουτάβια μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο (σε σκυλόσπιτο μακριά από δρόμο) και ταίζονται - φρονίζονται από ζωόφιλους της περιοχής.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο ας επικοινωνήσει μαζί μου.
[email protected]
Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκονται στην Κεφαλονιά, οπότε δεν μπορούν να ταξιδέψουν πολύ μακριά. Κατόπιν συνενοήσεως μέχρι Πάτρα κλπ.
Υ.Γ. Ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί στις αγγελίες, sorry
Υ.Γ.2 Επίσης sorry για την ποιότητα των photos, είναι από κινητό...
Ο έξυπνος επέλεξε σημείο που ξέρει ότι δραστηριοποιούνται ζωόφιλοι και ταίζουν τα αδέσποτα.
Πρόκειται για 6 κουτάβια ηλικίας περίπου 1 μήνα (πόρισμα κτηνιάτρου από εξέταση οδοντοστοιχίας). Πιθανό μέγεθος (ενήλικου) από μικρό έως μεσαίο, μαλλιαρά. Ένα καφετί κοριτσάκι και 5 αγοράκια (μαύρο, 2 μπεζ-καφέ και 2 λευκά).
Τα κουτάβια μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο (σε σκυλόσπιτο μακριά από δρόμο) και ταίζονται - φρονίζονται από ζωόφιλους της περιοχής.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο ας επικοινωνήσει μαζί μου.
[email protected]
Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκονται στην Κεφαλονιά, οπότε δεν μπορούν να ταξιδέψουν πολύ μακριά. Κατόπιν συνενοήσεως μέχρι Πάτρα κλπ.
Υ.Γ. Ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί στις αγγελίες, sorry
Υ.Γ.2 Επίσης sorry για την ποιότητα των photos, είναι από κινητό...
Attachments
-
86,3 KB Προβολές: 67
-
83,5 KB Προβολές: 70
-
86,8 KB Προβολές: 65
Last edited by a moderator: