Παιχνίδι

Stellak100

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2017
56
4
26
Έχω ξανά γράψει για το ίδιο θέμα και θα ήθελα αν υπαρχει κανένας εκπαιδευτής ή κανένας κου να γνωρίζει τι να κάνω ας μου πει! Λοιπόν έχω ενα σκυλακι αρσενικό μικρόσωμο και ειναι σχεδόν 2 χρονων..Γενικά ειναι πολυ δραστήριος και τρελαίνεται για βόλτες αλλά γιατί ποτέ δεν παίζει; Νιώθω ότι δεν ξερει να παίζει τι μπορώ να κάνω για να του μαθω; μ'αρεσει πολυ να περνάμε χρόνο μαζι και είτε θα είμαστε βόλτα είτε αν ειναι σπίτι θα κοιμάται. Τι μπαλάκια του έχω πετάξει τι παιχνίδια έχω πάρει του είναι όλα αδιάφορα βοηθήστε με να του κεντρίσω το ενδιαφέρον θέλω πολύ να αρχίσει να παίζει..

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Δε χρειάζεται απαραίτητα να παίζει, δεν αρέσει σε όλα τα σκυλιά. Αν είναι έτσι ο χαρακτήρας του γιατί να μη το σεβαστείς;

Stellak100

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2017
56
4
26
Δε χρειάζεται απαραίτητα να παίζει, δεν αρέσει σε όλα τα σκυλιά. Αν είναι έτσι ο χαρακτήρας του γιατί να μη το σεβαστείς;
Δεν υπαρχει περίπτωση απλά να μην γνωρίζει να παίζει;

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Δεν υπαρχει περίπτωση απλά να μην γνωρίζει να παίζει;
Υπάρχει, αν δεν ασχολήθηκες μαζί του 2 χρόνια και δε του έδειξες τόσο καιρό πως πρέπει να παίζει.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Επισης μπορει τα μπαλακια ή πραγματα που πετας κινουνται να μην είναι η κλίση του. Μπορει να μην εχεις βρει το σωστο παιχνιδι για το χαρακτηρα του π.χ αν ειναι λιχουδης μπορεί να του αρεσουν παιχνίδια που χωνεις λιχουδιες και πρεπει να τις βγαλει... Η να θελει πολυ ενεργη συμμετοχη απο εσενα για να ξεσηκωθει...
Η και τιποτα, μπορει απλα να θελει να αραζει...! Γιατι οχι, εχει βρει το νοημα της ζωης!!!! :LOL:
Και οι ανθρωποι δεν εχουμε ολοι τα ιδια ενδιαφέροντα!

• Like
Reactions: bat-iris

Stellak100

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2017
56
4
26
Υπάρχει, αν δεν ασχολήθηκες μαζί του 2 χρόνια και δε του έδειξες τόσο καιρό πως πρέπει να παίζει.
Ήταν αδέσποτος όταν τον βρηκα και από τοτε προσπαθώ να του μαθω να παίζει άλλα ματαια

Stellak100

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2017
56
4
26
Επισης μπορει τα μπαλακια ή πραγματα που πετας κινουνται να μην είναι η κλίση του. Μπορει να μην εχεις βρει το σωστο παιχνιδι για το χαρακτηρα του π.χ αν ειναι λιχουδης μπορεί να του αρεσουν παιχνίδια που χωνεις λιχουδιες και πρεπει να τις βγαλει... Η να θελει πολυ ενεργη συμμετοχη απο εσενα για να ξεσηκωθει...
Η και τιποτα, μπορει απλα να θελει να αραζει...! Γιατι οχι, εχει βρει το νοημα της ζωης!!!! :LOL:
Και οι ανθρωποι δεν εχουμε ολοι τα ιδια ενδιαφέροντα!
Ναι ίσως να εχεις δίκιο για τα ενδιαφέροντα

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ήταν αδέσποτος όταν τον βρηκα και από τοτε προσπαθώ να του μαθω να παίζει άλλα ματαια
Ε τότε ίσως απλά δε του αρέσει. Η όπως είπε η μεδουσα δεν έχεις βρει τι του αρέσει. Στη δικιά μου πχ αρέσουν τα σκοινιά, οι κόμποι, τα ξύλα, τα κουκουνάρια, της αρέσει να βρίσκει οραγματα πχ λιχουδιές. Τα μπαλάκια ούτε να τα φτύσει. Και όλα τα παραπάνω για κάνα δεκάλεπτο, μετά βαριέται και θέλει κάτι άλλο ή θέλει απλά να αραξει.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
προσπαθησες να το βαλεις να κυνηγησει κατι;;;
πχ να εισαι γωνατιστη μπροστα του και να κουνας μια πετσετα δεξια αριστερα χαμηλα;

• Like
Reactions: myEnzo and vek

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν