Παλαιο Φαληρο ισον σκυλο-ακαθαρσια

Status
Κλειδωμένο θέμα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
εσυ ρε τσουτσου τι πεταγεσε μονο κ μονο για να πεταξεις την μακακια σου ? αυτο που περιγραφω ειναι αληθεια κ το εζησα σημερα . αλλα μαλλον μονο με κατι τετοια ποστ δηλωνεις πως υπαρχεις στο φορουμ...

π.ς σου ευχομαι να επισκευτεις το π. φαληρο κ να σκονταψεις κ να πεσεις κατω....με τα μουτρα
Πολλή φόρα δεν έχεις πάρει? Πως μιλάς έτσι ακόμα δε μπήκες? Πρόσεξε πως μιλάς και μην προσβάλεις τους άλλους,να σέβεσαι άν θέλεις να σε σέβονται!!!!!

maniac

Banned
Banned
12 Ιανουαρίου 2012
9
0
maniac ήμαρτον.......

ΚΑΙ ανορθόγραφος; Αυτό κι αν είναι ντροπή :shake::shake::shake:
μαρεκο κοιτα την ουσια κ ασε την ορθογραφια.... κοιταξτε να προβαλετε το θεμα που αναφερω γιατι ειναι ντροπη. αυτο που ειπα το περιστααικο ειναι αληθες κ μπορει να επιβεβαιωθει απο καποιον που μενει εκει...

επιτελους εσυ κ 2-3 αλλοι εδω μεσα σταματηστε να ειστε μπουρτζοβλαχοι.. ημαρτον

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Πολλή φόρα δεν έχεις πάρει? Πως μιλάς έτσι ακόμα δε μπήκες? Πρόσεξε πως μιλάς και μην προσβάλεις τους άλλους,να σέβεσαι άν θέλεις να σε σέβονται!!!!!
Viviana μάλλον έχει μπει και έχει βγει πολλές φορές... δεν πρέπει να είναι η πρώτη αυτή! γι αυτό έχει κ τόση φόρα... ;)

maniac

Banned
Banned
12 Ιανουαρίου 2012
9
0
ελατε τελος η γιορτουλα . ειπαμε ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΑΣ .

Δειγμα πολιτισμου , κουλτουρας κ σεβασμου στον συμπολιτη .

Να μαθετε πως ο κυνοφιλος εκτος απο δικαιωματα εχει κ υποχρεωσεις κ μην πεταγεστε να πειτε σχεδον ολοι οτι λεω ψεματα .
Εκει κοντα στην εφορια τα πεζοδρομια προς την ανηφορα ειναι μεσα στο σκατο.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μανιοτζουτζουκοκατρουλής δηλαδή.......έτσι εξηγείται!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Εσύ τις μαζεύεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου???

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ξερεις τι μου θυμιζεις?

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ......ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!:cura:

Τα θελει ο οργανισμος μου,τωρα χωστα μου !!!:fan:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μaniac πάντως για να αποφύγεις τον ψυχίατρο που σου σύστησε η Yasemin μπορείς να πάρεις ένα σκύλο...τρομερή ψυχοθεραπεία, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή αν δεν τον ζήσεις μέχρι που θεραπεύει ξαφνικές παρορμήσεις να μπαινεις σε ένα άσχετο φόρουμ και να βρίζεις κόσμο!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έλα ρε παιδιά.. μετά από τα τζουτζουκάκια για χώνεψη ..έρχονται και τα γιουβαρλάκια ..δεν ξέρεις..:p

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Φάληρο? Στο χωριό μου να δεις σκατό από τα γελάδια! Φαντάζεστε τους βοσκούς με τα σακουλάκια στο χέρι? Και χλωρίνη ε μην πάθουμε κ καμία μόλυνση!
( σαφώς και τα μαζεύουμε αλλά μας την λένε στην βόλτα ενώ δεν φταίμε να μας την λένε και εδώ? Γελάδα θα πάω να πάρω!!)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εκει κοντα στην εφορια τα πεζοδρομια προς την ανηφορα ειναι μεσα στο σκατο.
maniac δεν είπαμε ότι έχεις άδικο στο ότι πρέπει να τα μαζεύουν όσοι τα αφήνουν αλλά ....
άλλο το ότι περπάτησες ένα κάρο στενά κ κοιτούσες κάτω από το τόσο σκυλόσκατο που έπαιζε και άλλο εκεί κοντά στο πεζοδρόμιο της εφορίας!!!

Στην τελική... με τόσα που μας παίρνει η εφορία κάθε χρόνο με τις φορολογικές δηλώσεις καλά τους κάνουν οι μικροί μας φίλοι κ τους χέζουν! Τους αφήνουν τον δικό τους Φόρο τιμής :p χαχα!! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως αναλογικά όταν σε κάθε πολυκατοικία έχουν τουλάχιστον 3-4 σκυλιά εε αναλογικά αυξάνονται και οι πιθανότητες να υπάρχουν και τέτοια κρούσματα..(ειδικά όταν το μέσω όρο ηλικίας είναι τα 70)..που να σκύψουν να μαζέψουν.., κακός βέβαια..

Πάντως ο δήμος τα μαζεύει κάθε πρωί.., το πάρκινγκ έχει όντως πρόβλημα..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δε νομίζω οτι θέλει να βρίζει τον κόσμο τόσο πολύ.... Να ασχολούμαστε μαζί του θέλει και το έχει καταφέρει :)

τζουτζουκομανιακμπουρτζοβλαχε και όπως αλλιώς έχεις ονομάσει τον εαυτό του κατά καιρούς.... θα στο πω αγγλιστί.... Get a LIFE :)

Περαστικά σου! :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω σας κατοικος του Π. Φαληρου το τελευταιο εξαμηνο εχω να πω οτι ο μανιακος κατρουλοτζουτζουκος εχει δικιο... η περιοχη εχει ΠΑΡΑ πολλους "ζωοφιλους" με σκυλια σε ταρατσες, δεμενα σε αυλες, σε πυλωτες πολυκατοικιων κλπ Και ειναι πραγματικοτητα οτι ελαχιστοι μαζευουν τις ακαθαρσιες... πισω απο το σπιτι μου ολα τα παρκακια ειναι μες στο σκατο...

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ