Πανω απο ντουζινα οι φολες!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
Πριν 2 χρονια ισχυε ομως αγαπητη μου..πριν 2 χρονια, ουτε 5 ουτε 10- 2 χρονια! Δεν ειναι κτηνοδια αυτο; απολυτα φυσιολογικο και αποδεκτο..;; τι αλλο να πω......
Που ακριβώς είναι η κτηνωδία?
Στο ότι δεν σου δίνουν σκύλο εύκολα?
Ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
θα σε συμβούλευα να μη πας ποτέ προς τα εκεί με τη δικιά σου :cool::whistle:
Που ειναι το "προς τα εκει"? Να χω μια ιδεα...?!?:cool:
Αμα σκασω κ γω κ η δικια μου...βαση αυτών που λες η θα αρχισουμε τις ρακες ή θα μας γραψουν τα πρωτοσέλιδα "ψυχοπαθης σκυλομανα μαχαίρωσε ανυποψιαστους Κρητικούς" κ ετσι...:ROFLMAO:

Κ σταματηστε ρε παιδια με τις κτηνοβασιες (ελεος) ή υπάρχει νομιζω αναλογο θεμα :whistle:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μαρία&Ηρα, το καταλαβαινω ότι υπάρχει άλλο θέμα, και ο @admin μπορεί να μεταφέρει τα μυνηματα, καθώς αν μεταφερθούμε τωρα εκει, θα χαθεί εντελώς η ροή. Συμφωνω οτι η κουβεντα ειναι off topic αλλά είναι αρκετά σημαντική, για εμενα τουλάχιστον, που εχω στείλει σκυλί στη Γερμανία. Σκυλί που εζησε μαζί μου 7-8 ολοκληρους μηνες. Σκυλί που ετρεχε και σε γερμανική αγγελία ενα τετραμηνο τουλάχιστον πριν ενδιαφερθει κάποιος από εκει. Σκυλί που αν δεν εβρισκε σπίτι σωστό θα έμενε μαζί μας, ακομα κι αν αυτό θα σήμαινε ότι μετά δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε αν μπορουμε να καλυψουμε απρόσμενο θέμα υγείας (βλέπεις 1 σκύλος και μια γάτα μόνιμοι συγκάτοικοι, απαιτούν αρκετά μεγάλη "ακρη" για απρόσμενο θέμα υγείας). Σκυλί που εζησε μέσα στο σπίτι μαζί μου, φυσικά και δεν θα το εστελνα κάπου αν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια απουσίας ελέγχου των υποψήφιων σκυλοκηδεμόνων. Υπήρχαν και τότε οι φήμες για πειράματα, λουκάνικα και κτηνοβασίες. Ευτυχώς είναι κυρίως φήμες και αρβύλες. Ουτε για πειράματα ούτε για λουκάνικα ουτε για κτηνοβασίες τους κανουν τα αδεσποτα μας, ευτυχως...

• Like
Reactions: Aslan

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Πες ρε παιδι μου μια ωρα αρχυτερα που θες να καταληξεις,
σκιαχτικα αρχικα οπως τα λεγες, νόμισα οτι πραγματικα εχεις τετοιες φοβιες κ θες να ακουσεις κ αλλες αποψεις...

Το λεω γιατι βλεπω να διαιωνιζεται σε αλλη μια ατέρμονη αψιμαχια...

Αμα θελετε να το συνεχίσετε no problem by me!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η αλήθεια είναι οτι, κι εγώ, θα ηθελα να γινει η συζητηση στο αντίστοιχο θέμα. Βασικά ευχής έργον θα ήταν να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να γίνει η συζητηση...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.920
@vrmode
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει οργανωση λογω της ελλειψης ενδιαφεροντος πρωτα απτο κρατος & δευτερον, απτους πολιτες...αρα τι περιμενεις; Θες να μου πεις οτι ειναι τοσο ευαισθητοποιημενοι οι Γερμανοι & θελουν τοσο πολυ οι καλοι αυτοι ανθρωποι τα ζωα; Για ποιο λογο; Ενας λογος που λενε πως ισχυει, ειναι επειδη εκει οι υιοθεσιες ειναι δυσκολη διαδικασια, ενω εδω ειναι πιο απλο & ετσι προτιμουν ζωο απο εδω. Τσιπ & εξετασεις; ειναι καλυμμενα ολα αυτα τα εξοδα απ'την φιλοζωικη, απ'την ωρα που ερχεται το σκυλι στα χερια τους...το αν τους συμφερει δεν το ξερεις...στην Γερμανα, Αγγλια, Ολλανδια κλπ. υπαρχουν χιλιαδες ατομα που επισκεπτονται τα σκυλομπουρδελα & η μεταφορα απο ελλαδα σε εξωτερικο ειναι ο λογος- να πανε τα ζωα σε οικους ανοχης. Η διαστροφη σε ολο της το μεγαλειο! Μα, με την λογικη να το παρεις...ειναι δυνατον να βαζεις μια αγγελια ζωου στην ελλαδα και ουδεις ενδιαφερομενος & με το που το προωθεις στο εξωτερικο να βρισκει σπιτι σε χρονο ρεκορ; ΤΟΣΟ πολυ πια τα θελουν τα ''καμμενα'' σκυλια; Τοσο καλοι ειναι και εμεις τοσο αδιαφοροι & ζωα; Τοσο ψεμμα πια με τους κτηνοβατες; Δεν μπορει...
Δεν είναι σώστο να διαδίδεις ανακρίβειες. Δεν βρίσκει σπίτι σε χρόνο ρεκόρ ένας σκύλος που μπαίνει σε ξένα sites αγγελία. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολλούς μήνες. Και στυην ερώτηση σου γιατί θέλουν τα "καμμένα" σκυλιά. Όχι δεν είναι τόσο καλοί ούτε τόσο ιδιαίτεροι. Έχουν μεγαλώσει όμως έχοντας βαθιά στο πετσί τους ότι οι ειδικές ανάγκες σε ζώα και ανθρώπους δεν είναι βδέλυγμα, δεν είναι σίχαμα, δεν είναι ντροπή, δεν φταίει κανείς. Έχουν μεγαλώσει με παιδιά με ειδικές ανάγκες στα ίδια σχολεία με παιδιά χωρίς ειδικές ανάγκες. Αυτό σου λέει κάτι;
Δεν είναι άγγελοι αλλά δεν μάθανε στους καιάδες. Για αυτό και τα υιοθετούν. Και καλό θα ήταν επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν φτύσει αίμα για ένα αδέσποτο και το έχουν στείλει έξω και περνάει ζωή χαρισάμενη και μετά τους έχουν κολλήσει οι δικοί μας οι "φιλώζωοι¨ του κ@λου εδώ ταμπέλες, γιατί η φιλοζωια τους εξαντλείται στο ποιός είναι καλύτερος από τον άλλο και πως θα ακουστεί το όνομα τους πιο πολύ να διαδίδουμε γεγονότα και όχι ανακρίβειες.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος διαβαζωντας εδω, νομιζεις οτι σε καθε γωνια στην γερμανια υπαρχει και μπουρδελο για κτηνοβατες! Εχετε παει να δειτε και εχετε βρει πραγματικα??
Επειδη:
Εγω και γερμανιδα ειμαι- και ολη η οικογενεια μου ειναι στην γερμανια και απειρους φιλους σε ολη την γερμανια εχω- και παω καθε χρονο 1-2 φορες και ΚΑΝΕΝΑΣ τους ξερει ουτε ενα τετιο μπουρδελο και oυτε στην αντιλιψη μου δεν εχει πεσει ποτε κατι τετοιο.
Αντιθετος ξερω απειρα ατομα που εχουν υοθετησει σκυλια απο Ρουμανια, Ισπανια, Ελλαδα κλπ, που τωρα περνανε πολυ καλα.
Μια φιλη μου αυτες της μερες θα παραλαβει το δευτετο σκυλι απο ισπανια- ( ο πρωτος ηταν ενα κακοποιημενο Pointer με 2 κιλα σκαγια κατω απο το δερμα του! - και εχει αλλα 8 σκυλια) εναν κακασχημο γερακο (11 χρονων) με προβλημα στην καρδια. Και τον επελεξε με απολυτη επιγνοση και λεγοντας, οτι ηθελε εναν τετοιο σκυλο- που δεν θα τον επαιρνε ευκολα καποιος αλλος, για να κανει απλα ενα καλο.

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Δεν είναι σώστο να διαδίδεις ανακρίβειες. Δεν βρίσκει σπίτι σε χρόνο ρεκόρ ένας σκύλος που μπαίνει σε ξένα sites αγγελία. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολλούς μήνες. Και στυην ερώτηση σου γιατί θέλουν τα "καμμένα" σκυλιά. Όχι δεν είναι τόσο καλοί ούτε τόσο ιδιαίτεροι. Έχουν μεγαλώσει όμως έχοντας βαθιά στο πετσί τους ότι οι ειδικές ανάγκες σε ζώα και ανθρώπους δεν είναι βδέλυγμα, δεν είναι σίχαμα, δεν είναι ντροπή, δεν φταίει κανείς. Έχουν μεγαλώσει με παιδιά με ειδικές ανάγκες στα ίδια σχολεία με παιδιά χωρίς ειδικές ανάγκες. Αυτό σου λέει κάτι;
Δεν είναι άγγελοι αλλά δεν μάθανε στους καιάδες. Για αυτό και τα υιοθετούν. Και καλό θα ήταν επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν φτύσει αίμα για ένα αδέσποτο και το έχουν στείλει έξω και περνάει ζωή χαρισάμενη και μετά τους έχουν κολλήσει οι δικοί μας οι "φιλώζωοι¨ του κ@λου εδώ ταμπέλες, γιατί η φιλοζωια τους εξαντλείται στο ποιός είναι καλύτερος από τον άλλο και πως θα ακουστεί το όνομα τους πιο πολύ να διαδίδουμε γεγονότα και όχι ανακρίβειες.
@I.Kyveli
Καλα ολα αυτα που λες, ομως το οτι 2 χρονια πριν η κτηνοβασια ηταν νομιμη δεν σε ενοχλει καθολου; Το θεωρεις ασφαλεστατο να δωσεις σκυλι στην Γερμανια χωρις κανεναν κινδυνο; Ειναι αποδεκτο για εσενα; Θεωρεις πως οι κτηνοβατες ''συμμορφωθηκαν'' αφου οριστηκε παρανομο..;

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Που ακριβώς είναι η κτηνωδία?
Στο ότι δεν σου δίνουν σκύλο εύκολα?
Ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι?
Οχι, καλε, στην κτηνοβασια που ηταν νομιμη αναφερομαι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.920
Το θεωρώ εντελώς ασφαλές να δώσω σκύλο σε οικογένεια στη Γερμανία γνωρίζοντας όλη τη διαδικασία και που πάει.
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο σ'αυτά που γράφεις. Είναι εντελώς ανυπόστατα.

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Η αλήθεια είναι οτι, κι εγώ, θα ηθελα να γινει η συζητηση στο αντίστοιχο θέμα. Βασικά ευχής έργον θα ήταν να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να γίνει η συζητηση...
@Orilis
δεν ειπα ποτε εγω οτι ολοι ειναι διεστραμμενοι στην Γερμανια αλλα πες μου απλα- θα εδινες τοσο ανετα σκυλι στο εξωτερικο, ποσο μαλλον σε μια χωρα στην οποια πριν μολις 2 χρονια η κτηνοβασια θεωρουνταν αποδεκτη & ηταν νομιμη...;; Ακομα και αν εβρισκες 'αξιοπιστους' σκυλογονεις, δεν θα ανησυχουσες...;;

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Το θεωρώ εντελώς ασφαλές να δώσω σκύλο σε οικογένεια στη Γερμανία γνωρίζοντας όλη τη διαδικασία και που πάει.
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο σ'αυτά που γράφεις. Είναι εντελώς ανυπόστατα.
Ξαναλεω πως δεν ειπα ποτε οτι ΟΛΟΙ στην Γερμανια ειναι διεστραμμενοι και οι ελληνες ειμαστε ολοι τελειοι....ομως εφοσον υπαρχει και η αλλη οψη - η ασχημη οψη δλδ- δεν νιωθεις ανησυχια να δωσεις ενα σκυλι στο εξωτερικο, να εμπιστευτεις την ζωη του & να μην νιωθεις πως κατι κακο ισως γινει..;;
Γιατι πρεπει να νιωθω πλεον πολυ αμορφωτη & να ντρεπομαι για το εθνος μας, αν ειναι οντως τοσο ''μορφωμενοι'' κ ''πολιτισμενοι'' οι ξενοι που τρελαινονται για σκυλια απο Ελλαδα, με ειδικα προβληματα...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οτι κατι καπου ειναι νομιμο κ καπου αλλου παρανομο δεν εχει να κανει σε τιποτα απολυτως, κτηνοβατες κ καθε αλλου ειδους ανωμαλοι παντου υπαρχουν...δεν ειναι δυνατον να πορευεσαι με αυτο το σκεπτικο.
Δλδ ετσι θα πρεπε οσοι εχουν παιδια να μην ταφηνουν να κανουν ρουπι γιατι πηξαμε στους παιδεραστές!
Δλδ...μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδι μου!
Κ μενα οταν πρωτοδιαβασα αυτα τα "αρθρα" σφιχτηκε το στομαχι μου κομπος,μονο στην υπόνοια αλλα απο κει κ περα δεν μπορω πχ να διαμορφώσω άποψή για ολους τους Γερμανους!

Εχεις το συνήθειο να σακουλιαζεις....

• Like
Reactions: Orilis

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Οτι κατι καπου ειναι νομιμο κ καπου αλλου παρανομο δεν εχει να κανει σε τιποτα απολυτως, κτηνοβατες κ καθε αλλου ειδους ανωμαλοι παντου υπαρχουν...δεν ειναι δυνατον να πορευεσαι με αυτο το σκεπτικο.
Δλδ ετσι θα πρεπε οσοι εχουν παιδια να μην ταφηνουν να κανουν ρουπι γιατι πηξαμε στους παιδεραστές!
Δλδ...μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδι μου!
Κ μενα οταν πρωτοδιαβασα αυτα τα "αρθρα" σφιχτηκε το στομαχι μου κομπος,μονο στην υπόνοια αλλα απο κει κ περα δεν μπορω πχ να διαμορφώσω άποψή για ολους τους Γερμανους!

Εχεις το συνήθειο να σακουλιαζεις....
@Μαρια&Ηρα
Πραληρεις λιγο μηπως...; δεν προσεχεις τα λογια μου λιγο....μηπως; Γινεσαι αδικη μαζι μου...μηπως;
Ειπα για ολους τους Γερμανους ή οτι δεν υπαρχει παντου ανωμαλια; ή ....μηπως βγαζεις δικά σου συμπερασματα μεσα απτα λογια μου....μηπως, ολα αυτα;
Το να ειναι κατι παρανομο και κατι νομιμο εχει τερααααστια διαφορα....με το οριζεις ως νομιμη μια ανωμαλια για ψυχολογικα unstable ανθρωπους, κυριολεκτικα τους επιτρεπεις να ασκουν κτι χωρις ποινη, ανεξαρτητα απ'το οτι ειναι ανωμαλο....Δεν αναφερθηκα εγω στο 'που' υπαρχουν ανωμαλοι γιατι φυσικα υπαρχουν παντου.......εγω αναφερθηκα στο σκεπτικο να δωσεις σκυλι σε ανθρωπο στο εξωτερικο...οπως προειπα, δεν υπαρχει κανενος ειδους ανησυχια οταν ενα σκυλι δινεται προς υιθετηση σε μια χωρα που πριν 2 χρονια επετρεπε βαση νομου την κτηνοβασια;
Πως εισαι τοσο σιγουρος πως θα διατηρηθει η επαφη...;
Εγω δεν ειπα ποτέ πως η Γερμανοι ειναι ''κ@λοανθρωποι'' π.χ. ή κατι τετοιο τελος παντων, αναφερθηκα επι συγκεκριμενου στους ανωμαλους της Γερμανιας & ποσο μαλλον στον ανωμαλο υπουργο που επετρεπε την κτηνοβασια....ποιος σακουλιασε;;;

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Το σκεπτικό, λογικά μιλώντας, έγκειται στο γεγονός ότι αν δεν ρισκάρεις να τα στείλεις εξωτερικό θα ζήσουν όλη τους τη ζωή σε ένα κλουβί. Γιατί ο Έλληνας σπανίως θα δώσει ευκαιρία σε ένα σκύλο/γάτα που έχει κάποιο θέμα. Τώρα αν μιλάμε για το αν θα διατηρήσει επαφή, σόρι κιόλας αλλά αν ο άλλος θέλει να σε κοροϊδέψει νομίζω μπορεί να το κάνει.. Δεν χρειάζεται να βρίσκεται στη Γερμανία για αυτό.. Ρισκάρεις και τον ξεψαχνίζεις μέχρι τελικής πτώσης για να δεις αν είναι σωστός. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..

• Like
Reactions: Orilis and Aslan

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
Παραληρω λεει....
Καλο, καλο..οχι...πολυ καλο...μαρεσε:ROFLMAO:

Ναι...δεν ειπες Γερμανοι αλλα Γερμανια, μιλησες για ολοκληρη την χωρα :LOL:

Πως αυτο δεν ειναι σακουλιασμα?

Ακου...επειδη στην έχουν πεσει πανω κατω ολοι, αλλοι με το γάντι αλλοι πιο χύμα....
Κ δε θελω κ γω...
Δεν εισαι κακια ουτε καν χαζη απλα...αμα πχ μιλάγαμε in the real world θα σου λεγα "η γλωσσα σου παει ροδανι" :LOL:
Γενικευεις κ προσπαθεις να αναλυσεις πραγματα κ καταστασεις για τα οποια δεν εχεις ουσιαστικες γνωσεις κ καπου εκει το χανεις...
Φιλικα στα λεω παρα το ακομψο σου σχολιο...
Προς το παρόν....
Διαβαζε περισσότερο ποσταρε λιγότερο
Κ ακου τι σου λενε κ οι αλλοι;)

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Το σκεπτικό, λογικά μιλώντας, έγκειται στο γεγονός ότι αν δεν ρισκάρεις να τα στείλεις εξωτερικό θα ζήσουν όλη τους τη ζωή σε ένα κλουβί. Γιατί ο Έλληνας σπανίως θα δώσει ευκαιρία σε ένα σκύλο/γάτα που έχει κάποιο θέμα. Τώρα αν μιλάμε για το αν θα διατηρήσει επαφή, σόρι κιόλας αλλά αν ο άλλος θέλει να σε κοροϊδέψει νομίζω μπορεί να το κάνει.. Δεν χρειάζεται να βρίσκεται στη Γερμανία για αυτό.. Ρισκάρεις και τον ξεψαχνίζεις μέχρι τελικής πτώσης για να δεις αν είναι σωστός. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..
Γιατι απαραιτητα αναφερεστε ολοι σας στα σκυλια με θεμα & οχι σε καθε κοινο ημιαμο σκυλακι που απλα μενει στα αζητητα....;
Τωρα τι να πω, αν ειναι πιθανη η ευρεση καποιας φιλοξενης γειτονιας για να εγκατσταθει το ζωακι και να δεχεται τη στοιχειωδη φροντιδα καλα θα ηταν...σιγουρα καποιες (πολυ λιγες) γειτονιες το κανουν.....

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
Παραληρω λεει....
Καλο, καλο..οχι...πολυ καλο...μαρεσε:ROFLMAO:

Ναι...δεν ειπες Γερμανοι αλλα Γερμανια, μιλησες για ολοκληρη την χωρα :LOL:

Πως αυτο δεν ειναι σακουλιασμα?

Ακου...επειδη στην έχουν πεσει πανω κατω ολοι, αλλοι με το γάντι αλλοι πιο χύμα....
Κ δε θελω κ γω...
Δεν εισαι κακια ουτε καν χαζη απλα...αμα πχ μιλάγαμε in the real world θα σου λεγα "η γλωσσα σου παει ροδανι" :LOL:
Γενικευεις κ προσπαθεις να αναλυσεις πραγματα κ καταστασεις για τα οποια δεν εχεις ουσιαστικες γνωσεις κ καπου εκει το χανεις...
Φιλικα στα λεω παρα το ακομψο σου σχολιο...
Προς το παρόν....
Διαβαζε περισσότερο ποσταρε λιγότερο
Κ ακου τι σου λενε κ οι αλλοι;)
Ειπα ''στην Γερμανια'' διοτι η Γερμανια ειναι η χωρα που συνεβησαν ολα αυτα και νομιμα μαλιστα πριν κατι χρονια δεν ειπα ποτέ πως ολοι οι Γερμανοι ανηκουν στην ιδια φαρα...

δλδ εσυ ξερεις; εχεις τις γνωσεις; ρωταω γιατι εχω κανει 1-2 ερωτησεις αλλα no answer τοση ωρα απο κανενα ;)

Alquilina

Member
22 Σεπτεμβρίου 2015
21
34
26
Συγγνωμη που επεμβαινω στην τοσο ομορφη συζητησουλα σας, ομως θα μου επιτρεψετε να πω την γνωμη μου ως εθελοντρια φιλοζωικου σωματειου, σωστα;;):D
Λοιπον, τολμω να πω πως συμφωνω με τα υπολοιπα μελη, διοτι:
Αληθεια ειναι πως στις - κατα την γνωμη μου - πιο οργανωμενες χωρες του εξωτερικου, π.χ. Γερμανια που ειναι και το κεντρικο θεμα, οι ανθρωποι εκτιμουν και αντιμετωπιζουν με ισοτητα καθε ειδους σκυλακι, ανεξαρτητα απο οποιαδηποτε ειδικη αναγκη παρουσιαζει. Στην Ελλαδα, ενα μπραβο στους (λιγους) ανθρωπους που μοχθουν για να εξασφαλισουν ενα εμπιστο & καλο σπιτι σε καθε αδεσποτακι, ομως αυτο δεν σημαινει πως αν εχουν εξαντλησει καθε πιθανοτητα & δεν υπαρχει ενδιαφερον, να σταλει το σκυλι σε οικογενεια του εξωτερικου, δεν ειναι μια επιλογη. Φυσικα και υπαρχουν οικογενειες στο εξωτερικο που πραγματικα θελουν να υιοθετησουν ενα ζωακι το οποιο δυστυχως μενει στα αζητητα.
Στο περι κτηνοβασιας τωρα...Θα σχολιασω πως τον Φλεβαρη (νομιζω) του 2013 οριστηκε παρανομη η κτηνοβασια στην Γερμανια & πλεον, καθε τετοια ενεργεια ειναι παρανομη. Αληθεια ειναι πως για να σταλει ενα σκυλι σε καλη οικογενεια του εξωτερικου, προηγειται μεγαλη διαδικασια που χρειαζεται προσοχη, υπομονη & αφοσιωση. Αν και εφοσον βερθει το σπιτι που θεωρειται καταλληλο, πρεπει να εξασφαλιστει τροπος επικοινωνιας ωστε να σιγουρευτει πως το ζωο ειναι καλα. Ομολογω πως το γεγονος οτι μολις πριν 2 χρονια η κτηνοβασια ηταν νομιμη, με φρικαρει, πρωτον γιατι δεν μπορω να συλληφθω την διαστροφη που κρυβει ο εγκεφαλος καθε ανωμαλου & δευτερον, επειδη αυτο με κανει ακομα πιο επιφυλακτικη οταν προκειται για αποστολη ζωου στο εξωτερικο προς υιοθετηση.
Με οργανωση ομως και υποστηριξη, σιγουρα μπορει να επιτευχθει το επιθυμητο!(y)
Απ'το να μεινει το ζωο στον δρομο ή να σαπισει σε ενα κλουβι, χιλιες φορες να κανεις καθε κοπο & να τα 'χεις τουλαχιστον καλα με τον εαυτο σου (και με το ζωο;)) πως εξαντλησες καθε πιθανοτητα & εκανες οτι μπορουσες....αν αποσκοπει σε απατη ο αλλος, το κανει οπου & οποτε θελει, δεν χρειαζεται να ειναι σε καμια Γερμανια ή Ολλανδια ή οπου αλλου....ανωμαλια is everywhere in this world unfortunately!:(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γιατι απαραιτητα αναφερεστε ολοι σας στα σκυλια με θεμα & οχι σε καθε κοινο ημιαμο σκυλακι που απλα μενει στα αζητητα....;
Τωρα τι να πω, αν ειναι πιθανη η ευρεση καποιας φιλοξενης γειτονιας για να εγκατσταθει το ζωακι και να δεχεται τη στοιχειωδη φροντιδα καλα θα ηταν...σιγουρα καποιες (πολυ λιγες) γειτονιες το κανουν.....
Δεν διαβάζεις καθόλου προσεκτικά. Είπα ήδη οτι έχω στείλει σκυλί έξω. Σκυλί που έχω αγαπήσει τρελά. Σκυλί που μου ταίριαζε καλύτερα κι από τον δικό μου σκύλο. Υγιέστατη. Αν ανησυχούσα; Ναι, πολύ κιόλας. Αλλά είχε να κάνει ο φόβος με το ταξίδι στο αεροπλάνο. Οι υπόλοιπες φοβίες μου είχαν, ευτυχώς, ξεπεραστεί. Και λέω ευτυχώς γιατί όπως όλες οι φοβίες ήταν παράλογες. Γιατί αν χρησιμοποιήσει κανείς την τετράγωνη λογική βλέπει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει φόβος να γίνουν τα αδέσποτά μας λουκάνικα ή πειραματόζωα ή θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Είναι απλά ασύμφορο οικονομικά.
(Και ναι κοπελιά, τσουβαλιάζεις όταν μιλάς για "εκατομμύρια Γερμανών".)