Πανευτυχής κάτοχος λυκόσκυλου

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
ImageUploadedByTapatalk1354740544.031907.jpgImageUploadedByTapatalk1354740566.239231.jpg μεγαλωσε το αγορι μου ε;;τρομερα υπακουος τρομερα παιχνιδιαρης!!!με μια λεξη τρομερος!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
για να δω τωρα τι θα πουν εκεινοι που οταν ειπες οτι ειναι βελγικο με γερμανικο σου ειπαν να πεις στο φιλο σου να μην ξανακανει τετοια γεννα,,,!! αυτο ειναι σκυλος με Σ κεφαλαιο ==)) απο καθαροαιμα με χιλια δυο προβληματα χορτασαμε,,,!!
ζητω τα ημιαιμα,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
για να δω τωρα τι θα πουν εκεινοι που οταν ειπες οτι ειναι βελγικο με γερμανικο σου ειπαν να πεις στο φιλο σου να μην ξανακανει τετοια γεννα,,,!! αυτο ειναι σκυλος με Σ κεφαλαιο ==)) απο καθαροαιμα με χιλια δυο προβληματα χορτασαμε,,,!!
Τι σχέση έχει το ότι ο σκύλος του είναι Σκύλος με το να μην ξανακάνει ο φίλος του τέτοια γέννα....
Μην μπλέκουμε τα πράγματα..., ναι????:)

(το ίδιο θα πουν/πούμε)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
απο καθαροαιμα με χιλια δυο προβληματα χορτασαμε,,,!!
Ζήτω ο σκύλος fero, δεν έχουν πόλεμο τα καθαρόαιμα με τα ημίαιμα μεταξύ τους, είναι ανόητο εμείς οι άνθρωποι να ξεκινάμε μάχες για άλλα είδη που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τέτοιες ταμπέλες. :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω το λεω να ακουν καποιοι που μολις ακουν ημιαιμο βγαζουν αφρους ==))

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
παιδια μην ξεκινησετε ξερω την πολιτικη του sight οσο αφορα τα ημιαιμα κ αφου αρχικα παρεξηγηθηκα υστερα διαβασα μπορω να τους δωσω το δικιο τους ωστοσω μην ξεκινατε παλι!ο δικος μου σκυκος ειναι απο μανα βελγικο κ πατερα γερμανικο κ οι δυο με pedigree απο εκτροφεις απ την αθηνα!!να κ καποιες πιο καθαρες

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
μυτούλα για πολλά φιλάκια! Κουκλάκος είναι!

Δεν νομίζω να εχει κανεις πρόβλημα με τα ημιαιμα...(εαν ναι θα ξαμολήσω την Κέλλυ να του δαγκώσει το πόδι!) με τις διασταυρώσεις καθαρόαιμων είναι το θέμα...!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ο σκυλάκος σου ζει μόνιμα δεμένος στο συρματόσχοινο?
Αν ναι, πολύ κρίμα :(
Γιατί δεν τον έχεις έστω ελεύθερο στον κήπο?

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
οχι οχι προς θεου παντα ελευθερος γυρναει μπροστα πισω ανελλιπως κ αν τυχει κ καποιος που δε γνωριζει κανει να μπει στον κηπο που ειναι φραγμενος παντου κανει τον τρελλο!!το μονο προβλημα μου μου ειναι πως κοιμαται στην πορτα του σπιτιου κ δεν μπαινει σπιτι του που ναι στον πισω κηπο!!στις φωτο τον βλεπετε δεμενο καθως ψηναμε σουβλακια κ φοβομουν μην μπει μες το barbeque να ορμησει στα σουβλακια!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
οχι οχι προς θεου παντα ελευθερος γυρναει μπροστα πισω ανελλιπως κ αν τυχει κ καποιος που δε γνωριζει κανει να μπει στον κηπο που ειναι φραγμενος παντου κανει τον τρελλο!!το μονο προβλημα μου μου ειναι πως κοιμαται στην πορτα του σπιτιου κ δεν μπαινει σπιτι του που ναι στον πισω κηπο!!στις φωτο τον βλεπετε δεμενο καθως ψηναμε σουβλακια κ φοβομουν μην μπει μες το barbeque να ορμησει στα σουβλακια!!

Χαχαχααααααα θεωρώ κακοποίηση που δεν τον άφησες να ορμήσει στα σουβλάκια!!! Θα σε καταγγείλω! :p

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
τις προαλλες βγαινω το πρωι στις εφταμιση εξω να παω τον μικρο να τον παρει το λεοφωρειο κλασικα μας αρχιζει αγαπες που μας ειδε αλλα ξαφνικα δεν ηρθε μαζι μας μεχρι την καγκελοπορτα παρα γυρισε πισω,αφηνω το μικρο παρατηρω πως εχω ξεχασει την πορτα του σπιτιου λιγο ανοιχτη κ φευγω βιαστικα για δουλεια γυρναω το μεσημερι πουθενα ο μαρκ επαθα ενα εγκεφαλικο λεω καπου εδω θα ναι κ δεν με πηρε χαμπαρι,περιεργο σκεφτομαι αλλα μπορει ψαχνω ψαχνω ψαχνω πουθενα,αρχιζω να κρυωνω κ να νιωθω τα χερια μου να ιδρωνουν,που ναι το αγορι μου απο που βγηκε κ που πηγε;;;αρχιζω να τρεχω πανικοβλητος εξω στον δρομο φωναζοντας ρωταω γειτονες κανω μια βολτα τιποτα!!!σχεδον κλαιγοντας ανεβαινω σπιτι να παρω φιλους να ρθουν να βπηθησουν στο ψαξιμο!!που ηταν ο μαρκ;;ξαπλα στον καναπε με μια κουβερτουλα κ τα παπουτσια μου κ μιξοκλαιγε πλησιαζω γρλοντας κ ανακουφισμενος πια σχεδον με κανε μπανιο απ το πολυ γλειψιμο απ την χαρα του που με ειδε!!υπεροχο συναισθημα!!!

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
Χαχαχααααααα θεωρώ κακοποίηση που δεν τον άφησες να ορμήσει στα σουβλάκια!!! Θα σε καταγγείλω! :p
στα σουβλσκια ας ορμαγε μωρε αλλα θα τπσζε κ η γουνα του κ θα γινοταν πυροτεχνημα

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα η δικια μου μικρη πηδηξε μεσα στη ψησταρια ευτυχως ημουν διπλα ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97