Παράξενη φοβία με το πάτωμα

liajoe

Well-Known Member
Αυτο που θέλω να πω είναι - συνέχισε να "δουλεύεις" σε αυτο χωρίς όμως να το κάνεις "θέμα".
Μήν δείχνεις στον σκύλο σου οτι δουλεύετε πάνω σε πρόβλημα. Αντιθέτος, προσπάθησε να
μην το παίρνεις στα "σοβαρά" και να το μετατρέπεις σε παιχνίδι....

Αααα! Επίσης, ποτέ δεν μάθαμε την αιτία του προβλήματος.
Τουλαχιστον όχι σίγουρα. Ξέραμε μόνο οτι απο κουτάβι είχε
κάποιους ενδοιασμούς με διάφορες επιφάνεις.

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
.................................................................................................................
Προσοχή![/B] Δεν ζητάμε στον σκύλο να κάνει το επόμενο βήμα και ας είμαστε σίγουροι οτι μπορεί.
Εμείς κεδίζουμε και ο σκύλος απο επαναλήψεις με επιτυχίες :) δεν βιαζόμαστε, δεν διορθώνουμε!
το πιο σημαντικο σε θεμα εκπαιδευσης...
ποσοι και ποσοι πανω στην βιασυνη και τον ενθουσιασμό δεν θελησαν να "τεσταρουν " τον σκύλο με αποτελεσμα βηματα πισω στην εκπαιδευση....

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μου θύμισες ένα βίντεο που είχα δει πριν καιρό. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά μήπως σε βοηθήσει :)

[video=youtube;3-CCJxF-9U4]http://www.youtube.com/watch?v=3-CCJxF-9U4[/video]

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές,

Ξωτικούλι μοιάζει πολύ η συμπεριφορά του μικρού με τον δικό μου, για να μην πω ότι είναι η ίδια.

προς το παρόν το περνάω συνέχεια από εκεί με καλοπιάσματα και νοστιμιές, μετά από 40 περάσματα έχω δει μια μικρή βελτίωση της τάξης του 20%, ας πούμε του έχει φύγει η φοβία στη διαδρομή σαλόνι-υπνοδωμάτιο και του βγαίνει μόνο όταν πάμε από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι αλλά και εκεί όταν είμαι δίπλα του είναι μια χαρά, όταν είναι μόνος του φοβάται και γλυστράει από το στρες. Θα συνεχίσω και βλέπουμε.

Με το λουρί που προσπάθησα έγινε χειρότερα διότι δεν τον έχω ξαναπάει βόλτα ποτέ προς το υπνοδωμάτιο οπότε νόμιζε ότι κάπου τον πάω για να του κάνω κάτι που δεν θα του αρέσει και ξάπλωνε κάτω να μην τον κουνήσω.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καλησπέρα παιδιά, τελικά ο σκυλάκος μου έδειξε κάποια σημεία βελτίωσης στα πλαισια που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά χθες βρήκα ένα πολύ ωραίο μακρύ χαλάκι που βεντουζάρει στο πάτωμα κόστους 30 ευρώ και το πήρα.
Το αποτέλεσμα είναι τώρα πια να έχει γίνει το συγκεκριμένο σημείο ένα από τα αγαπημένα του, οπότε το 70% τη μέρας και της νύχτας το περνάει ξαπλωμένος στο ίδιο σημείο που πριν φοβόταν να περάσει χεχε

Το μόνο που περιμένω τώρα είναι να δω αν το καλοκαίρι που θα βγάλω τα χαλιά θα έχει ξεπεράσει την προηγούμενη φοβία του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97