Γεια σας,εχω γραψει και πιο παλια στο φορουμ γιατι ενδιαφερομαι για παπιγιον!Ως εδω ολα καλα,ειχα επικοινωνια με τον εκτροφεα και απλα περιμενα να περασει ο καιρος για να αποκτησω το σκυλακι που χρονια ονειρευομουν..Παντα υπρχε προβλημα με την μαμα μου οποια δεν η8ελε σκυλι μεσ το σπιτι και το δεχτηκα η μαλλον το ανεχτηκα τοσο καιρο μεχρι που πατησα ποδι και ειπα πως οτι κ αν γινει εγω 8α παρω σκυλι.Και πανω που νομιζα οτι ολα ηταν οκ μα8αινω οτι η αδερφη μου κανονιζει να της χαρισει μια φιλη της πουντλ!!!!Η περιπτωση να εχουμε 2 σκυλια απλα αποκλειεται!Προς το παρον μενω μονη σαν φοιτητρια αλλα σε 2 μηνες ξενοικιαζω κ γυριζω σπιτι!!Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω...το τελειωτικο χτυπημα ηταν οταν εμα8ε η μαμα μου ποσα χρηματα 8α εδινα για το παπιγιον σε αντι8εση με το πουντλ που 8α μασ το χαριζαν...Θα μου πειτε και τα δυο σκυλακια ειναι και τα δυο εξυπνα ειναι..τα πουντλ εχουν το πλεονεκτημα οτι δεν μαδανε αλλα παιδια τα παπιγιον ειναι μεσα στν καρδια μου,τα βλεπω στον υπνο μου....τι να κανω?τι μπορω να κανω?