Παιχνίδι KONG

Sodas

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
73
0
36
Kalamaria thessaloniki
andronikosbatteries.blogspot.com
Καλημέρα σε ολους.... εχθές πήγα με την κοπέλα μου και αγόρασα πραγματάκια και παιχνίδια για το νέο μελος του σπιτιού μεσα σε ολα αυτα που αγορασα ,αγορασα και ενα παιχνίδι kong αυτο που ηθελα να μάθω ειναι αν κανει να του ο δωσω απο την αρχη αν πρεπει να περιμένω να του το δώσω απο μια ηλικια και μετά... Γνωρίζει καποιος να με συμβουλέψει?

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Καλημερα και καλως ηρθατε...
Ποσο μηνών ειναι το σκυλακι?τι σκυλακι πηρατε?
Ο δικος μου εκλεισε προχθες τους 4 μηνες και εχω τωρα καμια εβδομαδα που του εχω δωσει το kong του, το οποιο με λιγο τυρακι μεσα δεν το αφηνει!!!!!
Υπαρχει διαβαθμιση στην σκληροτητα και το μεγεθος των Kong,ελεγξε αν εχεις παρει το καταλληλο!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
προσεχε απλα να μην το βαρεθει ,οπως φυσικα το ιδιο θα πρεπει να κανεις για ολα του τα παιχνιδια.ειναι πολυ καλη ασχολια για το σκυλι.δεν εχει σωστη ηλικια αυτο.με το που τον δεις οτι θελει να δαγκωσει η θες να τον απασχολησεις,το αρχιζεις

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Εγω του είχα πάρει του δικού μου kong όταν ήταν ακόμη μωρό (2,5 μηνών) ! και του είχα πάρει το puppy Medium ( cocker spaniel είναι το σκυλάκι μου ) κ επίσεις του είχα πάρει το kong stuff a ball όχι όμως το puppy και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα !! Πάντως και τα δύο ειδικά η μπαλίτσα είναι τα αγαπημένα του !

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Νομίζω ότι το chart είναι απλά ενδεικτικό. Από εκεί και πέρα είναι να γνωρίζεις και το ίδιο σου το ζώο.
Για παράδειγμα στον δικό μου έχω πάρει το "senior" που είναι με πιο μαλακό υλικό, παρόλο που δόντια ολογερα έχει και είναι μόνο 4 ετών. Ο λόγος ήταν ότι ξέρω πως δεν του αρέσει να μασουλάει ιδιαίτερα παιχνίδια...
Και φυσικά μέχρι τώρα έχει δουλέψει μια χαρά. Όταν το γεμίζω, ασχολείται.

Έρωτα έχουμε με το kong wubba και με το air kong καθώς και με το kong flyer. Γενικώς την εταιρεία την τιμάμε ιδιαιτέρως, χεχε... :p