Για τέτοιο πάμε να σου πω την αλήθεια... Δε θέλω να ακούγομαι μίζερη ή ότι μετανοίωνω χρήματα που έδωσα ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο (εκτός από 5 ευρώ που έδωσα για κάτι μπαλάκια και μετά που τα άνοιξα συνειδητοποίησα ότι ήταν 100% ακατάλληλα και θα τα μασούσε σε δευτερόλεπτα). Είμαι στην Αθήνα με οικονομίες που έκανα 2 χρόνια για να "βρω την τύχη μου" (τρομάρα μου) και μου τα έφαγε η μικρή ξανθιά σε ένα μήνα. Εννοείται χαλάλι της. Απλά τα 40 ευρώ ας πούμε της δήλωσης του τσιπ, άμα δεν τα χεις, δεν τα χεις. Δεν είναι θέμα απαγορευτικού κόστουςΜέχρι να έρθει η ώρα της κανονικής ταυτότητας, πάρε από ένα χρωματοπωλείο ένα τέτοιο ταμπελάκι:
Αν θυμάμαι σωστά, έχουν λιγότερο και από 1 ευρώ.
Αχρείαστο να'ναι βέβαια!![]()
Τα δικά μας τα καλά και εσείς... Να σε ρωτήσω, συμβουλή: όταν σκουπίζω/σφουγγαρίζω, την αφήνω ελεύθερη στο χώρο, να πάει όπου νιώθει καλύτερα (όσο πιο μακριά μπορεί συνήθως). Μήπως να την έβαζα στο crate για να νιώθει ότι δεν απειλείται; ή θα ήταν "εγκλωβισμένη" εκεί;Μας πήρε κάπου έναν χρόνο, να σταματήσει να τρέμει το λάστιχο. Με φοβερή προσπάθεια ε; Και που να με δεις, κάθε φορά που με έβλεπε να το πιάνω και την έπιανε πανικός, πως ήμουν εγώ που σκεφτόμουν, ποιός ξέρει πόσες φορές την έχουν κυνηγήσει με λάστιχο και κάνει έτσι το φουκαριάρικο...
Last edited: