Παράξενα μέλη

Status
Κλειδωμένο θέμα

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Στα"παραξενα μελη",εκτος απο αυτους που κραζουν
και καλα κανουν μερικες φορες,
αλλες παλι ειναι υπερβολικοι,
Να προσθεσουμε και τους "Δικηγορους"
του φορουμ,που αναλαμβανουν αυτεπαγκελτα να υπερασπισουν
μελη σε χρονο d.t.
To οτι το ποστ σου εχει μεγαλη δοση αληθειας,αποδεικνυεται,
απο το οτι αυτα τα "δεκα παραξενα"μελη δεν απαντουν στο ποστ.
Μεχρι στιγμης βεβαια.
Αν εγραφες ομως οτι το σκυλακι σου εκανε κακακια του εξω απο παντοπωλειο
και ηταν νερουλα και δεν μπορεσες να τα μαζεψεις τελειως,
με αποτελεσμα να σου βαλουν χερι,
οι αναρτησεις τωρα θα ειχαν φτασει τις 100 και βαλε.
Τωρα σε τι βοηθαει τετοια συζητηση,την κυνοφιλια.πες μου και εμενα για να μαθω.
Με ολα αυτα που γραφω,δεν θελω να απαξιωσω τις κουβεντες που γινονται
στο φορουμ ,που οι περισσοτερες ειναι χρησιμες,
αλλα να τονισω,
οτι αν δεν εχεις κατι χρησιμο και ουσιαστικο να πει κανεις καλυτερα να μην πει τιποτα.

ΥΓ
Μερικοι καλυτερα ειναι να μασανε παρα να μιλανε.
Γενικο ειναι αυτο και οχι μονο για το φορουμ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλά όλα αυτά, αλλά τι προτείνετε??

Απο τη στιγμή που δεν παραβαίνει κάποιος "παράξενος" τους κανονισμούς και είναι εντός θέματος, έχει το δικαίωμα να γράφει οτι θέλει. Δε μπορεί και ούτε πρόκειται ν'αλλάξει αυτό, ότι και να πείτε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να στείλετε μύνημα στο διαχειριστή σε περίπτωση που κάποιος "παράξενος" θεωρείτε οτι σας κάνει προσωπική επίθεση. Αμφιβάλλω οτι θα μπορέσετε να το τεκμηριώσετε και τέλος πάντων, έτσι είναι η ζωή, καμιά φορά δέχεσαι και προσωπικές επιθέσεις απο παράξενους.

Ενας άνθρωπος που γράφει τεκμηριωμένα, με σοβαρά επιχειρήματα, σπάνια θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σ'αυτό το φόρουμ (ναι, θα εμπλακεί σε διαφωνίες, αλλά θα τις αντιμετωπίσει με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, όχι με ξεκατίνιασμα). Εκεί είναι όλο το ζουμί.

Αντί λοιπον να εστιάζουμε στον τρόπο και το περιεχόμενο των γραφομμενων του καθενός που ΔΕΝ μπορούμε να τ'αλλάξουμε, καλό θα είναι να φροντίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρότερα τον τρόπο και το περιεχόμενο των γραφομμενων των δικών μας, που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τ'αλλάξουμε και να δείτε που θα στρώσει η ισορροπία.

Εσείς που δυσανασχετείτε, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Τελικά ο σκοπός αυτού του θέματος ποιος είναι? η λογοκρισία? Να ρίξουμε στην πυρά κάποιους? Να βρούμε υποστηρικτές εναντίον κάποιων άλλων? Αν δε μας αρέσουν τα γραφόμενα κάποιων και δε μας προσβάλλουν προσωπικά, ας τα προσπεράσουμε, ας μην τα διαβάσουμε κι αν ο τρόπος λειτουργίας του φόρουμ δε μας κάνει, υπάρχουν κι άλλα παρόμοια.:mad:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Από την στιγμή που το μέλος που δημοσίευσε το θέμα δεν μπορεί πλέον να απαντήσει θεωρούμε πως είναι καλύτερο το θέμα να κλειδωθεί.

Το μέλος Ektor 13 έγινε banned για "Παραβίαση κανόνων" (διπλή εγγραφή).

Στοιχεία σύνδεσης βρέθηκαν ίδια με το μέλος Rottweiler..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
H ενότητα εδώ εχει να κάνει με "σχολια και προτάσεις". Καλά τα σχόλια, αλλά άχρηστα χωρίς προτάσεις! Γι'αυτό επιμένω να μάθω τι προτείνουν οι συμφορουμίτες που "χαλιούνται" με τους παράξενους σαν εμένα. :)

Παρεμπιπτόντως, για τα γειτονικά φόρουμ που λέμε, πήγα μια φορά σε ένα ψάχνοντας μια πληροφορία για ένα σκεύασμα που μου είχαν πει είχε συζητηθεί εκεί. Μου είχαν δώσει μάλιστα και το λινκ (ο άνθρωπος που μου το'στειλε δεν άντεξε να το διαβάσει όλο το νήμα για να μου δώσει την πληροφορία). Ξεκίνησα λοιπον που λέτε να διαβάζω και μετά απο 15 σελίδες καρδούλες, στρασάκια και γλυκουλινιές, ακόμα δεν είχα φτάσει στην περιβόητη πληροφορία! Εφτασα με τα πολλά στο τέλος και ακόμα συγκεκριμένο όνομα για το σκεύασμα δεν είχα βρει! Πήρε άλλα 3 ΠΜ με τον άνθρωπο που είχε την πληροφορία για να βρω τελικά το όνομα του σκευάσματος (συνολικα η διαδικασία πήρε ένα μήνα). Συγχωρέστε με, αλλά προτιμώ ετούτο το φόρουμ με όλα τα στραβά του.... :)

Edit: sorry admin, γράφαμε ταυτόχρονα.

Status
Κλειδωμένο θέμα