Παράσιτα στην ξηρά τροφή;

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πηρα ενα 15 kg σακι ξηρα τροφη (Arden Grange Chicken premium, την μωβ) την προηγουμενη εβδομαδα, και σημερα προσεξα κατι μικρα εντομα μεσα. Ειναι στο μεγεθος που ειναι περιπου τα τσιμπουρια αλλα πιο μακροστενα και σκουρα πρασινα απο πανω. Δεν εχω ξαναδει τετοιο εντομο. Εχω μετρησει καμμια 10αρια μεχρι τωρα.Τα εχω βρει μονο στην ξηρα τροφη και οχι στον σκυλο.

Εχω προβληματιστει γιατι ο σκυλος εχει φαει γυρω στο 3 κιλο απο αυτην την συγκεκριμενη.
Εν τω μεταξυ δεν τρωει εδω και 3-4 μερες με ορεξη και επειδη μετακομισα νομιζα οτι ειναι λογω της αλλαγης αλλα προφανως η τροφη εχει χαλασει προτου την παρω εγω.

Εννοειται οτι δεν του ξαναδινω ξηρα απο αυτο το σακι πλεον.

Σκεφτομαι να αλλαξω εντελως μαρκα ξηρας μετα το συμβαν αυτο. Ποιος μου λεει οτι και η επομενη δεν θα ειναι απο την ιδια παρτιδα?

Εχει κανεις εμπειρια αναλογη?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να την πας πισω μαζι με τα μαμουνια.
Το καταστημα την εχει στον καταλληλο χωρο?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Το κακό με την Arden Grange είναι πως (στις μεγάλες συσκευασίες της) έχει υποδειγματικά κακή ποιότητα υλικού συσκευασίας και κλεισίματος του σάκου... Δηλαδή, "ευάλωτη" συσκευασία.

Ενώ οι μικρότερες συσκευασίες της είναι αρκετά προσεγμένες...

Υ.Γ. Παρόλα αυτά, έχοντας ταΐσει τη Μόκα για ένα διάστημα, δεν είχα παρόμοια περιστατικά.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Να την πας πισω μαζι με τα μαμουνια.
Το καταστημα την εχει στον καταλληλο χωρο?
Το σκεφτομαι αυτο γιατι ειναι κριμα. Εχουν μεινει 12 κιλα ρε γαμωτο και πρεπει να ξαναπαρω τωρα.

Απο οσο φαινετε ο χωρος ειναι καταλληλος. Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα.Ισως επαιξε ρολο και το καλοκαιρι και οι υψηλες θερμοκρασιες?Τι να πω, δεν ξερω.
Εγω παντως την φυλαω οπως ειναι με το σακι σε ενα τενεκεδενιο της pro plan με καπακι, σε δροσερο μερος που δεν το βλεπει ηλιος.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε με κανενα κωδικο.

Σε καθε περιπτωση να επικοινωνησεις με την εταιρεια εισαγωγης τηλ 6630800.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε με κανενα κωδικο.

Σε καθε περιπτωση να επικοινωνησεις με την εταιρεια εισαγωγης τηλ 6630800.

Θα το κανω μολις! Ευχαριστω yasemin!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να το πας πίσω στο κατάστημα και να απαιτήσεις αντικατάστασή του.
Στην απίθανη περίπτωση που σου κάνουν τσαλιμάκια, επικοινώνησε απευθείας με την εταιρία.
Δες και μια παρόμοια συζήτηση που κάναμε όσο έλειπες:
Ακατάλληλη ξηρά τροφή από γνωστή εταιρεία.

Πάντως κι εμένα, δεν μου εχει τύχει ποτέ με arden.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
το πιο πιθανο ειναι να ειχε καποιο σκισιματακι το σακι και να πηρε αερα η τροφη στο σταδιο της αποθηκευσης.Του καταστηματος.
Θεωρω πως ειναι τυχαιο το γεγονος και δεν θα επρεπε να σου χαλασει την εικονα τηης τροφης γενικοτερα.
Ισως θα επρεπε να την πας πισω στο καταστημα που την αγορασες και αυτος να επανορθωσει.
Αν δεν βγαλεις ακρη πες μου να τους κανω να σου στειλουν
2!!
σωστο και αυτο.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Επικοινωνησα μολις και αφου τους εξηγησα τι εχει συμβει, μου ζητησαν τα στοιχεια μου και θα με παρουν αυτοι τηλεφωνο σε λιγο μου ειπαν. Για να δουμε.

Το θεμα ειναι μην τυχον και παθει τιποτα ο σκυλος μου (δηλητηριαση ισως?) που εχει φαει απο αυτην. Προς το παρον δεν δειχνει κατι σοβαρο εκτος οτι δεν τρωει με ορεξη.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θα το ειχε ηδη παθει,μην ανησυχεις.
Παντως αυτος ο κωδικος ειναι λιγο βαρυς και ειδικα για αυτη την εποχη.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Παντως αυτος ο κωδικος ειναι λιγο βαρυς και ειδικα για αυτη την εποχη
γιατι ο σκυλος του τι ειναι???χαχα!!
Πλακα,πλακα μην ανησυχεις δεν νομιζω να συντρεχει κατι σοβαρο.

Last edited:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Θα το ειχε ηδη παθει,μην ανησυχεις.
Παντως αυτος ο κωδικος ειναι λιγο βαρυς και ειδικα για αυτη την εποχη.
Του εδινα την πρασινη με το αρνι και το ρυζι ολο το καλοκαιρι και ειπα να την αλλαξω τωρα που εχει αρχισει και δεν κανει τοση ζεστη.

Με πηραν τηλεφωνο απο την εταιρεια και αυριο θα μου το αντικαταστησουν το σακι. Θα παω εγω στο Ψυχικο, που εχουν καταστημα, να τους δειξω το σακι με τα εντομα και να μου δωσουν καινουργιο. Μαλιστα θελουν το καινουργιο να το ανοιξουν μπροστα μου ωστε να βεβαιωθω οτι δεν εχει κατι μεσα.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Απ ότι φαίνεται πάντως ήταν αξιοπρεπείς και υπεύθυνοι στην συμπεριφορά τους!
Υπάρχουν άλλοι που θα προσπαθούσαν να σε πείσουν ότι εσύ φταις ή ότι πρόκειται γιά προσεκτικά επιλεγμένη πηγή προτεϊνών.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ricos, Ενημερωσε μας παλι αυριο για την ολη κατασταση, και κυριως να σου πουν αν γινεται την πιθανη αιτια.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μας έτυχε. Είχε οι τροφή κάτι σαν πεταλουδίτσες και σκουληκάκια.

Καθόμασταν με τις ώρες και καθαρίζαμε γιατί είχε γεμίσει το σπίτι πεταλούδες. Πάντως το τέρας την έτρωγε με πολλή όρεξη πριν το καταλάβουμε! Τσάμπα προτεΐνες ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog