Βλεποντας την φωτο με τα υλικα μου δημιουργειται η απορια:
Γιατι κιμας κ οχι κομματι κρεας;;
Γιατι κιμας κ οχι κομματι κρεας;;
Στο θέμα μοσχάρι πάντως το πιο οικονομικό μέρος είναι τα "μάγουλα μοσχαριού" (το κρέας από όλο το κεφάλι ουσιαστικά, πλην γλώσσας - με τη γλώσσα ανεβαίνει η τιμή). Σε βαρβάκειο μόνο εννοείται.@east49
Επίσης, υπάρχει και οικονομικός λόγος μια που πολλές φορές ο κιμάς είναι φθηνότερος ανά κιλό.
@east49 αυτες είναι τιμες Αθηνας/Βαρβακειου;Πληρωνω:
Πλαταρια 0.4
Κοτοπουλο 1.2
Σφαγεια χοιρινου/μοσχαρισιου 1.0
Σφαγεια αρνι 1.5
Κεφαλια σολωμου 1.0
Αυγα 10/100τμχ
0.80 τα πλαταρια με φτερα οχι τα σκετα@east49 αυτες είναι τιμες Αθηνας/Βαρβακειου;
Γιατί δεν σας κρύβω ότι με τις τιμές του πρώτου post σκιάχτηκα λίγο... 0,80 τα πλατάρια; Πάνε κάποια χρόνια από όταν τάιζα μόνο ωμά που αγόραζα από Βαρβάκειο και φαντάστηκα ότι μπορεί να έχουν αλλάξει οι τιμές αλλά όχι κι έτσι! Για τις τιμές του κρέατος γενικώς σε αυτό το διάστημα δεν έχω άποψη γιατί δεν το τρώω ώστε να ψωνίζω για μένα, οπότε μου ήρθε λίγο απότομο (σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε από ποιον πλανήτη κατέβηκα ).
για σκετους λαιμους ? η το πλαταρι που ειναι λαιμος με λιγο πλατη ? οπως και να εχει ειναι ακριβα! σκετους λαιμους βρισκω σπανια.0.80 μου ειπαν,καλα ειναι?