Τι σχέση έχει το ότι ο σκύλος του είναι Σκύλος με το να μην ξανακάνει ο φίλος του τέτοια γέννα....για να δω τωρα τι θα πουν εκεινοι που οταν ειπες οτι ειναι βελγικο με γερμανικο σου ειπαν να πεις στο φιλο σου να μην ξανακανει τετοια γεννα,,,!! αυτο ειναι σκυλος με Σ κεφαλαιο ==)) απο καθαροαιμα με χιλια δυο προβληματα χορτασαμε,,,!!
ζητω τα ημιαιμα,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζήτω ο σκύλος fero, δεν έχουν πόλεμο τα καθαρόαιμα με τα ημίαιμα μεταξύ τους, είναι ανόητο εμείς οι άνθρωποι να ξεκινάμε μάχες για άλλα είδη που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τέτοιες ταμπέλες.απο καθαροαιμα με χιλια δυο προβληματα χορτασαμε,,,!!
ζητω τα ημιαιμα,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο..........εγω το λεω να ακουν καποιοι που μολις ακουν ημιαιμο βγαζουν αφρους ==))
Χαχαχααααααα θεωρώ κακοποίηση που δεν τον άφησες να ορμήσει στα σουβλάκια!!! Θα σε καταγγείλω!οχι οχι προς θεου παντα ελευθερος γυρναει μπροστα πισω ανελλιπως κ αν τυχει κ καποιος που δε γνωριζει κανει να μπει στον κηπο που ειναι φραγμενος παντου κανει τον τρελλο!!το μονο προβλημα μου μου ειναι πως κοιμαται στην πορτα του σπιτιου κ δεν μπαινει σπιτι του που ναι στον πισω κηπο!!στις φωτο τον βλεπετε δεμενο καθως ψηναμε σουβλακια κ φοβομουν μην μπει μες το barbeque να ορμησει στα σουβλακια!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
στα σουβλσκια ας ορμαγε μωρε αλλα θα τπσζε κ η γουνα του κ θα γινοταν πυροτεχνημαΧαχαχααααααα θεωρώ κακοποίηση που δεν τον άφησες να ορμήσει στα σουβλάκια!!! Θα σε καταγγείλω!
Τα σουβλάκια έχει καρφώσει; χαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk