Παναγιωτης

30 Νοεμβρίου 2009
21
0
λαρισα
γεια σας μπορω να κανω μια ερωτηση ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω μυνημα στο forum Dogo Argentino Subforum
ειμαι καινουργιος και πηγα να χαιρετισω και δεν μ αφηνει να στειλω μυνημα!! εαν γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω θα τον παρακαλουσα να μου πει! :)! συγνωμη για την ενοχληση!
ευχαριστω!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλέ τι ενόχληση?! Καταρχήν καλωσόρισες. Δεύτερον, για να γράψεις σε subforum πρέπει να πάρεις άδεια από τον administrator, οπότε στείλε του/της ένα μήνυμα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον.

Μια και ήρθες, πες μας τι σκύλο έχεις και βάλε και φωτογραφίες να τον θαυμάσουμε κι εμείς και να σου πούμε τι γλυκούλης που είναι.:D:D:D:D:D

30 Νοεμβρίου 2009
21
0
λαρισα
σας ευχαριστω πολυ!! εχω 4 σκυλια.... τα 3 ειναι στο πατρικο με τους γονεις μου και ο ενας, νεο μελος μαζι μου στην λαρισα... ειναι dogo argentino 40 ημερων:)!! ακομη δεν βρικα πως βαζω φοτογραφιες!! αλλα θα αρχισω να το ψαχνω... θα ανεβασω πολλες!! σας ευχαριστω ολους!! :)

30 Νοεμβρίου 2009
21
0
λαρισα
Συγνωμη και παλι!! ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να στειλω μυνημα στον administrator απο το Dogo Argentino Subforum?? ψαχνω και δεν μπορω να τον βρω ειμαι λιγο ασχετος! ευχαριστω!!:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πάνω δεξιά λέει Προσωπικά μηνυματα!
Θα μπεις εκεί!
Θα επιλέξεις αποστολή νέου μηνύματος!
Στο Όνομα χρήστη Αποδέκτη(ών) θα βάλεις "admin"!

Eλπίζω να κατάλαβες!